Olsun ben de eski kafalıyım zaten

Radyo da denk gelince sevdiğin o şarkı hangisi?
Olsun ben de eski kafalıyım zaten

Radyo da denk gelince sevdiğin o şarkı hangisi?
Önceden çok dinlerdim lakin yeni şarkılara alışamadım. Bir zamanlar matrax diye bir programım vardı. Devamlı seyrederdim. Artık var mı, yok mu onu dahi bilmiyorum. Sana storytel'i tavsiye ediyorum. Bir de yaşla alakası var mı bilmiyorum ama ne şarkılar, ne filmler beni satmıyor. İzleyemiyor, dinleyemiyorum
Yaşla alakasi yok... hic bir seyin tadi tuzu kalmadı şarkılar şarkı değil küfür ediyolar... diziler dizi değil sacma sapan senaryo vaktim oldukca eski dizileri izliyorum eski sarkilari dinliyorum

Çocukken Walkman denilen bu radyolardan kullanırdım. Fenerinin yanıp sönmesi bile mutlu ediyordu beni. Kulaklığı ile birlikte satılırdı. Kulaklığı takıp radyoyu açardım. Sevdiğim şarkı çıkınca öyle mutlu ederdi ki. Bu soruyu görünce eski günlerime döndüm (28 yaşındayım)
Benimde bundanim vardı
Yok canım radyo çok güzel oluyor özellikle arabada. Karışık müzikler çalıyor daha güzel senden bağımsız. Bazen eskiye götürüyor bazen sırf yeniler çalıyor. Onun için MP3 çalardan radyo daha güzel.
Yoo ben hala radyo dinliyorum. Tabi haber kanalı ama yabancı. Kulağımı ingilizceye olabildiğince alıştırmak adına iyi oluyor. Bir de parazitler olmasa...
Cevap
75Cevap
Evet ama ben dinlerim ara sıra
Eskide kalmadi kalmadi tek başıma sürdürecegim😀
Hayır neden eski olsun ki bence radyo seven dinler. ya da mesela kamp yapmaya gitmişlerdir tel yoktur bu şekilde dinlerler
Yanimda da götürucem de kekoluk olmasın diye götürmüyorum jxjsjs
sen götürürsen kekoluk olmaz sdjsdj
Radyo severim daha zevkli ve seslerin gelişi insanın hoşuna gidiyor
Görüntü yok sadece ses nasıl güzel
Efil efil rüzgarın estiği bir ev damında kısık sesle trt Türkü radyosunu açacaksın
Uzanıp gök yüzünü izleyeceksin o sesin eşliğinde of be canım çekti😂😂😂
Şu an benimde😀
Ben yola çıktım anamlara gidiyorum 🤪😂
eskiden hep maç dinlerdim hey gidi günler.. best fm vardı efsane maç anlatırdı.. birde bilo shıw vardı :D
görseldeki radyonun aynısı hem ablamda hem yengemde var :D
Bu bir akım ya her ev hanimin radyosu var benim istediğim kasetli radyo 90lardan kalma 😀
Eskiden daha çok radyo dinlerdim telefonumun kulaklığını kullanarak. Artık kulaklık girişi olmayınca radyo dinleme gereği duymuyorum.
Trt nostalji radyolari var işte artik ne kadar eskisinin yerini tutmazsada eh iste
15 yıldır dinlemedim. Evde bilgisayardan müzik açıyodum arabada CD kullanıyodum şimdi hem evde hem arabada Spotify kullanıyorum
Ilk cikan şarkıları orada keşfediyorum
Ben sağdan soldan duyuyorum yine genellikle. Spotify'da kendi sevdiğim müzikleri dinliyorum ama arada sırada bszı listelere bakıyorum ve keşfettiğim müzikler de oluyor az olsa da
Radyo dinlemeyi seviyorum, rastgele hoşuma giden parçalar çıktığında dünyadan benden mutlusu yok gibi his yaşıyorum 😂
Bide, onceden dinleyip sevdiğin şarkıyı uzun zaman sonra radyoda denk gelince hissettiğin o his tarifi yok.
Offf evet ya aşırı iyi
Hayir hala dinlerim. Mutfakta yiyecek bir seyler hazirlarken radyo aciyorum 😂
şu an benim gibi isis açık mesela
Eski kafalık niye olsun ki
Radyoda çakan bir türkü alır seni götürür keyifle hasretle filan
Yt music Spotify baska baska yerler varlen radyo dinlemek eski de kaldi sanki diye sordum
Gibi gibi ama arada böyle değişiklik yapmak güzel olabilir 😀
Geceleri güzel sarıyor
Radyo mu kaldı 🤦🏻♂️ ben tv bile kullanmıyorum artık
Tv neysedr radyolar ölmesin
Öldü maalesef ki 🤦🏻♂️😳
Hayır ya ben gibi 3.. 5 kişi çıkar
Antika mısınız siz 🤦🏻♂️😂
Ama radyo guzeldir beee kral fm çekiyorsa üfff
Kral ve Venüs te var oda iyiydi eskiden
Sanırım ben de eski kafalıyım. Kasetlerim ve kasetçalarım var hala 😄
He bide oyle radyo bende istiyorum onlardan
İkinci el olarak buldum ben. 90 lı yıllara ait. Ama çok güzel. Arada açıp dinliyorum
Buna kafaya takmam lazim jxjsjs bende bulucam
Kesin almalısın. Hatta ben bu ara plaklara kafayı taktım. Bi pikap alayım da plak koleksiyonu yapmayı düşünüyorum 😄
Pikaplara merakim yok lakin kasetli radyolar benim ilgi alanim😀
O zaman güzel bi model beğen kendine 😄
