Müzik & Etkinlik Bir müzik aleti olsaydınız hangisi olurdunuz söyleyeyim mi? ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Neden kendiniz seçiyorsunuz ki ben söyleyecektim 😄 Bir müzik aleti olsaydınız hangisi olurdunuz söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Söyle tabi ki de 1 1 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Piyano 🎹
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 469 cevap paylaştı. Söyle, sence hangi müzik aleti daha yakın bana senin nezdinde? 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Söyleeee ( yalnız ben gitar olmak isterim xjsksks) 🎸🎸 1 1 Yorumla MelisaWest 1 yıl İsterdim* Yorumla
NazDemir26 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Hangisi olurdum tatlım? 1 3 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Gitar 🎸 Yorumla NazDemir26 1 yıl Neden peki? Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl İçimden öyle geldi Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 683 cevap paylaştı. Olur tabi buyrun. 1 3 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Gitar 🌸 Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Tesekkurler 🎸 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Ricalarr Yorumla
AnonimBirKullanıcı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ben gitar olurdum ama sende söyle bakalım. 1 4 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Gitar Yorumla AnonimBirKullanıcı_ 1 yıl @ula_ Mantıklı 👍 (Elektro olsun ama :d) Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Tamam olsun.. 🎸 Yorumla AnonimBirKullanıcı_ 1 yıl Kabul 🎸🙂 Yorumla
Semih6934 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 6 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Saksafon Yorumla Semih6934 1 yıl Saz olsaydı iyiydi de neyse 😂 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Saksafon kötü mü 😄 Yorumla Semih6934 1 yıl Değil tabi de ismi biraz tuhaf 😅 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Yoo sjdjf Yorumla Semih6934 1 yıl İyi o zaman ahfdj Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl olur tamam şöyle bakalım neymiş 1 1 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Bateri Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 850 cevap paylaştı. söyle 1 1 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Çello Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Belli değil 1 6 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Ne belli değil Yorumla obirgezgin1 1 yıl Pardon , söylebilirsin Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Üçgen sjdj Yorumla obirgezgin1 1 yıl Hayır ben piano olmak istiyorum Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Ama üçgen de çok güzel değil mi Yorumla obirgezgin1 1 yıl Ücgeni senden duydum Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hadi söyle 1 3 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Ksilofon Yorumla Jeynepp 1 yıl Papatya tarlasını içtikten sonra çalacağım enstrüman dfhjks Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl 😄 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tabi 1 3 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Keman 🎻 Yorumla LordofJungle 1 yıl Teşekkürler 🎻 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Rica ederimm Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 504 cevap paylaştı. Söyleyin.. 1 2 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Zurna Yorumla Malefiz1313 1 yıl Niye kız Yorumla
samsunlu321 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Tabi olur 1 3 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Piyano 🎹 Yorumla samsunlu321 1 yıl Teşekkürler Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Rica ederim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,6b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Org Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Tabi 1 3 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Kontrbas Yorumla Assoly340 1 yıl Teşekkürler🎻 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
Gkhn222 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bateri olurdum 1 2 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Ama ben söyleyecektim xd Yorumla Gkhn222 1 yıl Kısmet 😀😀 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 734 cevap paylaştı. tabi buyrun 1 1 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Tef Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Çok güzel olur 1 3 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Bateri 🥁 Yorumla VEGA0 1 yıl Değişiiik teşekkür ederim 🌸 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Ben teşekkür ederimm 🌸 Yorumla
Kaotikkedi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet lütfen. 👻 1 1 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Arp Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Söyle bakalım 1 2 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Ut Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Hangisiydi o ua Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olur 1 3 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Trompet 🎺 Yorumla Tempæst 1 yıl Thenks🥂 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Ricalar 🥂 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 314 cevap paylaştı. Olur 1 4 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Flüt Yorumla İnce_Memed 1 yıl çocukluğumun müzik aleti Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Bize de çaldırdılar 🤧 sjdjd Yorumla İnce_Memed 1 yıl Bende çalamazdim parmaklar bir türlü oturmuyordu.. çocukluk travmam Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 527 cevap paylaştı. Olur. 1 3 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Piyano 🎹 Yorumla XG10AV 1 yıl Em sevdiğim. Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Çok güzell 😌 Yorumla
Fikriminincegülü4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Oluur 🌸🌸 1 1 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Çello Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Olur söyle 1 6 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Ney Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Ya dertli dertli çalarım ben 🌧 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl 🥲 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Teşekkür ederim🩷💐 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Ben teşekkür ederim ❤️🌷 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Ne demek😇 Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl olurr 1 2 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Elektro gitar 🎸 Yorumla Akangözyaşı 1 yıl güzell 🌸🌸 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Olurr jdkxj 1 6 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Viyola 🎻 Yorumla theastro 1 yıl Keman gibi ama büyük olanından mı idi o 👀 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Evett Yorumla theastro 1 yıl Aaoo kulağıma hojj geliyo o 😃 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Bence de gayet hojj 😄 Yorumla theastro 1 yıl 😄 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Söyle 1 3 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Bendir Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Teşekkür ettimmm Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Rica ederimmm Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 722 cevap paylaştı. Keman 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Söyle tabi ki de
Piyano 🎹
Söyle, sence hangi müzik aleti daha yakın bana senin nezdinde?
Söyleeee ( yalnız ben gitar olmak isterim xjsksks) 🎸🎸
İsterdim*
Hangisi olurdum tatlım?
Gitar 🎸
Neden peki?
İçimden öyle geldi
Olur tabi buyrun.
Gitar 🌸
Tesekkurler 🎸
Ricalarr
Ben gitar olurdum ama sende söyle bakalım.
Gitar
@ula_ Mantıklı 👍 (Elektro olsun ama :d)
Tamam olsun.. 🎸
Kabul 🎸🙂
Söyle bakalım
Saksafon
Saz olsaydı iyiydi de neyse 😂
Saksafon kötü mü 😄
Değil tabi de ismi biraz tuhaf 😅
Yoo sjdjf
İyi o zaman ahfdj
olur tamam şöyle bakalım neymiş