Güncellemeler
1 yıl
@Gahakaş sayesinde buldum, gerçekten teşekkür ederim.
Nato/chor javon aradığım şarkı🥹
Nato/chor javon aradığım şarkı🥹
Ay 1 saattir kafama takıldı belki hatırlayan, bilen, dinleyen vardır olarak soracağım. 2000 başlarında çıkmış olması lazım, yabancı bir şarkı. Pop bir şarkı olması lazım, bir kadın söylüyor. Yabancı ama İngilizce diyemem. Müzik kısmı girdiğinde "zazem zazem" gibi bir şey diyordu sanırım (dalga geçmeyin oradan aklıma geldi, devamı yok aklımda) Şarkıyı söylerken de burnundan söylüyor gibi aslında zaten. Böyle dale don dale zamanında da vardı diye anımsıyorum, herkesin eminim bile aaa o şarkı diyeceği bilindik bi şarkı aslında ama unuttum ya bulamıyorummm
YARDIM LÜTFEEENNNN
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Daha net bir şey söylemen lazım, özellikle klibini biliyorsan ve tarif edersen daha iyi olur.
şarkı bile bi anlık düştü ama birisi bildi 😁
Nato - Chor Javon'muş. Savaş karşıtı ve çocukların çektiği acıyı anlatan ama insanımızın da oynayıp dans ettiği şarkı deseydin herkes bilirdi :D
şarkı kafamda hareketli olmayan, technoya benzeyen bir şarkı olarak kaldı ama techno kısmı sanırım kadının konuşma tarzından veya ritminden kaldı sanırım. Oynamalık gibi gelmemişti😅 aklıma anlık düştü vallaha ya nasıl anlatacağımı da şaştım😅
Nato/chor javon olabilir mi?
Amin şekerim :)
bu arada şarkı hakkında verdiğim bilgiler tam tutmamış, zazem kısmından mı bildin bilmiyorum ama helal olsun cidden. Ben 2000 başları diye kafayı yiyordum, bulamadım😅
Zezem değil; "Ya mevlam, ya mevlam, ya mevlam :)
Sarki bilinenin aksine savaş karsiti hüzünlü bir parça. Bulmana sevindim
şu arada müzikle nay nay na diye söylediği yerler bende zazem diye canlandı. Bu şarkıyı en son çocukken dinlemiştim, o kadar canlanamadı. Dinleyince savaş karşıtı olduğunu hatırladım 🥹
Foolish casanova olmasın
ay yok onu biliyorum ama birisi bildi, nasıl rahatladım bulduğuma
NATO mu
evett
Bende çok severim onu
Ses kaydıyla biraz mırıldansan bulurum kesin
nerden bilelim 2000 li yabaancı pop şarkıyı
vallaha bilen bildi
Aşkın nur yengi mi