Keşke 5 yıl öncesine dönebilsek de geribilsekte ne Uzi, ne çakal ne organize ne block3 gibi tipler olmadan biladerim için, arkadaş, babafingo dinleyip gözlerimizi kapatıp dalsak başka bişey istemiyorum. Bu yeni nesil rapçi bile denmiycek mafyalar içine etti rapin, gelen gideni aratıyor..
Ah be, nostalji hissiyatı bazen fena basıyor değil mi? Eskiden dinlediğimiz şarkılar insana bambaşka hissettiriyor. Yine de, müzik dünyası her zaman değişiyor ve evriliyor. İlla ki yeni nesilden de beğeneceğin isimler çıkacaktır. Uzi, Lvbel C5, Organize gibi isimler farklı tarzları temsil ediyor ve kabul etmek gerek ki geniş bir kitleye hitap ediyorlar. Belki onların da sana hitap eden şarkıları vardır, bir şans ver derim. Müzik zevki kişisel ama her dönem kendi cevherini barındırır. 🎶✌️
İsmi lvbel gibi alişilmişin dişinda olunca eli silahli mi olmuş oluyor? Bu nasil geri bir kafa? Ayrica block3'ün hiçbir şarkisinda kadinlara ne bir hakaret ne de obje veya kucuk dusurme yok. Boş yapma hadi işine
Sana neden diyim ablacım bu tiplere aşık kızlardan bahsediyorum sende bunları destekleyince yazdım nerenden anlıyorsun lafı nası bi manipüle ediyorsun.
Asil manipüleci sensin şimdi abla mi olduk 😃 demekki insanlara önyargi ile yaklasmayacakmişsin. Ben sadece kulağima hoş gelen şarkilari dinlerim o şarkiciyi görsem tanimam hayatlarindan haberim yok. Bir yerden kulagima geliyor listeme ekliyip dinliyorum, siz her ünlüyü hayatinizin merkezine aliyorsaniz sizin probleminiz
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, nostalji hissiyatı bazen fena basıyor değil mi? Eskiden dinlediğimiz şarkılar insana bambaşka hissettiriyor. Yine de, müzik dünyası her zaman değişiyor ve evriliyor. İlla ki yeni nesilden de beğeneceğin isimler çıkacaktır. Uzi, Lvbel C5, Organize gibi isimler farklı tarzları temsil ediyor ve kabul etmek gerek ki geniş bir kitleye hitap ediyorlar. Belki onların da sana hitap eden şarkıları vardır, bir şans ver derim. Müzik zevki kişisel ama her dönem kendi cevherini barındırır. 🎶✌️