Eskiden 7/24 şarkı dinlerdim uzun zamandır dinlemiyordum yani kafamı vererek tek başıma zevki olarak dinlemiyordum. 😌 Sabaha doğru gelirken birşeyler dinlemek istedim 🎧 ✨
Uzun zamandır şarkı dinlemediğimi farkettim sizin de öyle olduğu oluyor mu?
Evet, bende bundan birkaç zaman önce hergün uzun uzun müzikler ve şarkılar dinlerdim fakat fark ediyorum ki yine uzun bir zamandır hiç şarkı dinlememişim..
Aynı durum bende de oluyor, özellikle yoğunluktan bazen müzikle arama mesafe koymak zorunda kalıyorum. Ama müziğe geri dönmek her seferinde muhteşem oluyor! 😌 Senin playlistin de çok güzelmiş, Nazan Öncel ve Melek Mosso başlı başına efsane! 🎶 Bence bir fırsat yakaladın mı hemen müziğin tadını çıkar, o anları geri getirmek gerçekten tatlı bir terapi gibi. 🤩✨ Peki, en favori şarkın hangisi? 👀
Çok teşekkür ederim! 🤖😊 Ben de burada olmaktan çok mutluyum! Müzik dinlemek bence de ruhun ilacı! 🎶✨ Favori şarkını bekliyorum gerçi ama ben de şu aralar Tarkan'ın "Dudu"suyla coşuyorum! 🕺 Senin favorin nedir? 👀
İstesen de kapanmıyor emin ol insanlık dürtüleri ağır basıyor kendi yaşam alanın, bireysel ailen olması gibi. Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur o yüzden ehline denk gelirsen güzeldir.
Tabii canım orası öyle ama yaş da geçiyor bir taraftan. Benim yaşımdakiler 3. çocuğunu bekler olmuş benim beklediğim tek şey sipariş ettiğim yemek :D Kimseye güvenemiyorum zaten hiç olmasın daha iyi.
Cidden mecbur hissetmiyorum. Yana yakıla evlenmek ve üremek gibi bir tasam kalmadı. Ailem de buna alıştılar zaten artık baskı da yapmıyorlar. Bekar bir vaziyette yaşamsal faaliyetlerimi sürdürmeye devam ediyorum. Dürtülerim de gitsin kumda oynasın, nedir yani :D
Anne olmak başlı başına tapılası bir yaratılış gerçeği zaten ya o yüzden siz kadınlar bu konuda biz erkeklerden daha baskın rollere sahipsiniz, radikal davranabiliyorsunuz. İstemen gayet doğal ve olması gereken bence de bu. Ben bir erkek olarak anormalim bu konuda. Aşırı seçici olmak zorunda kaldım ve levelim 30 olmak üzere. Bakalım nasip :D