📣 BiBilenimiz @MüzikOnAir'in katkılarıyla belirlediğimiz YılınEnlerinin 3. anketi başlıyor 🥁
#YılınEnleri anketlerimizin heyecan dolu serüveni, müzik tutkunlarını coşturan en önemli kategoriyle devam ediyor: #YılınEnİyiŞarkısı! 🎤💫
Müziğin ritmine kapılmaya, kalbinizin en derinlerinde hissettiğiniz o melodileri hatırlamaya hazır mısınız? 🎧💥 Bu yıl hangi şarkı senin için #YılınEnİyiŞarkısı oldu?

Hadi, o unutulmaz hitleri bir kez daha hatırlayalım ve hep birlikte en iyiyi seçelim! 🥳🎵
Lvbel C5 - Sezen Aksu
🔥 Z kuşağının gözdesi, Türkçe rap müziğinin başarılı ismi Lvbel C5, “Sezen Aksu” adını verdiği şarkısıyla efsanevi şarkıcıya modern bir selam çakarak rap dünyasında yeni bir iz bıraktı! 👏 Beat’leriyle dans ettiren, melodisiyle akıllara kazınan bu hit parça, tüm yaz kulaklarda yankılandı! 🚀
Reynmen - Renklensin
💥 Reynmen yine yaptı yapacağını! "Renklensin" 🎵🌈🎶 ile hayatımıza renk katan Reynmen’e kocaman bir alkış! 👏 🌈🎶 Müzik dünyasına renk patlaması yaşatan Reynmen, dinleyen herkesi dansa davet eden bu şarkısının ritmiyle müzik severleri harekete geçirdi! 🕺💫
Zeynep Bastık - Lan
💫 Zeynep Bastık’tan müthiş bir başarı! “Lan” şarkısı ile dinlenme rekorları kıran 🔥🎶 Zeynep Bastık, kendine has tarzı ve güçlü sesiyle bir kez daha müzik listelerini salladı! 🎤💥“Lan”, dinleyenleri hem duygulandırdı hem de dans ettirdi! 🕺💃
Mert Demir - Ölüyorum Anla
🎶💔 Mert Demir’in duygusal hit parçası “Ölüyorum Anla” hüznü ve melodisiyle dinleyen herkesin kalbine dokunarak derin izler bıraktı. 😢🎤 Mert Demir’in içten yorumu ve etkileyici sözleriyle “Ölüyorum Anla”, hem duygusal anlara eşlik etti hem de müzik listelerinde adını altın harflerle yazdırdı, kalpten alkışlar Mert Demir’e!! 🥇✨ 👏💫
ElMusto - Dale Don Dale
🔥 Z kuşağının favorisi, Türkçe rap müziğinin parlayan yıldızı El Musto, “Dale Don Dale” şarkısıyla ritmi ve enerjiyi zirveye taşıdı! 💥🕺 “Dale Don Dale” şarkısının enerjik beatleri, dinleyenleri kıpır kıpır yaptı ve müzik listelerinde fırtına gibi esti! 🌪️
Bayhan - Tiryakinim
2003 yılında katıldığı Popstar Türkiye yarışmasıyla ün kazanan Bayhan’dan büyük başarı! “Tiryakinim” tam 100 MİLYON izlenmeyi devirdi!🎶💥 Müziğiyle kalplere dokunan Bayhan’ın Tiryakinim’i ile coşan müzik tutkunları 100 milyon kez dinlenmeyle bu efsane şarkıyı dillerinden düşürmedi! 🎧✨ Bayhan’ın sesi, ritmi ve o unutulmaz şarkı sözleri bir kez daha müzik dünyasında ses getirdi! 🏆👏
Emre Fel - Sana El Pençe Durmam
🔥 Emre Fel’in “Sana El Pençe Durmam” şarkısı güçlü sözleri ve ritmiyle herkesi etkisi altına alarak, müzik dünyasında fırtına gibi esti! 💥🌀🎤✨ Herkesin diline pelesenk olan “Sana El Pençe Durmam”, her yerde yankılandı! 🚗💃 Müzikle yolculuğu tam gaz devam eden Emre Fel’e kocaman bir alkış! 👏🚀
Bu yıl 9.'sunu düzenlediğimiz #YılınEnleri anketlerimizin ikincisi olan #YılınEnŞaşırtanİlişkisi’ne hala oy vermediysen, hemen katılmak için linke tıkla!
#YılınEnleri'nde Aşkın Sürpriz Dolu Yılı! 💥#YılınEnŞaşırtanİlişkisi Hangisi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer