Müzik & Etkinlik Çok sevdiğin bir şarkıyı, Burakta dinleyelim be? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bir şarkı bırakaydı iyiydi be..😏 su vereydi iyiydi...😑 Güncellemeler1 yıl Burak ne bee🤦🏼♀️ Çok sevdiğin bir şarkıyı, Burakta dinleyelim be? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yeterhayeterhayat Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl https://youtu.be/_NLOJCfSNxoBenim favorim bu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Güzel parçaymış, Teşekkür ederim🙂 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Rica ederim. Baya uzun zamandır listemin en başında. Keyifli dinlemeler. Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Burak diyince geldim :DRope - 5 Mayıs olsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nerelerdeydin Burak..😩 Ya bırak onu daa, teşekkür ederim.. 👆🏼🙂✨ Yorumla
januss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yüreksiz tilkideyisss 😌 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 🙏🏼 Yorumla
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% 1 yıl Cano nefes aldır 1 3 Yorumla Soran 1 yıl 🤔 Yorumla fransız 1 yıl Burakta dinlenecek şarkı işte, begendiremedik bir türlü Yorumla Soran 1 yıl Tamam. Teşekkür ederim 😂😂 Yorumla
terenzi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Sezen Aksu asiklarida vururlar 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 🙏🏼 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim favorim bu
Güzel parçaymış, Teşekkür ederim🙂
Rica ederim. Baya uzun zamandır listemin en başında. Keyifli dinlemeler.
Burak diyince geldim :D
Rope - 5 Mayıs olsun
Nerelerdeydin Burak..😩
Ya bırak onu daa, teşekkür ederim.. 👆🏼🙂✨
Yüreksiz tilkideyisss 😌
🙏🏼
Cano nefes aldır
🤔
Burakta dinlenecek şarkı işte, begendiremedik bir türlü
Tamam. Teşekkür ederim 😂😂
Sezen Aksu asiklarida vururlar
🙏🏼