Müzik & Etkinlik 1 ay "O Ses KS" diye bir şarkı yarışması düzenlenseydi kaçıncı olurdunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 "O Ses KS" diye bir şarkı yarışması düzenlenseydi kaçıncı olurdunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
m isabella181919 Takip Et Fenomen Master Yaş: 25 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fark etmez ya ortalarda bir yerde 😂 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Çoğu sonuncu ölürüm demiş. Onları ben eledim işte. Yoksa ben sonuncu olucaktim. 0 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Şimdi sesim güzel ilk 5e girerim (egolu gibi hissettim.) 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 13,8b cevap paylaştı. Benim sesim kötü olduğu için sonuncu olurdum. 0 0 Yorumla
s Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Gece söylersem 1. Öğlen söylersem ilk 10 da bir yerde diyeyim 😂 0 0 Yorumla
s Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Sesimi duyanlar sever ama kaçıncı olurum bilmem😂 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Fenomen Guru Yaş: 21 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 571 cevap paylaştı. Muhtemelen sonuncu olurdum.😃 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 645 cevap paylaştı. Sesime güveniyorum. Birinci olabilirdim. 0 0 Yorumla
Sellinmmmi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum 😂) 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 376 cevap paylaştı. Katılmazdim 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 65% 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 3,4b cevap paylaştı. Birinci 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 867 cevap paylaştı. Sondan birinci. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 39 1 ay Müzik & Etkinlik konusunda 321 cevap paylaştı. Sondan 1 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Fark etmez ya ortalarda bir yerde 😂
Çoğu sonuncu ölürüm demiş. Onları ben eledim işte. Yoksa ben sonuncu olucaktim.
Şimdi sesim güzel ilk 5e girerim (egolu gibi hissettim.)
Benim sesim kötü olduğu için sonuncu olurdum.
Gece söylersem 1.
Öğlen söylersem ilk 10 da bir yerde diyeyim 😂
Sesimi duyanlar sever ama kaçıncı olurum bilmem😂
Muhtemelen sonuncu olurdum.😃
Yarışma olan yere bile gelmezdim
Sesime güveniyorum. Birinci olabilirdim.
Zorlasam birinci olurdum bence.
Sen söyle kaçıncı olurdum bra :)
Herhalde sonuncu olurdum 😀😀
Sonuncu sesim poh gibi😂😂😂
En sonuncu ben olurdum
Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum 😂)
Birinci olurdum
Üyeliğimi sonlandirirlardi :)
Sanırım ortalarda bir yerlerde
Beni içeri almazlar
Sondan birinci
Ben jüri olurdum.
ilk ona girerdim net
Katılmazdim
Hiçinci
Birinci
Katılmazdım😂
Sondan birinci