Müzik & Etkinlik 1 ay Manzara fotoğrafları çekmeyi sever misiniz 😃? m isabella181919 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 75 Gördüyüm her manzaranı çekmek zorundaymışım gibi hiss ediyorum 😂📸 Manzara fotoğrafları çekmeyi sever misiniz 😃? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
m ByBrawo Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 793 cevap paylaştı. Severim güzel anısı kalıyor 😊 0 0 Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 ay Bu manzara nasıl?İş yerinde yorulmuş ayakların dinlendirilmesi manzarası 0 0 Yorumla
m Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Merhaba,Hayır, manzara fotoğrafları çekmeyi sevmem! 😅Çoluk çocuk aile sevdiğim kişileri çekerim! 😅Arabamı motorumu bile çekmem! 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 14,3b cevap paylaştı. Ben eskiden severdim evet.. kendimi çekmek istemediğim için genelde manzara çekerdim ama artık onu da yapmıyorum pek 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% 1 ay Fotoğrafçı olduğum için genel olarak fotoğraf çekmek hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 ay Kendi fotomu çekmeyi sevmem neredeyse hiç fotom yok genelde manzara fotosu çekerim severim. 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 ay Çekmeye değer her manzarayı görünce heyecanlanıyorum. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 399 cevap paylaştı. Seviyorum yaş 30 u geçti artık kendimi değil doğayi çeker oldum. 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 92% 1 ay Çekeceğim fotoda olmalıyım ben varsam foto güzel 😌 0 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 36 , eic 71% 1 ay Telefonu çıkarmaya üşenmezsem manzaraları kaçırmam.😅 0 0 Yorumla
Aslidham Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 ay Ya ben sana bu harfleri öğretmiştim ama hani ğ yerine y kullanmayacaktin 0 2 Yorumla Aslidham 1 ay Gördüğüm olması lazım gördüyüm değil Yorumla Aslidham 1 ay Alt tarafı 3-4 aydır falan yokum hayatında hemen geri başlamışsın ğ yerine y kullanmaya Yorumla
kalbimhaylaz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 ay Manzarada anı yaşamayı seviyorum kamp tarzı gibi mesela ☺️ 0 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Xper 5 Yaş: 124 1 ay Severim ama profesiyonele makinam olsa daha hoş olurdu 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 955 cevap paylaştı. Sevmem , görüyorum işte yeter bana 0 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Eveeeeet. Özellikle deniz üzerinden doğan güneşi 0 0 Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 1 ay Anlamı olan veya çok güzel olan bir yerse evet 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 664 cevap paylaştı. Zaman zaman, her zaman değil. 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 65% 1 ay Severim. Güzel manzara olmalı ama. 0 0 Yorumla
m yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 26 , eic 51% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 520 cevap paylaştı. Çok çekerim ama hevesim kaçar. 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay severim 0 1 Yorumla osmancorapcı 1 ay Sen kendin zaten manzara gibisin 🌺 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 334 cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 309 cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Pek sevmem ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Severim güzel anısı kalıyor 😊
Bu manzara nasıl?
İş yerinde yorulmuş ayakların dinlendirilmesi manzarası
Merhaba,
Hayır, manzara fotoğrafları çekmeyi sevmem! 😅
Çoluk çocuk aile sevdiğim kişileri çekerim! 😅
Arabamı motorumu bile çekmem!
Ben eskiden severdim evet.. kendimi çekmek istemediğim için genelde manzara çekerdim ama artık onu da yapmıyorum pek
Fotoğrafçı olduğum için genel olarak fotoğraf çekmek hoşuma gidiyor
Kendi fotomu çekmeyi sevmem neredeyse hiç fotom yok genelde manzara fotosu çekerim severim.
Çekmeye değer her manzarayı görünce heyecanlanıyorum.
Seviyorum yaş 30 u geçti artık kendimi değil doğayi çeker oldum.
Çekeceğim fotoda olmalıyım ben varsam foto güzel 😌
Telefonu çıkarmaya üşenmezsem manzaraları kaçırmam.😅
Ya ben sana bu harfleri öğretmiştim ama hani ğ yerine y kullanmayacaktin
Gördüğüm olması lazım gördüyüm değil
Alt tarafı 3-4 aydır falan yokum hayatında hemen geri başlamışsın ğ yerine y kullanmaya
Manzarada anı yaşamayı seviyorum kamp tarzı gibi mesela ☺️
Severim ama profesiyonele makinam olsa daha hoş olurdu
Sevmem , görüyorum işte yeter bana
Zaten birtek onlarinseviyorum
Severim ama. Yaşamayı tercih ederim
Evet ama çok çekmem
Eveeeeet. Özellikle deniz üzerinden doğan güneşi
Çizmeyi severim
Anlamı olan veya çok güzel olan bir yerse evet
Zaman zaman, her zaman değil.
Severim. Güzel manzara olmalı ama.
Bu konuda pek becerikli değilimdir