Emre Aydın konseri varmış açıkçası ben de severim ve bugün 😂 hiç planım yok aslında ama gitmek istedim çok çünkü severim ve zamanında çok dinledim ☹️ araba ile navigasyon kurup gitsem mi tek başına
21 gü
Emre Aydın konseri varmış açıkçası ben de severim ve bugün 😂 hiç planım yok aslında ama gitmek istedim çok çünkü severim ve zamanında çok dinledim ☹️ araba ile navigasyon kurup gitsem mi tek başına
bunun yerine abdest alıp namaz kılmayı denedinmi hiç konsere tonlarca insan gider ama camiye hiç kimse gitmiyor imanın şartları altıdır birtaneside nedir ahirete iman etmek yani hesap var sorguya çekileceğiz kıyamet koptuktan sonra ama AllAH rızası işin ne yapıyoruz hiç bir şey
Evet giderim birisine ihtiyacım da yok zaten ben uzun bir zamandır yalnız tek başına bir hayat yaşıyorum be bu duruma alıştım doğrusu bundan da şikayetçi değilim
benim yapıma ters. herkes benim gibi olmak zorunda değil. sen mutlu olabilirsin. kendini daha iyi tanırsın. benim için konsere gitmekten ziyade konsere sevdiğimle birlikte gitmek keyif vericidir.
Git git. Konser ortamı zaten çok samimi vıcık vıcık oluyor, illa ki kaynaşırsın orada birileri ile. Özellikle karşı cinsler arkadaşın olmak için can atarlar.
Cevap
61Cevap
Ben genelde tek gidiyorum zaten.
Gidilir neden gidilmesin ben tek başıma Ankara 'dan kalktım İstanbul'a geldim LOUİS konseri için konserde güzel erkadaslijlar kuruyorsun hani yanlız kalmazsın merak etme 🤍
Bence git. Ben tek basima baska ülkelere bile gidiyorum. Tek basina gittigim yerlerde en güzel anilarim olusuyor.
Kanka gidersem navigasyonla gidecegim trafigin yoğun olduğu saatler acaba diyorum gidebilir miyim
Gidersin yani bence özgüvenin vardir
😂 o kadar var mı bilmiyorum
Var var ben anliyorum. Sadece fazla yapmadigin icin korkuyorsun
Kanka hava karardı ya tek başına gitmeye de boş ver 😅 vazgeçtim
Ayyy ne dir bu tr kizlarin arabadan korkusu ya
Gittim
Ama giderken babamla gittim geri tek döndüm navigasyonla
Süpersin
Biraz zor oldu ama 😅trafiğin yoğun olduğu yerler 😅 iyi ki babamla gittim giderken
Öyle bir hale geldik ki millet tek başına sıcmaya bile gidemiyor…
Bu hep asosyallik ve sacma popüleritelerden algılardan kaynaklanıyor, hayatı tek yasayabilirsin özgürsün, yoksa tuvaletin basına bekci koymadan icin rahat etmez
@sinnemyy kötü dönemdeyiz ama özgür olmak ve bagımsız olmak kendi elimizde, kimileri kölelikte bagımlı halde kalır kimisi kendi düzeniyle sisteme kafa tutar
@sinnemyy onun gibi niceleri var aptallık canım, lafa geldi mi insanlarımız cok kültürlü acayip cağdaş mükemmel derecede akıllılar. Ama bana göre güdülmeyi bekleyen koyun sürüsünden baska bir şey değil. Kapitalizmin bas düsmanı olabilirim
Konsere giden başka biriyle tanış ya da bir arkadasini da davet et en azından iki kelam edecek birin olur.
Bence insan tek başınayken de eglenebilmeli.
Neden gidilmesin ben olsam giderdim (fakat kalabalık sevmiyorum 😁)
Tek basina her yere gidilir, kimseye uymana gerek yok kendi kendine takilir yeni insanlar da tanirsin
Gidilir de durabilir misin bilmiyorum. Ben en son Emre Aydın konserine gittiğimde iki tane çift gençler öpüşüp dans ediyorlardı uzakta bir yerde biri de onları anı olsun diye videoya kaydediyordu 🥲
Anneni yanına alabilirsin ama evet tek başına gidilir
Annem olmaz kanka
Kanka senin annen genctir seviyordur benjm annem sinemaya gitmeyi bile saçma buluyo sevmez
git tabii ya, niye gidilmesin. ben tek başıma çadırlı kamplı festlere bile gidiyorum.
Bak sana bişi diyim mi tek başına yağılmayacak hiçbişey yok her şey yaparsın
Gidilir benim gittiğim oldu. Ne zamanmış konseri
En sevdiğim şarkıcı 💙🎵🎼 ben de konserini bekliyordum İstanbul'da, kaçırdım galiba hayıflandım.
Eskiden olsa gidilir derdim ama artık gidilmez diyorum galiba. Sebebini bilmiyorum.
Sevdiğin sanatçıysa gidilir. Onun harici sıkılırsın.