Araba harici kimse dinlemiyor sanki. Ama ben dinlerim ya. Eskiden radyoyu açmadan uyuyamazdım. Sabahlara kadar ps oynar, radyodan slow şarkılar dinlerdim.
radyocuların boş boş konuşmalarını dinleyeceğime hiç dinlemem
Çok güzel sunucular var saatini bekliyorum bazısının
Podcastler ve bazı programların bitmesi biraz baltaladı ama özellikle sabahları en bayıldığım şeydir..
Yoo ben halen arada radyo dinliyorum. Ama bazen radyo programları aşırı sıkıcı olabiliyor. Eski tatlar neredeyse yok olmaya yüz tutmuş.
Hayır. Eskide kaldığı falan yok. Örneğin ben arabada mp3 Bluetooth gibi şeyler kullanmam. Radyo severim.
Biraz öyle. Ama ben çok severim radyo dinlenmeyi. İyi kanalları. Matrax mesela , TRT 'nin müzik kanalları.
Eskidende dinlemezdim.
Reklamlar, djlerin gereksiz muhabbetleri.
şu an tüm dünya ayağının altında.
Sınırsız dinlenecek şarkı var.
Radyoda denk gelmesi ya o guzel işte
Tercih meselesi. Ben kendim o şarkıyı açmayı ya da yenisini keşfetmeyi seviyorum.
Radyo da dinlemek eski günlere dönmek..☺ ben telefonda dinliyorum genelde
evet ama insan dinliyor bazen çok nadirende olsa
Yoo ben dinliyom arada sohbete ihtiyaç duyuyor insan
Radyo ayrı bi kültür bana göre. Herkes bilmez bunun ayrıcalığını
Değil araçta ve evde dinlediğim zamanlar oluyor bazen liste yerine ramdom daha güzel
Hayııırr, aksine cok severiim😍 pal nostalji favorim, gece balkonda hep dinlerim
Arabada dinliorum radyo kanallarim ayarlı 😍
Benim babaannem hâlâ kullanır sabahları açıp dinler 🙂
Radyo dinlerken Zeki Müren'in şarkısı çıkmıştı bir kere ona sevinmiştim
Çok severdim yaa istek şarkı derdik çalarlar di ismimizide verip
TRT Türkü dinleyin hanımefendi çok güzel türküler çalıyor
Tabii ki hayır..
Özellikle kafa radyo ve Radyo D nin bazı programları müthiş.
Yook hata şarkının tadı ve lezzeti radyoda daha çok oluyor
Bazen arabada dinliyorum başka türlü aklıma geldiği yok😀
Tabii Eskide kalmadı Radyo hala çok dinlenen insanların çok tercih ettiği bir yayın türü
Neşet Ertaş Sen Benimsin Ben Seninim,
Karadır Şu Bahtım Kara.
Çalışırken açıyorum iyi oluyor gündem olmuş şarkılardan haberim oluyor
aslında kalmadı ama hep bir yere yetişme derdindeyiz keyif yapmıyoruz
Hayır Ben hala geceleri dinlerim Eskiden plaklarım da vardı Onu da dinlemek ayrı bir zevk
Varsay ki kaldı eeee şimdi senin dinlemeni engelliyor mu bu nasıl sacama sapan sorular
Niye kızdın 😀
Çünkü com sacam bir soru
Yok be değil
Bu durumda bende mi eskide kalmış oluyorum😃
Hep aynı şarkılardan bıktığım için arada radyo açarım
Ben hala eski nostalji ye aşıgım ve coğu zaman dinlerim z kuşagı olmama rağmen eski kafaliyım ve
Teknoliji gelişince herkes istediği sarkıyi YouTube aratıyor ama ben
Radyo dinleyince aca sonraki şarkı ne diye merak edip o radyoda konuşan spikerleri dinlemeyi seviyorum :)
Arabada da evde dinliyorum radyo. Yoksa YouTube miksleri tekdüzeleşiyor bir süre sonra.
Plaktan eski müzikler dinlemeyi seviyorum ben napayım 😂
Sadece araba kullanırken dinliyorum...
Hmm arabam olsun bende dinlerim
Satayım diyorum : ))
😃parayi bulayim ilk senin kapıni çalacam
İyi bakalım : ))
Bence arada açıp dinlenmeli :)
Hiç kapanmasin😃
:)
Ben dinlemeye devam edenlerdenim eskiyse eski olsun eskinin tadını bilmeyenler ne anlar bu zevkten...
Eskiden çok dinlerdim, artık az dinliyorum radyoyu. Uygulamalar daha çok sarıyor beni. Teknoloji daha güzel ✔️
Telefonlar çıkınca teyp ve radyonun da pek bir özelliği kalmadı haliyle çoğu evde var radyo ama aksesuar amaçlı kullanılıyor
İşin doğrusu çok müzik aşığı değilim, kafam ağrıyo 😂😂
Benim küçük bir radyom var ofiste dahada kullanıyorum
Çoğu kişi dinlemiyor. Maalesef eskide kaldı gibi ama ben arabada dinliyorum.
Uyumadan önce hep açarım yeri bende ayrı şimdi kendi listeni oluşturuyorsun ama radyoda ne denk gelirse onun için tek geçerim
Eskiden zeki ve muzoyu az dinlemezdim
Geceleri Muzo, sabahları Nihat. Radyo dinlemek hala yoldayken en sevdiğim şey.
Güzeldi ya
Hala araba kullanırken müzik dinlemem, program dinlerim. ya da sesli kitap
Eskiden dinlerdim şimdi dinlemiyorum radyodan açıp
Ben hala dinlerim. Özellikle radyo fenomen.
Sadece arabalara mahsus durum oldu
Radyo 45'lik dinliyorum..
Yooo bence ayrı bir havası var ve duygusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?