Müzik & Etkinlik Playlistiniz de kimsenin görmesini istemediğiniz bir şarkı var mı? GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim bir iki tane var biri isteyince kaldırıyorum hahshshshsh Playlistiniz de kimsenin görmesini istemediğiniz bir şarkı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet. Müzik zevkim mükemmel dolayısıyla herkes her şarkıyı öğrenmemeli. Öneri yaparken de ona göre ederiz... 0 0 Yorumla
whe_inthemood Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Maneskin kool kids var çok cringe ama sarıyor 0 3 Yorumla GhostlyKisses 1 yıl The loneliest dinlemeye koşuyorum Yorumla whe_inthemood 1 yıl The loneliest harika bir şey Yorumla GhostlyKisses 1 yıl Kesinlikleee Yorumla
Semih6934 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yoktur 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,6b cevap paylaştı. Halden anlamaz dinle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet. Müzik zevkim mükemmel dolayısıyla herkes her şarkıyı öğrenmemeli. Öneri yaparken de ona göre ederiz...
Maneskin kool kids var çok cringe ama sarıyor
The loneliest dinlemeye koşuyorum
The loneliest harika bir şey
Kesinlikleee
Apaçi müziklerim ayri listede ajajzj
Yoktur
Justine Timberlake
Sexsi Back
Halden anlamaz dinle