https://youtu.be/Y3RXd7EasIU?si=MkkyyCJMgNxcEoZA
Flortunuz var ve bu sarki ona sizi hatirlatiyormus. Bu kişinin az çok karakteri hakkında yorum yapacak olsanız ne derdiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer https://youtu.be/Y3RXd7EasIU?si=MkkyyCJMgNxcEoZA
Flortunuz var ve bu sarki ona sizi hatirlatiyormus. Bu kişinin az çok karakteri hakkında yorum yapacak olsanız ne derdiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olm mırıldanarak şarkı bulma şimdiki teknoloji ile mümkün de şarkıylan karakter bulma şu an için yok.
Komikti ama az çok hiç mi fikir gelmedi aklına sözlerinden falan
Yok ya gelse de çok zor yani tek bir şarkıya göre yorumlamak çok hatalı sonuç verir
Olabilir, şöyle soyliyim o zamansa
Bana , bu sarki gibi hissettiriyorsun demisti
Sana karşı çok heyecan besliyor içi kıpır kıpır oluyor gibi düşünüyorum
Artık bir önemi kalmadı zaten teşekkürler
Niye ji
boş ver
Noldu daa niye sinirlendin
Yooo sinirlenmedim
Tamam kızma ya niye kızıyosun ki
https://youtu.be/Y3RXd7EasIU?si=MkkyyCJMgNxcEoZA
youtube.com/shorts/rVjPnvdwhoM?si=6SSOo4Kdu9-OJWsy
youtube.com/shorts/gXdB2Dld1tc?si=midkX4_Y9yJYoES2
Hayatıma beni bebeği gibi sevecek, koruyup kollayacak, güvenilir, merhametli, akıllı, zeki, gözü kötüde olmayan, merhametli, vicdanlı, iyi alışkanlıkları olan, beni iyiye doğruya teşvik edecek olan, karakterli, güvenilir, bana güvenebilecek, doğru sözlü olan, küfür etmeyen, sadık, özgürlükçü, özgün bir karaktere sahip, daha önce kötü bir ilişki yaşamamış olan, iyi bir bölümde okumuş veya okuyan, çalışkan 1997-1998-1999 yıllarından birinde doğmuş olan duygusal, 1.73-1.83 boyları arasında yakışıklı fiziği iyi spor yapan, kıskanç olmayan, kötü alışkanlıkları olmayan sigara-alkol-uyuşturucu vb gibi, sosyal olan ama çoğu kişiye mesafeli saygılı bana ise daha cana yakın olabilecek, kişisel gelişimine özen gösteren, bakımlı-temiz, aile ilişkileri ve aile durumu ekonomisi iyi olan,
Kitap okumayı, film izlemeyi, seyahat etmeyi seven, kültürlü, beni pozitif yönde geliştirecek, benimle hayat görüşleri benzer ve uyumlu olan, ruh eşim olan benimle uyumlu ve mutlu olabilecek kişi ile nasıl tanışabilirim? Karşılaşabilirim ve bu nasıl mümkün olabilir?
youtube.com/shorts/x9o3jogohSE?si=nIDxHOTKciL6ik8D
Peki sen bunlardan kaçına sahipsin?
Boy ve cinsiyet hariç hepsi
Ama her zaman böyle olman lazım. Öyle misin? Sen her zaman dürüst oldun mu hayatında veya hiç yalan söylemedin mi?
Evet dürüst bir insanım
4 ay önce gamsız ve vurdumduymaz bir insan nasıl olunur diye soru sormuşsun
Sen pozitif değil miydin
Evet o zamanlar kafama taktığım çok şey vardı canımı sıkan ve üzen ve öyle olmak istedim çokta başarılı değilim tabi de
Şimdi yok mu taktığın şeyler
Var
Benim de var sence ne yapmalıyım
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş kanka bende o misalim yanii
Yukarıda yazmışsın "beni iyiye doğruya teşvik edebilecek olan biri" Daha sonrasında ben sordum. Sen öyle misin peki dedim. Boy ve cinsiyet hariç hepsi var dedin.
Haaa doğru, yani evet ben kafaya takma konusunda pek cozm bulamadım ondan dedim
Çözüm bulursun endişelenme
Başka sorun varsa yardımcı olayım, bir şeyleri kafaya takmak sanırsam insanın hayatının dolu olması ile de alakalı belki de. Yani senin hobilerin varsa çevrende gerçekten sana değer veren insanlar varsa ve sen de kendine değer veriyorsan vaktin de dolu ise pek de kafana takmıyorsun belki de
Bilemiyorum belki de hepimiz terapi almalıyız...
Bence de her insanın terapi alması gerekiyor sağlıklı da olsa
Sağol sen de umarım ✨️