Müzik & Etkinlik Lunaparkta yapmayı en sevdiğiniz şey ne? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Balerine çok binerdim eskiden ama dönme dolap yeterli şu an. Hız istemiyorum 😅 Lunaparkta yapmayı en sevdiğiniz şey ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. ben en çok yarış severim :D 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Dönme dolaba binmek ve çarpışan arabalara binmek ahahaha 💅💖 1 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Korkak birini zorla korku tüneline bindirmek. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl çarpışan otolara binmek zaten ben lunapark çok severim 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 419 cevap paylaştı. hayatımda hiç bir zaman lunaparka gidip eğlenmedim. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 410 cevap paylaştı. Çarpışan araba hastasıyım 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yarışlar var ya, onlar hoş :D 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,5b cevap paylaştı. Atlıkarınca haha 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben en çok yarış severim :D
Dönme dolaba binmek ve çarpışan arabalara binmek ahahaha 💅💖
Korkak birini zorla korku tüneline bindirmek.
çarpışan otolara binmek zaten ben lunapark çok severim
hayatımda hiç bir zaman lunaparka gidip eğlenmedim.
Çarpışan araba hastasıyım
Yarışlar var ya, onlar hoş :D
Artık sevmiyorum yaşlandım sanırım
Çarpışan araba
Çarpışan arabalara binmek! 😎
Yerde olan şeylerle oynamak
Kamikaze
Çarpışan araba
Kamikaze dudee
Atlıkarınca haha
Atlı karınca 😂😂
Atlı karınca sanırım