Müzik & Etkinlik Adam şu haliyle bile aşırı iyi değil mi? Hemşire07 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Semicenk kapanmış 🥹 (Geçiyor zaman) klip, şarkı efsane olmuş. Kendi zaten ıo numara 🥺Semicenkin her şarkısı muhteşem değil mi? Adam şu haliyle bile aşırı iyi değil mi? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Hayır değildir.. 0 0 Yorumla
GözlemciÜyee Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sen cinsel açlık piramidinin en tepesinde falan olabilir misin acaba? 1 20 Yorumla Hemşire07 1 yıl Awk ne alakaa ne alakaaa Yorumla GözlemciÜyee 1 yıl Hayır yani bu elemana hala yükselen bi kadinin awini en yakın çöp konteynırına atması hem kendisine hem topluma yapabileceği başlıca iyiliklerden biri de o bakımdan bi şey ettim Yorumla Hemşire07 1 yıl Kıskandın mı be, adam iyi yani şaka yapıyosun dimi? Evet de Yorumla GözlemciÜyee 1 yıl Avsjdkddk Allah korusun sbdjdkd Yorumla Hemşire07 1 yıl Üzdü sjsjk Yorumla GözlemciÜyee 1 yıl Uyuyunca geçiyor boş ver üzülme sbdjd Yorumla Hemşire07 1 yıl Üzdü gidiyorum semicenk dinlicem awk sjkkjhf Yorumla GözlemciÜyee 1 yıl Hangi şarkısını dinliyceksin söyle de senin adına en azından insanı görev üstlenip utanayım şarkı eşliğinde abdnddk Yorumla Hemşire07 1 yıl Onlar anlamaz halden- mesela senn Yorumla GözlemciÜyee 1 yıl Bsbdkdkd herhangi bir halden anlamiyor olduğuma bu kadar memnun olacağım hiç aklıma gelmezdi abdjd Yorumla Hemşire07 1 yıl Empati sıfır 90lar ölmüş 🥹😂 Yorumla GözlemciÜyee 1 yıl “Kalbim usandı” desem bu çok şey anlatmaya yeter diye düşünüyorum sbdjdd Yorumla Hemşire07 1 yıl Ah be ayıpsın 🥹 Yorumla GözlemciÜyee 1 yıl Ben sana bi doz canfeza’dan dua vereyim anlaşalım abdjd Yorumla Hemşire07 1 yıl Ya kafam karıştı şanışer aşk şarkısı dinlicem sjfkhf Yorumla GözlemciÜyee 1 yıl Sen de hep ılıklara meylediyorsun be sbdndkd Yorumla Hemşire07 1 yıl Ahah şarkı güzel ya Yorumla GözlemciÜyee 1 yıl Hadi olmadı madem taladro’nun risale serisinde anlaşalım hdhddhhd Yorumla Hemşire07 1 yıl Anlaştık o zaman 😅 Yorumla GözlemciÜyee 1 yıl Siradaki şarkı ne olsun karar veremedim Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Şarkıcı olmasaydı maç Türk erkeği, abartmayın bu kadar 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 349 cevap paylaştı. Birini beğenince yaptığı her şey güzel geliyor insana 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl yazık 90s kuşağı bile ergen olmuş 0 1 Yorumla Hemşire07 1 yıl Ya bırak bu işleri Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi gibi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır değildir..
Sen cinsel açlık piramidinin en tepesinde falan olabilir misin acaba?
Awk ne alakaa ne alakaaa
Hayır yani bu elemana hala yükselen bi kadinin awini en yakın çöp konteynırına atması hem kendisine hem topluma yapabileceği başlıca iyiliklerden biri de o bakımdan bi şey ettim
Kıskandın mı be, adam iyi yani şaka yapıyosun dimi? Evet de
Avsjdkddk Allah korusun sbdjdkd
Üzdü sjsjk
Uyuyunca geçiyor boş ver üzülme sbdjd
Üzdü gidiyorum semicenk dinlicem awk sjkkjhf
Hangi şarkısını dinliyceksin söyle de senin adına en azından insanı görev üstlenip utanayım şarkı eşliğinde abdnddk
Onlar anlamaz halden- mesela senn
Bsbdkdkd herhangi bir halden anlamiyor olduğuma bu kadar memnun olacağım hiç aklıma gelmezdi abdjd
Empati sıfır 90lar ölmüş 🥹😂
“Kalbim usandı” desem bu çok şey anlatmaya yeter diye düşünüyorum sbdjdd
Ah be ayıpsın 🥹
Ben sana bi doz canfeza’dan dua vereyim anlaşalım abdjd
Ya kafam karıştı şanışer aşk şarkısı dinlicem sjfkhf
Sen de hep ılıklara meylediyorsun be sbdndkd
Ahah şarkı güzel ya
Hadi olmadı madem taladro’nun risale serisinde anlaşalım hdhddhhd
Anlaştık o zaman 😅
Siradaki şarkı ne olsun karar veremedim
Şarkıcı olmasaydı maç Türk erkeği, abartmayın bu kadar
Birini beğenince yaptığı her şey güzel geliyor insana