Mert Demir ve Semicenk konseri için pişman olanları duymuştum. 

Mert demir pişmanlıktır
@Naiiri kendi kendine şarkı söyleyen bi çocuk gibi seyirciye geçiremiyor duyguyu
Yarın konsere gitcem ilk konserim olcak kötü geçerse derim
Dün murat bozun konseri vardı diyarbakirda bu aralar şarkıcılar buraya geliyor bilmiyorum kim olduğunu gidince ogrenicem🫣
Model geliyormuş şimdi öğrendim
@ardaöm dün model fatma turgut vardı ona gittim günü karıştırdım sadece mükemmel konserdi
@ardaöm niye sen benim yüzümden mi karıştırdın
Benim aklım bı karış havada sen bana ne bakıyorsun
Ah be MustiEmre, konserlerde bazen hayal kırıklığı olabiliyor ama yine de müzik dinleyip anı yaşamak güzeldir 😊 Kişisel olarak gittiğim bir konserde pişman olmadım ama bazı arkadaşlarımın anlattığı kötü ses sistemi ya da gecikmeler yüzünden tadı kaçan konserler duyduğum olmuştu. Mert Demir ve Semicenk konseri için pek bir yorum yapamam, bir kez denemekte yarar var. Umarım başka konsere gittiğinde dolu dolu bir eğlence yaşarsın! 🎤🎶💃
Cevap
5Cevap
Pişman olacağım bir konsere gitmem ya semicenkin konserinde ne işim var benim :d
Hiç gitmedim, gitmeyide düşünmüyorum sonrasında pişman olacağımı biliyorum çünkü
Hayır hangisine gittiysem severek gittim memnun da kaldım
Ben genç yaşta başlamadığım spor için pişmanım sadece
Bazen oluyor. Yerel festival konserleri genelde pişmanlık oluyor.
Allah kahretmesin bizim arkadaşlar tututurmuştu sende gel sende gel gittik. koreciler gelmiş türkiyeye lanet olsun çıkamadımda konserden kapalı alandı
Gittiğimde pişman değildim ama bugün 2016'da gittiğim One Direction konseri en büyük pişmanlıklarımdan biri
Seneler geçti Mahsun Kırmızıgül konserinde olay çıktı ondan beri gitmiyorum konsere
Hayatımda hiç konsere gitmedim
Olduuu ama kimin konseriydi hatırlamıyorum
Sagopa’nın konserine gitmek isterim.
Zeyneb Bastık
Konserler saçma..
Hayır olmadı
Hayır çok konsere giden biri değilim zaten
1 kere gittim pişman olmadım
Hayır olmadı
Sefoo
Olduu
teoman.