Bahtımın karasını silmedim silemiyorum
Sende kaybettim ben öbür yarımı toz pembe baharı
Cevap
2Cevap
"Özcan Deniz - Sevdanın rengi" çok güzel şarkıdır sevdiği içinde dinliyor olabilir sevdiği kızdan ayrıldıysada dinleyebilir
Reddettiğim bi çocuk koymuş da. Beni baya beğeniyordu. Ama sadece şarkı iyi diye dinleyebilir mi baktım da baya üzücü pasif bi şarkı
Üzerinden 2 ay geçti ya 😂
Hahaha bence öylesine dinliyordur olamaz mı 😂 ya da şarkı dinleyeni derinden mi vurur, sen daha iyi bilirsin?
Peki erkekler reddedildiği kıza dönüp şansını tekrar dener mi?
Ama o bakıyor. Geçen hafta karşılaştık bi yerde baya baka kaldı bana
Cazip gelmeye başladı ne yalan söyleyim
Tamam da beni reddederse? Kaldıramam valla. Onun gelmesi lazım 🥲 egolu gururlu biri ama
Hmm mantıklı geldi. Çünkü anladım ki insan reddedince sonra bi şekilde aklı kalıyor pişman olabiliyor. Emin misin bana gelir mi 😂
Ya 😂 ama tamamen kendi asla gelmez mi diyosun
O kitabı bana ver okuyum 😂😂
Bende dinledim pek beğenmedim ya 😂
Belki sevdiği için dinliyo belki unutamadığı biri için dinliyo bi sürü sebebi olabilir ya
Şarkıyı tahmin mi ediyoruz
He simdi geldi cnsşxşs valla ümitlenme bence her haltı paylaşıyorlar öylesine asırı umursamazlar bence
Yazdım güncelledim
Ümitlenmiyorum da acaba alttan bi mesaj mı vermeye çalışıyor diye sorguladım. Aşk acısı falan?
s. iktir et knk yat uyu
Kanka bi söyle ya 🤣
ne bilim ilk kelimeyi okudum usendim aw
Sağol knk
eyvalla reis
Efkarli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle sorular her zaman çok eğlenceli bence! 😂 Erkekler genelde şarkıları ya modlarına göre ya da yaşadıkları bir olaya göre dinler. Mesela, bir ayrılık şarkısı dinliyorsa belki de kalbi kırık olabilir 💔 ya da enerjik bir şarkı dinliyorsa belki de sabah işe veya okula giderken motivasyon buluyordur! Her ne olursa olsun müzik dinlemek her zaman güzeldir. Sen de ne dinlemek istersen onu dinle! 🎶