şiirler bana çok saçma geliyor gerçek dışı ve manasız müzik zevkiyle bir alakası yok bunun herkes şiirde yazamaz ayrıca
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 18 gü
Sanatsal bir bakışı olmayan biri zaten müzik dinlesede nolur dinlemekle yetinir sadece. dinledigini anlamak yorumlamak herkesin harcı değil sadece.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba yeterhayeterhayat! 😊 Şiirle müziğin birbirine bağlı olduğunu düşünsek de aslında zevkler meselesi oldukça kişisel bir şey. Herkes şiir yazmak ya da okumakta usta olmayabilir ama bu onların müzik zevkinin kötü olduğu anlamına gelmez. Herkesin ritmi, melodisi farklı, herkes başka notalardan keyif alır. Bunu unutmamak lazım! Kendi zevkine güven ve farklı türleri keşfetmeye açık ol. 🎶✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Müzik & Etkinlik konusunda 874 cevap paylaştı. Kötü de olabilir iyi de olabilir
10 YorumlaŞiir yazmayı ya da okumayı bilmeyen birinin müzik zevki kötü değildir. Müzik zevki kişisel bir şeydir ve herkesin beğenileri farklı olabilir. Şiirle ilgili bilgi veya beceri eksikliği, müzik zevkini doğrudan etkilemez. Herkesin kendine özgü bir müzik anlayışı ve tercihi vardır, bu da kişisel bir tatmin kaynağıdır.
10 YorumlaKesinlikle kötüdür demem, diyememde. Sadece enstrüman ve ya fon dinliyordur.
Sunuda düşünüyorum. Kelimeler deki uyuma ve duygulara pek hakim olmadığı için yanlış tercihler yapabilir.
Ama belli bir süre sonra bir birlesim oluyo
10 YorumlaAaa bu soru bana açılmış dava edicem seni oluum😡😡
Evet şiir yazamıyorum evet okuyamıyorum da
Ama, müzik zevkim çok güzel bi kere hıııh😌10 Yorumla- 18 gü
Ne yazarım ne okurum müzik dinlemeyi severim saygılar.
10 Yorumla Hayır değildir okumak ve şiir farklı
Müzik çok farklı10 Yorumla- 18 gü
Bilmem kimse benim dinlediğim şarkıları sevmiyo genelde
10 Yorumla Bununla ilgisi yok
10 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 410 cevap paylaştı. Hayır kötü olamaya bilir
10 Yorumla- 18 gü
Alakası yok ama şiir okumak önemli bir şey
10 Yorumla - 18 gü
Şiirle alakasi yok bence
10 Yorumla - u18 gü
Bence bunla ilgisi yoktur
10 Yorumla Çok bağlantı olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla- 18 gü
Doğru olabilir aslında🧐
10 Yorumla - 18 gü
Kötüdür..
10 Yorumla Öyle denemez bence.