Seneye ayrı eve yerleşicez planlar yapıyoduk bu sıra boşladık ama kesin buluşup konuşucaz bu durumu ilk önce tiktok'tan YouTubeden paylaşım yapıcaz sonra şirkete teklif yapmamız gerek falan dediğim gibi bunları daha detaylı konuşucaz buluşunca şu an sanalız
İnşallah başarırsınız yolunuz açık olsun. İnancın emin ol yanında altın kemer gibi değerin. Ve hevesin. Onlar varsa ve çaba da olursa hayat sürprizlerle dolu.
Önemli olan verdikleri mesaj ve hikaye hikayeniz ne kadar güçlü olup insanların kalbine tutunursaniz o kadar hızlı büyürsünüz yaparsınız yapmaz değilsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Koreliler abiğğğ yağğ çok tatlılarrr yağğ diyen kız tiplemeleri vol 9294939
Asla öyle bir şey demedim benim dediğim farklı dansa müziğe ilgim var erkeklerine değil beyefendi
Ben de bir girlband de yer almak istiyorum en büyük hayalim bu ama yeterli miyim bilmiyorum
burada bulamazsin bence
4 senedir konuştuğum 2 tane kız var aynı hayalimiz burdan tanıştık onlarlada 😅tek kişi gerekiyor yine bulurum burdan neden olmasın
Peki nasil çıkış yapmayi, kurmayi dusunuyosunuz
Seneye ayrı eve yerleşicez planlar yapıyoduk bu sıra boşladık ama kesin buluşup konuşucaz bu durumu ilk önce tiktok'tan YouTubeden paylaşım yapıcaz sonra şirkete teklif yapmamız gerek falan dediğim gibi bunları daha detaylı konuşucaz buluşunca şu an sanalız
İnşallah başarırsınız yolunuz açık olsun. İnancın emin ol yanında altın kemer gibi değerin. Ve hevesin. Onlar varsa ve çaba da olursa hayat sürprizlerle dolu.
Çok çok teşekkür ediyorum :)) 5 yaşından beri en büyük hayalim inşallah gerçekleştirebilirim🧚🏻♀️
yerleştiniz mi
Hepsi bir gurubuyla tpop bitti benim gözümde zor biraz grup kurmak
Ama birkaç kişi görmüştüm Instagram da böyle bir çaba vermişlerdi ama altyapı eksikliğinden tutmadı şarkıları dansları da öyle
Onlar dağıldı diye illa her grubun dağılıcak hali yok ki neden olmasın bak kpop neden tuttu çünkü dağılmadılar ayrılmadılar
Hangi gruptu?
Önemli olan verdikleri mesaj ve hikaye hikayeniz ne kadar güçlü olup insanların kalbine tutunursaniz o kadar hızlı büyürsünüz yaparsınız yapmaz değilsiniz
Turkiyede ki gruptan mi bahsediyorsun
Evet ondan bahsettim
Knk bizim ülkede tutmuyor ya grup müzik işleri.
Çünkü sürekli dağılıyolar bak bu dediğimi unutma eğer 4 kişilik kız grubu gelirse piyasa sallanır 😌
Cok iyi bir hazirlik lazim. Sallabaş basit olmamali. Ancak oyle olabilir
Evet öyle olucak inşallah
Olur kurabiliriz
"Kızlar"
Lgbt yok bizde
cahil misiniz?
Kpoop falan hep lgbt bunlar iste
Senden adam onlar lgbt değiller
Bizim grupla eskiden yapıyorduk ama dağıldık simdi
Zor aga
Ama imkansız da değil..
İmkansiz degil de zor yani