Türkçe blues dinleyen?

Türkçe blues dinleyen 5 kişi varsa 3ü ben ve 1-2 arkadaşımdır. Hiç mi dinleyicisi yok bu türün türkiyede arkadaş. Tamam çok icra edilip üstünde durulmamıs zaten biliyorum da bu kadar da olmaz ki. Bi Asım Can Gündüz, Kerim Çaplı, Batu Mutlugil, Yavuz Çetin var zaten. Aktif ve yaşamını yitirmiş ülkemizin her blues sanatçısına hakimim ve bu konu üzerinden sohbet etmeye bayılırım. En sevdiğim aktivitedir. "Bir erkekte ne ilk ne ararsın?" diye sorsalar, düşünmeden turkce blues dinlemesi derim. Baska kriterim de yok. Keşke bu sanatçıları, virtüözleri en az 1 kere canlı görebilme şansım olsaydı. Asım abiyle fena geyik yapılır. Ağzı asla boş durmayan tatlı bi adam. Yavuz abi ne kadar depresif bir insan da olsa yaşamını yitirmeden ağzından dinlemek isterdim hissettiklerini, ne kadar şarkıları ile aktarmış olsa da. Kerim abi, ne yazık ki çok fazla görseli ve hakkında fazla bilgi yok. Muhtemelen bol bol fotograf çekinir ve albüm arşivini incelemek isterdim. Batu abi, şu an hayatta ve çok tatlı bi adam... gayet saygılı bi insan. Müzik üzerine benden sıkılana kadar, saatlerce konuşabilirim.
Türkçe blues dinleyen?