Müzik & Etkinlik Huzur eşittir ne sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 87 Yapay Zekaya Sor Benim için (Huzur = Şarkı, Resim, Gece)Sizin için ne peki? 😃 Huzur eşittir ne sizce? Cevapla Resim Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Benim için aşk demektir. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 613 cevap paylaştı. huzur ağaç gölgesinde arkadaşlarla otururken açılan kutu bira sesi clipssss 1 4 Yorumla Soran 1 yıl O hiss muhteşem ya 😂 Yorumla u tenedos 1 yıl şu tuzlu fıstığı uzat bi Yorumla Soran 1 yıl 🥜 al al hepsini ahhshah Yorumla u tenedos 1 yıl 🥱 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 555 cevap paylaştı. Deniz.. İyi bir yemek.. Güzel sohbet.. Müzik.. :) 1 0 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Huzur=Sağlık, sevmek, sevilmek ve aile gerisi hikaye 😄 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Sevmek ve sevilmek aşk huzurdur benim için her zaman ✔️ 1 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kafam rahatsa huzurluyum değilse huzursuzum. O yüzden kafamın rahat olduğu adımlar atıyorum. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,5b cevap paylaştı. https://youtu.be/4O_Z9iuvcUY?si=eL-od-XdP2wNJypzSessizlk 0 0 Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Evde kimse yok, ben böyle oturup tavana bakıp saatlerce düşünmek abe. şfmasdşgklskgiadl 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Düşün düşün 😂😂 Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl huzur, kendini iyi hissetmektir aslında. Kendini nerede iyi hissediyorsa insan orada huzurludur. Misal az insan çok huzur. Az insan öz insan beni daha iyi hissettirir her zaman. 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Huzur eşittir doğa. Yeşil, mavi. Denize nazır oturup içilen çay, kahve bir de muhabbetin dibini sıyıracağımız biri varsa huzur işte. 0 0 Yorumla
anaksimandros91 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Huzur, kimseye ihtiyacının olmamasıdır. Zira bir şeye bel bağlarsan seni üzerler. İnsanoğlu bencildir defalarca test edilmiş bir durum 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl penceremi açtığımda gelen serin ve huzur verici rüzgar😀 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Huzur eşittir uyumak , uzanmak, yemek yemek 😂🤣 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Aynı benn ahahss tabisii Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 🤣🤣🤣Biz böyle huzurluyuz 🤷 Yorumla Soran 1 yıl Kessinlikle 😂🦧 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bize dokanmayın 🤣 Yorumla
Abdullah_Çatlı Takip Et Xper 7 Yaş: 70 , eic 100% 1 yıl Huzur= akşam üzeri göl manzarasını bir ağacın gölgesinde seyretmektir. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Huzur= sessiz bir bankta oturup. Doğa manzarası eşliği ile güneşin batışını izlemek 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Huzur islamda 😂 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 398 cevap paylaştı. Huzur sağlık ve yaşamdan zevk alabilmektir bence 0 0 Yorumla
KptMehmet78 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Huzur = sakinlik = akustik slow bir müzik 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Benim huzurum sevdiğim insanlarda saklı. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Rahat bir vicdan. 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 832 cevap paylaştı. Huzur uyku yatak keyfi ve yemek yemek 🫶 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. İşlerin yolunda gitmesi 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 652 cevap paylaştı. Huzur =gece =kahve ve sigara =sessizlik 0 1 Yorumla Mehmethg34 1 yıl Daha ne olsun Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Maviiii.. Misal deniz ya da gökyüzü.. 🤗 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 416 cevap paylaştı. Huzur eşittir her şey 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. İhtiyaç 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 520 cevap paylaştı. Çocuğum 💙 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Benim için aşk demektir.
huzur ağaç gölgesinde arkadaşlarla otururken açılan kutu bira sesi clipssss
O hiss muhteşem ya 😂
şu tuzlu fıstığı uzat bi
🥜 al al hepsini ahhshah
🥱
Deniz.. İyi bir yemek.. Güzel sohbet.. Müzik.. :)
Huzur=Sağlık, sevmek, sevilmek ve aile gerisi hikaye 😄
Sevmek ve sevilmek aşk huzurdur benim için her zaman ✔️
Kafam rahatsa huzurluyum değilse huzursuzum. O yüzden kafamın rahat olduğu adımlar atıyorum.
Sessizlk
Evde kimse yok, ben böyle oturup tavana bakıp saatlerce düşünmek abe
. şfmasdşgklskgiadl
Düşün düşün 😂😂
huzur, kendini iyi hissetmektir aslında. Kendini nerede iyi hissediyorsa insan orada huzurludur. Misal az insan çok huzur. Az insan öz insan beni daha iyi hissettirir her zaman.
Huzur eşittir doğa. Yeşil, mavi. Denize nazır oturup içilen çay, kahve bir de muhabbetin dibini sıyıracağımız biri varsa huzur işte.
Huzur, kimseye ihtiyacının olmamasıdır. Zira bir şeye bel bağlarsan seni üzerler. İnsanoğlu bencildir defalarca test edilmiş bir durum
penceremi açtığımda gelen serin ve huzur verici rüzgar😀
Huzur eşittir uyumak , uzanmak, yemek yemek 😂🤣
Aynı benn ahahss tabisii
🤣🤣🤣
Biz böyle huzurluyuz 🤷
Kessinlikle 😂🦧
Bize dokanmayın 🤣
Huzur= akşam üzeri göl manzarasını bir ağacın gölgesinde seyretmektir.
Huzur= sessiz bir bankta oturup. Doğa manzarası eşliği ile güneşin batışını izlemek
Seks türbanlı etli butlu dolgun ve beyaz kadın 😂😂😂
Huzur islamda 😂
Kadınların kaçamak bakışları
Benim için huzur; yalnızlık ve spor. d
Sen 🫶🫶🫶😂
Aaa shhs teşekkürler 😂
Sessiz sakinlik deniz kıyısı dalgalar
Huzur sağlık ve yaşamdan zevk alabilmektir bence
Huzur eşittir sessizlik
Huzur = sakinlik = akustik slow bir müzik
Benim huzurum sevdiğim insanlarda saklı.
Rahat bir vicdan.
İnsanın olmadığı herhangi bir yer
Huzur uyku yatak keyfi ve yemek yemek 🫶
İşlerin yolunda gitmesi
Huzur =gece =kahve ve sigara =sessizlik
Daha ne olsun
Dinlenmek, deniz, sessizlik.
Maviiii..
Misal deniz ya da gökyüzü.. 🤗
Huzur eşittir her şey
Benim için tatil 😄
Sağlık ve para