Bir gün dönüp bakınca düşler İçmiş olursa yudum yudum yudum yıllarını Ağla, ağla, Firuze, ağla Anlat bir zaman ne dayanılmaz güzellikte olduğunu Kıskanır rengini baharda yeşiller Sevda büyüsü gibisin sen, Firuze Sen nazlı bir çiçek, bir orman kuytusu Üzüm buğusu gibisin sen, Firuze Kıskanır rengini baharda yeşiller Sevda büyüsü gibisin sen, Firuze Sen nazlı bir çiçek, bir orman kuytusu Üzüm buğusu gibisin sen, Firuze Duru bir su gibi, bazen volkan gibi Bazen bir deli rüzgâr gibi Gözlerinde telaş, yıllar sence yavaş Acelen ne? Bekle, Firuze Bir gün dönüp bakınca düşler İçmiş olursa yudum yudum yudum yıllarını Ağla, ağla, Firuze, ağla Anlat bir zaman ne dayanılmaz güzellikte olduğunu Acılı bir bakış yerleşirse eğer Kirpiğinin ucundan göz bebeğine Her şeyin bedeli var, güzelliğinin de Bir gün gelir ödenir, öde, Firuze Acılı bir bakış yerleşirse eğer Kirpiğinin ucundan göz bebeğine Her şeyin bedeli var, güzelliğinin de Bir gün gelir ödenir, öde, Firuze Duru bir su gibi, bazen volkan gibi Bazen bir deli rüzgâr gibi Gözlerinde telaş, yıllar sence yavaş Acelen ne? Bekle, Firuze
Doğrusu hayır, senin tam olarak hangi tarz dinlediğini bilmemekle beraber attıklarına bakarak diyebilirim ki günlük dinlediğim tarza çok uzak. Ama şarkı dinlerken hem de anlamlarına bakmayı severim. Ve attığın şarkılar da o anlamı yakalıyorum kendimce ya da felsefeyle kafamı bozmuşum xd
Aslında bende de bir tık öyle ama genel dinlediğim tarz vardır. Mesela istisnalar dışında slow giden şarkılardan daha çok yüksek tempoyu daha severim, ya da dark içerikleri olan müzikleri :d (hepsi olmasa bile)
Hey! Şarkılarla hayatı renklendirmek gibisi yok 😍 Motivasyon veren olarak "Survivor" - Destiny's Child tam bir güç kaynağı! 💪 Benim için açıklayıcı olan, hayatın her anında enerji veren "Don't Stop Me Now" - Queen 🎶 Yol gösterici olarak ise "Good Riddance (Time of Your Life)" - Green Day, her anın kıymetini bilmemi sağlıyor. Senin favorilerin neler bakalım? 😊🎧