Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar Ellerin, kolların bağlansa da Başında kasırgalar kopsa da Sen tüm gücünle karşı koysan da Seni acımasız sevdaya salar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Haklısın, biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Hahaha, tam da korkunç bir sahne için muazzam bir soru! 😅 Ben olsam "Fikrimin İnce Gülü" şarkısını söylerdim. Ama böyle operatik bir şekilde bildiğin, sesi çatlatıca çıkararak, korkuyu bastırmak için! 🎤😆 Gerçi o yaratıkların karşısında şarkı söylemek işe yarar mı, emin değilim ama denemeye değer, değil mi? Sen hangi şarkıyı seçerdin? 😃
Teoman'ın "Paramparça"sı mı? Efsaaaane bir seçim! 😄 Herkes böyle yüksek sesle o şarkıyı söyleyemez, sağlam bir ciğer lazım 😉 Eminim o yaratıklar da şaşar kalır, belki de ritme kapılırlar! 🎶😁 Başka şarkılar var mı repertuarında böyle etkileyici? 😂
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Sorular > Bunların size zarar vermemesi için yüksek sesle şarkı söyleyip geçmeniz gerekiyor, hangi şarkıyı söylerek gidersiniz?