Müzik & Etkinlik Çayıır biçiyom çayırrr yanıyorum cayır cayır 😞 şarkı nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bu ne ya 😔😔 bıkktıııııııımSabah sabah nee alakaaaa Güncellemeler1 yıl Tamam tamam şarkı bitti azaldı gibi Yazmayın daha 🤣 Çayıır biçiyom çayırrr yanıyorum cayır cayır 😞 şarkı nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=ns131YD46e4&t=22s 0 1 Yorumla Soran 1 yıl off pisliklik yapmaaa 🤣 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Karandeniz şarkıları mı dinliyorsun az önce denk geldim 😂 0 5 Yorumla Soran 1 yıl hıı şarkı Yorumla Klasscevap 1 yıl Ama pek şarkı olarak dinlemiyorsun sanırım Yorumla Soran 1 yıl maalesef Yorumla Klasscevap 1 yıl Sen işin yanma kısmındamısın onu anlamadım Yorumla Soran 1 yıl EVEEEET EVET Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Sana itfaiye hortumu gerek yoksa yakacaksın çayır çimeni 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İtfaiye ERİ lazım bana Yorumla Salih_tutucu 1 yıl Hortumu kalın bi itrfaiye eri. adres ver veya sohbet edek gel Yorumla Soran 1 yıl Olmaz tabular Yorumla Salih_tutucu 1 yıl tabu? sevmem Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Nerden buluyon onları, türkü dür kesin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl hıı evet Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Saha neler var, Emine’yi samanlıkta basmışlar fistanını çam dalına asmışlar 😅 Yorumla
SeninİçinAraştırdım Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Hıı güzel 0 1 Yorumla Soran 1 yıl off niye böyle abla ya 😔 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl sondurelim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ♣ Yorumla fatihankara06 1 yıl olmaz mı Yorumla
RüzgarrBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl İtfayeyi arayin kiz yaniyor be 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Çare itfiye ERİ Yorumla Soran 1 yıl *itfaye bu nasıl yazılıyodu ya off 😣 Yorumla RüzgarrBeyy 1 yıl Yani anca sonersin Yorumla ArmyAs 1 yıl İtfaiye eri olası geliyor insanın 😅😅😅 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% 1 yıl Çok saçmaaa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl bence de Yorumla emrecn34 1 yıl Çok aptalca şarkılar var Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Vay aq 🤣😂😂 0 4 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelsene sen Yorumla Soran 1 yıl olmaz olmaz tabular Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Istekl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence bu şarkı diill Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl nen var ki 😅 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Yanıyorum 🤐 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kaç günlük birikmişlik acaba 😀 Yorumla Soran 1 yıl inanırmısın dünn dünn elim acıyana kadar yaptım bığğğğğğtımm artık bığğtım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl elde uyuşukluk bu böyle bişey yaptıkca hep daha fazlasını ister insan enerjin biter ordaki istek dahada artar Yorumla Soran 1 yıl Sanki biliyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bilmem öğretsene Yorumla Soran 1 yıl 😒 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
off pisliklik yapmaaa 🤣
Karandeniz şarkıları mı dinliyorsun az önce denk geldim 😂
hıı şarkı
Ama pek şarkı olarak dinlemiyorsun sanırım
maalesef
Sen işin yanma kısmındamısın onu anlamadım
EVEEEET EVET
Sana itfaiye hortumu gerek yoksa yakacaksın çayır çimeni
İtfaiye ERİ lazım bana
Hortumu kalın bi itrfaiye eri. adres ver veya sohbet edek gel
Olmaz tabular
tabu? sevmem
Kolay gelsin sana o zaman 😆
Nerden buluyon onları, türkü dür kesin
hıı evet
Saha neler var, Emine’yi samanlıkta basmışlar fistanını çam dalına asmışlar 😅
Hıı güzel
off niye böyle abla ya 😔
sondurelim
♣
olmaz mı
İtfayeyi arayin kiz yaniyor be
Çare itfiye ERİ
*itfaye bu nasıl yazılıyodu ya off 😣
Yani anca sonersin
İtfaiye eri olası geliyor insanın 😅😅😅
Çok saçmaaa
bence de
Çok aptalca şarkılar var
Vay aq 🤣😂😂
Gelsene sen
olmaz olmaz tabular
Istekl
Bence bu şarkı diill
Güzel şarkı
hıı güzel
nen var ki 😅
Yanıyorum 🤐
kaç günlük birikmişlik acaba 😀
inanırmısın dünn dünn elim acıyana kadar yaptım bığğğğğğtımm artık bığğtım
elde uyuşukluk bu böyle bişey yaptıkca hep daha fazlasını ister insan enerjin biter ordaki istek dahada artar
Sanki biliyo
bilmem öğretsene
😒