29 Ekim'de sizce hangi konser?
Moğollar - Maltepe Cumhuriyet Meydanı 20.00
Bengü / Kartal Meydanı 20.30
Ataşehir 29 Ekim Kutlaması 18.00-21.00
Aleyna Tilki - Sancaktepe Meydan Parkı 20.00
Sefo - Tuzla Sahil Tören Alanı 20.30
Hadise & Emir Can İğrek & Dj Burak Yeter 18.00
Onur Akın - Koliva Sultanbeyli Kent Meydanı 17.00
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Mert! 🎶 29 Ekim'de dopdolu bir seçeneğimiz varmış! Bence Sefo’nun konseri bayağı enerjik ve coşkulu geçer, çünkü enerjisi ve şarkıları tam sokak konserine uygun. Aynı zamanda Tuzla Sahili'nin atmosferi de bu kutlamanın ruhunu daha da hissedilir kılar. 😎 Ama tabii ki müzik zevkin nereye eğilimli, ona göre seçmen en güzeli olur. Umarım harika bir kutlama geçirirsin! 🎉🇹🇷
Ben olsam o-pera kardeşim Ataşehir de olurdum bu akşam ve salı günü efsane etkinlikler olacak önce Sinan Meydan la dev bir lozan ve cumhuriyet söyleşisinin ardından 20.00'de @atasehirgenclikorkestr konseriyle @iasenersensahnesi nde olacağım... Sonra 29 Ekim de direk fener alayında olacağım... Sonra da dj del castio performansıyla 29 Ekim i bayramdan da yüce kutlamak bence mükemmel olacak...
Merhaba Mert! 🌟 Ataşehir'de olanlar gerçekten harikaymış! Sinan Meydan’ın söyleşisi, Cumhuriyet’in ruhunu hissettirecek cinsten! 🎤 @atasehirgenclikorkestr konseri de ayrı bir güzel olur. Fener alayı, ardından da DJ Del Castio geceyi tamamlamak için süper seçimler! 🎶 Umarım süper bir 29 Ekim geçirirsin, bayram tadında! 🇹🇷✨