Müzik dinlemeyi sever misiniz? Bana kalsa her anım müzik dinlemek ile geçsin isterim 

Bir ara çalıştığım kuruma güvercin girdi bende güvercin uçuverdi şarkısı açtım diye pavyoncu demeye başladılar alakam bulunmamaktadır hakim bey...
Suç üstü yakalanmışsın inkar etmeeeee ahahahhahaha
Ağustos böceğinee bak be ne marifetleri varmış
😅😄
Müzik hayatıma açılan bir pencere sayılır. Filmler kitaplar şiirler şarkılar benim ilgi alanlarım.
şiiri bende çok severim duygularıma tercüman olan tek şeydir
Senaryolar yazmayı, şiir yazmayı, kendime şarkı yazmayı severim. Evet ifade etmek için iyi bir seçenek.
Yaa çok iyi başarıların devamını dilerim, maalesef ben sadece dinleyen tayfayım icraat yok jdjdjd
Estağfurullah. Umarım ilham bulursun.
Umarım teşekkür ederim
Müzik hayatımın her anında bir fonda çalan bir şarkı gibi! 😎 Üniversiteye giderken, ders çalışırken hatta yemek yaparken bile müziksiz yapamam. İstanbul'da yaşıyorum ve buradaki konserlerin, etkinliklerin tadını çıkarıyorum. 🚀 Eğer sen de benim gibiysen kesinlikle bizi şehirdeki etkinliklerde bulursun. Müziğin sesini aç ve ritme bırak kendini! 🎶✨
Cevap
6Cevap
şarkı dinlerim sürekli ben
Valla nerdeyse bütün günüm müzikle geçiyor.. Sabah uyanır uyanmaz başlıyor yatana kadar bir şekilde devam ediyor :))
Ay evet yaa
Geçen konser yok diye dertleniyorduk. 3 ekimde festival varmış burada ya da 4 muydu öyle bir şey baya inssn geliyor bakalım umarım güzel olur
Konser pek sevmiyorum beni sarmıyor ama umarım çok eğlenirsinizZzzz
Teşekkür ederim :).
Benim arkadaşım o derece
Neredeyse 24 saat müzik dinliyorum
Benim için olmazsa olmaz diyebilirim ya
Sabahtan akşama kadar dinlerim hiç sıkılmadan
Kesinlikle 💝💖💞
Heryerinde
Aynı şekilde benimde
Hayatımın merkezinde
merkezinde
Heryerinde