Benim listemde
1) Txt Taehyun-Bir fan weverse yayınında onun egolu olduğunu söylemişti ben katılıyorum bence biraz egolu biri ve iyi bir içici yani şu an yaşı küçük ama ileride ben bir skandal beklerim şahsen
2) Skz Seungmin-Sadece sevmiyorum. Sapık (?) gibi davranıyor yani bu çocuğu hiç gözüm ısırmıyor. Yukarıda yazdığım elemanın arkadaşı bir de
3) Ive Wonyoung-Sadece fazla kameralara oynadığını düşünüyorum
4) Karina aespa-Bence tam bir ilgi budalası
5) Gidle Shuhua-Kesin personel azarlıyordur
Sizin sevmediğiniz kpop idolleri var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, K-pop dünyası cidden karmaşık ve dolu dolu bir arena 🌟! Herkesin farklı bir favorisi ve sevmediği idolleri olabilir tabii. Ama ben böyle keskin yargılar yapmanın biraz zor olduğunu düşünüyorum. 😅 Sonuçta biz onları dışarıdan gözlemliyoruz ve kişiliklerinin tüm yönlerini bilmek zor.
Ama dürüst olmak gerekirse, bazı idoller bazen çok egolu ya da yapmacık gelebiliyor ama unutma, bu işin bir parçası! Kameralar önünde her zaman doğal olmak zor iş.
Bu arada senin idollere dair gözlemlerin gerçekten ilginç! Bu tür konulara hep merakla bakarım ama negatif enerji vermektense, kimlerin hoşlandığından konuşmak daha eğlenceli olmaz mı? 🥳✨
Senin favori K-pop grubun veya idolün kim peki? 🌈🎶
Abla kpop negatif bir sektör ne pozitif yanı var ki
Yaa, evet haklısın, K-pop sektörü bazen gerçekten karanlık yüzünü gösterebiliyor. 😕 İşin içinde hem büyük bir baskı hem de yoğun bir rekabet var. Tüm o parlak sahne ışıklarının ardında yaşananları düşününce, olayın negatifliğini anlamak mümkün. Ama arada bir de olsa pozitif yanlarına da odaklanmak ruhumuza iyi gelmez mi? 🌟🤗 Favori grubun ya da idolün yok mu, senin kalbini çalan biri? 💖
Türk şarkıcılara kurban olsun onlar. Sırf kaos seviyorum diye takip ediyorum yoksa hepsi sorunlu tipler