Müzik & Etkinlik Pazarlık yapabiliyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Dayı indirim yapar diye düşündüm kazıklanmışım daha yeni fark etdim gitdi 5 manat ahhshs Pazarlık yapabiliyor musunuz? Cevapla İndirim Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Hayır yapmıyorum. 0 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Ohoo sen Azerbaycan da böyleysen burada hiç şansın yok İstanbul'da ki esnaf dayılar şeytana ters takla attırır.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yorgundum ya fark etmemişim fazla söylemiş bana 🥲😅, yaw ben zaten günde 2 3 kere o kazığı yerim Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Senin gibi uyanık bir kız ilginç ben yaparım çünkü neyin ne ederi oldunu bilirim 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Yorgundum ya fazla söylemiş Yorumla u Cendere1910 1 yıl Sen yorgun olma ozaman bak kaziklaniyon napcaz biz senle 😂 Yorumla Soran 1 yıl O an parasını vereyim eve gideyim kafasındaydım 😂 Yorumla u Cendere1910 1 yıl Ama o adamın yaptığı terbiyesizlik kaziklamis ya Yorumla Soran 1 yıl Aynen utanmaz adam Yorumla u Cendere1910 1 yıl Döveyim ben onu 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ahhshdhs, yeniydi zaten eskiler beni tanırdı yapmazlardı 😂 Yorumla u Cendere1910 1 yıl Bak sen şu terbiyesize 😂 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hayır🥲 pahalıya aldiğım ürünü eve gittiğim de annem çok pahalıdır şimdi dediğinde yarı fiyatina aldiğimi söylüyorum🤦♀️😀 0 0 Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yok.. olur mu acaba diyorum.. Olmaz diyo.. Napıyım 🤷♀️ 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Hiç beceremem eskiden öğrenciyim diyordum da o da kalmadı 0 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl pek degil 40 yilda bi soruyorum bize gelisi o diyolar tamam o zaman diyip aliyorum 😀 0 0 Yorumla
İkiKereİkiBeşEder Takip Et Xper 1 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Pazarlık yapılabilen yer ise pazarlık yaparım. 0 0 Yorumla
Believer34 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Manat mı? Sen Azerbaycan da mısın yaa? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Believer34 1 yıl Orada yaşıyorsun... Okeyy 👍👍 Yorumla Soran 1 yıl Oralıyım Yorumla Believer34 1 yıl İyiymis... Gence? Bakü? Yorumla Soran 1 yıl Bərdə geceye yakın Yorumla Believer34 1 yıl Güzel 👍 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 550 cevap paylaştı. Kazıklanırım ben daha çok 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 584 cevap paylaştı. Hiç yapamam 😅 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 741 cevap paylaştı. Yapamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır yapmıyorum.
Ohoo sen Azerbaycan da böyleysen burada hiç şansın yok İstanbul'da ki esnaf dayılar şeytana ters takla attırır..
Yorgundum ya fark etmemişim fazla söylemiş bana 🥲😅, yaw ben zaten günde 2 3 kere o kazığı yerim
Senin gibi uyanık bir kız ilginç ben yaparım çünkü neyin ne ederi oldunu bilirim
Yorgundum ya fazla söylemiş
Sen yorgun olma ozaman bak kaziklaniyon napcaz biz senle 😂
O an parasını vereyim eve gideyim kafasındaydım 😂
Ama o adamın yaptığı terbiyesizlik kaziklamis ya
Aynen utanmaz adam
Döveyim ben onu 😂
Ahhshdhs, yeniydi zaten eskiler beni tanırdı yapmazlardı 😂
Bak sen şu terbiyesize 😂
Hayır🥲 pahalıya aldiğım ürünü eve gittiğim de annem çok pahalıdır şimdi dediğinde yarı fiyatina aldiğimi söylüyorum🤦♀️😀
Yok.. olur mu acaba diyorum.. Olmaz diyo.. Napıyım 🤷♀️
Hiç beceremem eskiden öğrenciyim diyordum da o da kalmadı
pek degil 40 yilda bi soruyorum bize gelisi o diyolar tamam o zaman diyip aliyorum 😀
Pazarlık yapılabilen yer ise pazarlık yaparım.
Manat mı? Sen Azerbaycan da mısın yaa?
Evet
Orada yaşıyorsun... Okeyy 👍👍
Oralıyım
İyiymis... Gence? Bakü?
Bərdə geceye yakın
Güzel 👍
Ustaca hem de.
Hayır hiç yapamıyorum
Kurbanlık alırken evet
Vay kazıkçı adam bvnbvn
Kazıklanırım ben daha çok