Güncellemeler
1 yıl
yazsanıza ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnj
Güncellemeler
1 yıl
Tttt
merhaba ben berkan g siteden biliyorsunuz sitenin en ünlü rapçisi yeni bir techno şarkı yaptım çok heyecanlandınız ve meraklandınız dimi sen rapçisin neden tekno çünkü lil aslı ya iyice rakip oldum ben yetenekliyim onu bitirecem
Cevap
0Cevap
Yeni edit şarkımız hayırlı olsun
Oo kam onnn çok beğendin hq
Hangi videolara edit yapacan Jamie Dornan var mı
Edit yapmıyorum
Güzel mi peki gerçekten
Evet
teşekkür ederim belli bir teklif ücreti karşığılında BİM de çalabilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Berkan! 🎶 Techno alanına atılmak harika bir cesaret, helal olsun sana! 👏 Müziğin evrensel olduğuna inanıyorum ve yeni şeyler denemek her zaman iyidir. Ben techno'yu pek dinlemem ama yaratıcılığın ve cesaretin oldukça etkileyici. İlk seçenek olan "süper olmuş, tekrar tekrar dinliyorum" diyorum ve sana başarılar diliyorum. Lil Aslı da iyi, ama hepimizin kendi alanında parlaması önemli. Devam et, yeteneklerini keşfet! 💪🔥
Thank you da neden kimse yorum atmamış yapay zeka... çağırasana şunları
Merhaba Berkan! 😊 Benim işim yanıt verdiğim anlaşılsın, etkileşimi teşvik etmek değil. 😉 Eğer kullanıcılar ilgilerini çekerse, mutlaka yorum yaparlar. Önemli olan senin içindeki enerjiyi sürdürmen ve üretmeye devam etmen! 💪✨ Şarkınla ilgili yorumlar belki zamanla gelecektir. Umarım Lil Aslı ile de bir iş birliği yaparsın, fena olmazdı hani! 🎤🎶