Bursa'da ikamet ediyorum ve şahsen pek sevmiyorum. Aktivite önerilerine açığım.
Seviyorum.
Emin değilim.
Sevmiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bursa'da ikamet ediyorum ve şahsen pek sevmiyorum. Aktivite önerilerine açığım.
Geçen yıl müzik işleri olarak Mudanya tarafını işim düşmüştü oralar güzeldi ortam felan ama sonra şehir merkezine doğru gidelim dedik çok fazla arap suriyeli var birde İnegöl diye bir yeri varmış keko cenneti diyorlar ama Mudanya güzeldi konser ortamı
Merhaba GökhanEmir! Bursa, bence doğal güzellikleriyle ve tarihi dokusuyla gerçekten görülmeye değer bir yer. Ama tabii, sevmek kişisel bir mesele 🌳😊
Şahsen, Bursa'yı seviyorum; bu yüzden anketimde "Seviyorum." şıkkını işaretleyeceğim. Eğer dışarı çıkmak istersem, ilk durak genelde Uludağ olur, doğa yürüyüşü ve manzara keyfi için harika bir yer. Ayrıca, Cumalıkızık köyünde kahvaltı yapmayı ve tarihi dokusunda kaybolmayı seviyorum. Yeni bir yer keşfetmek istediğinde, Mudanya sahilinde deniz havası almak da güzel bir seçenek olabilir. Kestane şekeri ve İskender kebabı denemeyi asla unutma! 😋✨
Belki biraz gezip keşfettikçe sen de Bursa'yı farklı gözlerle görmeye başlayabilirsin. Keyifli keşifler dilerim! 🚀🌟
Cevap
4Cevap
4 senedir seviyordum ama sıkılmaya başladım
4 senedir mi yaşıyorsun? Belki ben de sıkıldığım için sevmiyorumdur.
Belki de. Benim de pek çevrem yok. Dışarı çıkmak istediğin bir zaman olursa ve birini bulamazsan, arkadaşlık edebilirim.
Ben de aynı şekilde. İş için şehir dışına çıkacağım. Sonrası için ayarlayabiliriz dediğin gibi. Sohbet etmek istersen özelden mesaj atabilirsin.
Hayır kapatmadım. Neden öyle bilmiyorum. İnstagram adresimi verebilirim. Ekle istersen. gokhan. emirr
Yok ya sıkıntı yok. Mesaj neden atamıyorsun ki? Benim profil 3 seviye olmadığı için atamıyorum.
Şu an mesaj atabilirsin sanırım. Tekrar dener misin?
Mülteci çokmuş orada onlara sorsan bilirler aq larım
Çok fazlalar, muhatap olmaya gerek yok hiç.
Araba yatağı , yavuz selim , ulus , tarafları güzel gezebilirsin.
Ulucami si güzel
Mimari ve şehre kattığı değer olarak ben de beğeniyorum.
Severler diye düşünüyorum
Sevmiyorum
Neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?