Müzik & Etkinlik Kitap okurken şarkı dinleye bilir misiniz? isabella181919 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Ben kitap okurken arkadan sözsüz müzik çalmasına bayılırım Kitap okurken şarkı dinleye bilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 14b cevap paylaştı. Kitap okurken bir şey dinleyemem. Daha doğrusu dinlemek istemem. 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır. Kedide kitap okuyor sanırım 😂 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Hayır dinlemem ben 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 848 cevap paylaştı. Hayır dinleyemem. Kitap okuduğum ortamın tamamen sessiz olması gerekiyor. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,5b cevap paylaştı. https://youtu.be/flnlGwG1WSc?si=jKFzWPglDOoaKYulDinlerm 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 654 cevap paylaştı. Hayır dinleyemem dikkatim dağılır birde okuduğum konuya odaklanamam okuduğumu anlayamam oyuzden tam tersi sessiz sakin bir ortamda okumaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Hayır ya dinleyenler de moda oldu sadece sayfaya bakıp bakıp sayfaları çeviriyorlar anladıkları yok 😒 0 0 Yorumla
BaşakkAkrep Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Dinleyemem dikkatim dağılır. Kitap okurken ortam sessiz olmalı ve rahat olmalıyım. İkisinin huzur verme şekli farklıdır. 0 0 Yorumla
Alp8eren Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Dış seslerden uzaklaşmak için hep müzik dinlerim iki dakika sonra duymuyorum zaten o müziği kitaba odaklı oluyorum. 0 0 Yorumla
secretheart Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Şarkı değil de sözü olmayan hafif müzikler dinlenebilir 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Sadece melodi varsa olur diğer türlü şarkıya kapılıp kendimi ortada dans ederken buluyom. 🤣 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 518 cevap paylaştı. Sadece muzik dinliyorum kitaar sarmiyo sadece tek bi kitap beni etkiledi oda knut hamsun Açlık 0 0 Yorumla
crystallinee Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 94% 1 yıl Sözsüz müzik belki olabilir ama sözlü bir şarkıyla asla kitaba odaklanamazdım 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kitapları okurken müzik dinlemek dikkatimi dağıtıyor bu nedenle dinlemem, sessizce okurum ✔️ 0 0 Yorumla
pamukrella Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Asla okuduğumu anlayamıyorum müzikle birlikte okumaya çalışınca 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Çok düşük seste ve kitabın konusuna uygun bir şeyse evet. 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 371 cevap paylaştı. Müzik evet. Bu dinledirici müzikleri arka fonda acmayı seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bayilirim ama ben sana daha cok. Keske lezbyn olsaydın 🫠 0 2 Yorumla isabella181919 1 yıl Tövbe tövbe ahah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂 ciddi Yorumla
Ecemiiiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Dinlerim kitaba dalınca sadece melodi varmış gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
Aganınkızı Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Evet çok güzel oluyor 😁😁Ama ara sıra şarkının sözlerine odaklanıp ne okuduğumu unutuyorum😅😅 0 0 Yorumla
Tartelette Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kitap okurken sessizlik olması gerekir 0 0 Yorumla
Okeanos1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hayır dinleyemem, kitaba odaklanamam çünkü. 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aynı anda 2 iş yapılırsaVerim düşer 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dikkatim dağılır 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Yok sessiz sakin olmalı ortam. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 734 cevap paylaştı. dinlerim ama sevmemkonsantre olmak isterim 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 691 cevap paylaştı. Hayır. O şekilde odaklanamam 0 0 Yorumla
MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Hiç denemedim kitaba pek odaklanamam gibi 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 403 cevap paylaştı. Ben dinlerim ya o farklı o farklı sonuçta 😂 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hayır, sessiz ortamda bile dikkatim dağılabiliyor. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 399 cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kitap okurken bir şey dinleyemem. Daha doğrusu dinlemek istemem.
Hayır. Kedide kitap okuyor sanırım 😂
Hayır dinlemem ben
Hayır dinleyemem. Kitap okuduğum ortamın tamamen sessiz olması gerekiyor.
Dinlerm
Hayır dinleyemem dikkatim dağılır birde okuduğum konuya odaklanamam okuduğumu anlayamam oyuzden tam tersi sessiz sakin bir ortamda okumaya çalışıyorum
Hayır ya dinleyenler de moda oldu sadece sayfaya bakıp bakıp sayfaları çeviriyorlar anladıkları yok 😒
Dinleyemem dikkatim dağılır. Kitap okurken ortam sessiz olmalı ve rahat olmalıyım. İkisinin huzur verme şekli farklıdır.
Dış seslerden uzaklaşmak için hep müzik dinlerim iki dakika sonra duymuyorum zaten o müziği kitaba odaklı oluyorum.
Şarkı değil de sözü olmayan hafif müzikler dinlenebilir
Sadece melodi varsa olur diğer türlü şarkıya kapılıp kendimi ortada dans ederken buluyom. 🤣
Sadece muzik dinliyorum kitaar sarmiyo sadece tek bi kitap beni etkiledi oda knut hamsun Açlık
Sözsüz müzik belki olabilir ama sözlü bir şarkıyla asla kitaba odaklanamazdım
Kitapları okurken müzik dinlemek dikkatimi dağıtıyor bu nedenle dinlemem, sessizce okurum ✔️
Asla okuduğumu anlayamıyorum müzikle birlikte okumaya çalışınca
Çok düşük seste ve kitabın konusuna uygun bir şeyse evet.
Müzik evet. Bu dinledirici müzikleri arka fonda acmayı seviyorum
Bayilirim ama ben sana daha cok. Keske lezbyn olsaydın 🫠
Tövbe tövbe ahah
😂😂 ciddi
Dinlerim kitaba dalınca sadece melodi varmış gibi hissediyorum
Evet çok güzel oluyor 😁😁
Ama ara sıra şarkının sözlerine odaklanıp ne okuduğumu unutuyorum😅😅
Bazen hafif bir müzik olsun istiyorum
Hayır, ben odaklanamıyorum.
Yok ya kafam karışıyor.
Kitap okurken sessizlik olması gerekir
Hayır dinleyemem, kitaba odaklanamam çünkü.
Dikkatim dağılır
Yok ses olmamasi gerekiyor
Sevmem. Atmosferi bozar.
Aynı anda 2 iş yapılırsa
Verim düşer
Klasik müzik dinlerim
Dikkatim dağılır
Yok sessiz sakin olmalı ortam.
dinlerim ama sevmem
konsantre olmak isterim
Şarkıda filmde her şey dinleye bilirim
Hayır. O şekilde odaklanamam
benim dikkatim dağılırdı
Sevmem dikkatim dağılıyor
Hiç denemedim kitaba pek odaklanamam gibi
Hayır, odaklanamam
Ben dinlerim ya o farklı o farklı sonuçta 😂
Hayır, sessiz ortamda bile dikkatim dağılabiliyor.
Kafam ikisinin arasında kalır
Hayır sessiz bir yer tercih ederim.
Konsantre olamıyorum
Aynından sözsüz müzik iyi oluyor.
Dinleyemem
Sevmem odaklanamam
Dinlerim
Hayır
Anlamam
Hayır odaklanamam
Çok severim
Evet.