Aile sorun ya akşam tek izin vermiyorlar bide pahalı
Ne yaparsan yap senin hayatin git birini al cevir yoldan her turlu gelir erkek millrti hepsi gelir
Hiç gitmedim yanlız ama illaki gitmek gerekiyorsa giderim ne olcak yani.
Buradaki kızlar neden 1800 lerin köyünde yaşıyor gibi davranıyor.
Tek yaptığım çoğu şeyi sevmiyorum ben ya bi arkadaş/ sevgili biri olmali daha eglenceli oluyo bence
Tek başıma konsere gitmem ama sen bundan keyif alacaksan neden olmasın gidebilirsin tabii
Evet beraber gidicek kadar sevdiğin birisi yoksa gayette tek başına gidip eğlenilebilir
Gidilir tabi ki de bir şey olmaz. Keşke ben de gelebilseydim ya süper konser
Konser sevmem tiyatro severim tiyatroya da tek başıma giderim 😇
Dün akşam rock konserindeydim
Tek başıma
Harika
Zaten kimsenin niyeti konserde şarkı dinlemek değil git git
Ben gitmiştim, güzel bir deneyim.
Tavsiye ederim🐈🐈
aa nerdeymiş beraber gidelim tanımadıgın biriyle gitme konusunda cılgınsan yeteri kadar.
Gittim daha önce, her yer tek daha keyifli ben kimseyi beklemiyorum
Git knk illa knkanla tanidik birisiyle gitcen diye bi kural mi var
sevgilin varsa sevgilinle gitmelisin sevgilin yoksa tek başına gidebilirsin ben olsaydım sevgili bulmak için giderdim çünkü sevgilim yok yani tek başımayım
Neden fidipmesin ama bence daha eğlenceli olması için arkadaşlarla samimi bulduğun insanlarla iti olur
birileriyle gidince daha iyi oluyor ama bence kimse yoksa da sakıncası yok tek başına da gayet eğlenebilirsin konserde
Evet, neden olmasın. Kendinin hoşlandığı şeyleri neden başkasını ya da birilerini bekleyerek gitemeyesin.
Bence kalabalık ortamlara tek gitmeyin sıkılırsiniz arkadaşlarınızla gitmeniz hem eglenmenize hem kafanızın dağılmasına sebep olur.
Ruh haline bağlı bir durum hic bir planın yok ise bence kaçırma
gidilir ama eğlenceli olmaz. restoranta gidip masada tek başına oturmak gibi bir şey.
Bence gidilmez kötü hissedersin. Ama insanlar için gitmiyorsun da sana bağlı.
Emre Aydın konseri tek sarıyor zaten hep ayrılık şarkıları
Kendi başına eğlenebilmeyi bilmelisin. Git ve dibine kadar tadını çıkart.
Gidilir ama tadı çikmaz pek
Arkadasa yazdım bakayım cevap verirse 🫤
Sevmiyorum demiş 🙄
Aman gitmeyecem kanka boş ver
Yakınsa git biraz durur baktın sıkılıyorsun dönersin, ben tek sıkılırdım sen belki zevk alırsın kendine göre karar ver
8 km diyor araçla 20 dkk navigasyon kurup giderim dedim trafiğe girmek gerekiyor tek başına gidebilir miyim ona guvenemedim pek 😅
Seviyordum da emre aydinu
Yakınmış, tek başına arac kullanmak güven vermiyosa başka ulaşım aracı toplu taşıma gidiyosa onu düşün istersen
Gidilir ama sıkıcı olabilir çom sosyal değilsen
Defilim
Ama ben emre aydinin sarkilarini seviyorum
Beraber gidelim sonrasında da takılırız istersen ne dersin
Hayır 😅 seni tanımıyorum annem yabancilarla konuşma dedi gjgiviv
Annenin haberi mi olacaktı bir de 😂
Sen bilirsin öyleyse ne diyim ben teklif ettim sadece 🙃
Yaş kaç
27 sen
29...
Hmm büyüksün benden yani
Neyse iyi bak kendine
Evetv
Büyük olunca vazmı geçtin
Noldu sen hayır diyordun
Gidilmez içtikten sonra arabayı kim kullanacak
İcmiyorym
bence gidilebilir çokta zevkli olur
1000 lira bilet
Emre Aydın olmaz tek yemez
Defalarca gittim gidilir
bence seven gidebilir evet
Tek başına daha zevkli olur
Gidilir, orada arkadaş edinilir
Ben çok sıkılıyorum yaaa nerede beraber gidelim;)
Niye gidilmesin ya süper de olur hatta...
Ben gitmem işin doğrusu. Tacizde limit tanımazlar.
Git ben gitçektim de gidemedim
Niye gidilmez ki öyle bi kural mı var?
Bence tek başına da eğlenceli olur her şey
Ankara’da sın Sanırım ☺️
Tabi ki gidilir daha eğlenceli olur.
Eşlik etmek isterdim
Oran'daki konser mi? Kesin git bence.
Evet orandaymis ya araba navigasyon gidecem zorlanır miyim
Tam yerini bilmiyom
Park yeri vs
Ama galiba biletlet pahalilasti ya gitmem heralde
Of ya çok da gitmek istiyordum ☹️