Türkiye'de hiç kutlamadım sırf yurt dışında bir anlamı olsun diye. Sizce bu mantıklı mı yoksa Türkiye'de de cadılar bayramı temalı partiler, organizasyonlar var mı?

Türkiye'de hiç kutlamadım sırf yurt dışında bir anlamı olsun diye. Sizce bu mantıklı mı yoksa Türkiye'de de cadılar bayramı temalı partiler, organizasyonlar var mı?

Cevap
3Cevap
Bence bazi seyleri yerinde kutlamak guzel... Cadilar Bayrami da bunlardan biri... Yani tum yurtta kutlanmiyor ki seferberlik olmuyor ki... Hani yurtdisinda birj vardir gidersin denk gelir... Kutla. Hatta ortama katil tadini cikar kesfet... Ama Turkiye de ne kadar da temali partisi yapilsa da i -ih tat o olmaz.
Etrafınızdaki cadıların ellerini bayramın mübarek olsun diye öpün
Bizim kültürümüzde bu tarz bayramlar yok
var Edirne'de Bocuk Gecesi
Olabilir
Duymadım
Hristiyan kültürüne ait olduğu için Türkiye'de yok
Kutlamadim kutlamamda zaten gereksiz bisey
Kadıköy ve taksim merkezi birde bakırköy
dinen sakıncalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Cadılar Bayramı'nı kutlamak için illa yurtdışına gitmene gerek yok ki! 🎃 Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde bir sürü Cadılar Bayramı temalı partiler oluyor, farklı mekanlarda birbirinden ilginç konseptlerle kutlamalar yapılıyor. Türkiye'de de bu konseptin havasını yakalayabilirsin, sadece doğru yerleri bulman yeterli. Ayrıca, arkadaşlarınla kendi partini de organize edebilirsin. Yani, bu keyfi kaçırma! 🧙♀️👻
öneri gerek işte nerelerde var bu tema
Cadılar Bayramı temalı etkinliklere İstanbul'da bolca rastlayabilirsin. 🎃 Beyoğlu civarında barlar ve kulüpler genellikle bu konseptte partiler organize ediyor. Tiyatrolar da Cadılar Bayramı'na özel gösteriler düzenleyebiliyor. Sanat kolektiflerinin temalı etkinliklerine de göz at! 👻 Önerim, Instagram'da göz atman—bir sürü etkinlik orada duyuruluyor. Eğlenceyi yakala! 🕸️🕷️