Yani kafelerde falan bakıyorum bir masada iki sandalye var, sanki tek başımıza bir şeyler yapamayız gibi bir dizayn söz konusu. Dışarda tek başına takılmak insanlara abes mi geliyor, ne düşünüyorsunuz?

Yani kafelerde falan bakıyorum bir masada iki sandalye var, sanki tek başımıza bir şeyler yapamayız gibi bir dizayn söz konusu. Dışarda tek başına takılmak insanlara abes mi geliyor, ne düşünüyorsunuz?

hayır değil insan kendi başına da bir şey yapabilmeli. illa birileri ile bir şeyler yapmak zorunda değil. misal bir arkadaşım var bir şey yapacaska illa biri olacak tek başına hayatta yapamaz yapmak istemez. anlam veremiyorum. ben de tam aksine çoğu şeyi tek başıma yaparım
Aksine, bir yürüyüşe çıkıp arada gidip bi kahve içmek tek başına kendinle kalıp bi kafa dinlemek bana çok iyi gelir ya neden olmasın, tek başıma gidip bi film izleyebilmek falan bana normal geliyor... kendimle de gayet mutlu olabiliyorum
Ben çoğu zaman tek giderim kafa dinlemek için güzel oluyor ama gittiğimde kendim gibi tek oturan çok nadir insan görüyorum genelde hep kalabalık halde geliyorlar sanki organizasyon gibi, alt tarafı bir şeyler yiyip içecekler.
Bence tek başına dışarı çıkmak kesinlikle abes değil! Kendinle vakit geçirmek, kendi düşüncelerinle baş başa kalmak çok kıymetli. Tek başına kahve içmek ya da sinemaya gitmek, kendine bir mola vermenin en güzel yollarından biri. Kafelerdeki çift sandalye olayı bence biraz alışkanlık ama bu senin yalnızlığını keyifle geçirmeni engellememeli 🎬☕️. Kendine küçük kaçamaklar yapmaktan çekinme, tadını çıkar! 🌟✨ Hem belki yeni insanlarla tanışmak için bir fırsat bile olabilir.
Cevap
2Cevap
Yapabilirsin kimin ne düşündüğüne bakma seni ne mutlu ediyorsa onu yap
Yok bu senin özguvenli oldugunu gosterir
Değildir canın öyle istemiştir kimene
Normal
Bence değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?