Müzik & Etkinlik Coffee de Madrid Diye Bir Yer Duydunuz mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet Duydum Hayır Duymadım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Coffee de Madrid Diye Bir Yer Duydunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dün gittim 7. Caddedekine. Vişneli bi frozeni var hibiskuslu tavsiye edilir. 0 0 Yorumla
imkansiz53 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Rizede yaşıyorum rızede var yenı açıldi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla imkansiz53 1 yıl Nedensordunuz Yorumla
yorugun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet İspanya'da o kafe. Atletico Madridin oralarda 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Hayır bilemedin Ankara’da var Yorumla yorugun 1 yıl Heee oraya da mı açmışlar doğrudur Yorumla Soran 1 yıl Ankara İstanbul Urla Bursa Rize vs Yorumla yorugun 1 yıl İstanbul'un neresinde bir ara gidim güzelse Yorumla Soran 1 yıl Anadolu da isen sadece Kartalda var Yorumla yorugun 1 yıl Avrupadayım ama Anadolu'ya da yolum düşüyor müsait zamanda giderim umarım Yorumla Soran 1 yıl Nişantaşı’nda Beyoğlu’nda Esenyurtta falan da var Yorumla yorugun 1 yıl Bayağı biliyorsun hee kafenin sahibi siz olabilir misiniz acep 🤔 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet gitmiştim 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ankara’da var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ankaradayım zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ankara'da isen Kanta'ya girmeni öneririm Yorumla Soran 1 yıl Olgunlardakine mi gitmiştin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok Bahçelidekine gittim Yorumla Soran 1 yıl Starbucksdan daha güzeldi bence Madrid ama Kantayı da denerim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarım beğenirsin ❤️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dün gittim 7. Caddedekine. Vişneli bi frozeni var hibiskuslu tavsiye edilir.
Rizede yaşıyorum rızede var yenı açıldi
Evet
Nedensordunuz
Evet İspanya'da o kafe. Atletico Madridin oralarda
Hayır bilemedin Ankara’da var
Heee oraya da mı açmışlar doğrudur
Ankara İstanbul Urla Bursa Rize vs
İstanbul'un neresinde bir ara gidim güzelse
Anadolu da isen sadece Kartalda var
Avrupadayım ama Anadolu'ya da yolum düşüyor müsait zamanda giderim umarım
Nişantaşı’nda Beyoğlu’nda Esenyurtta falan da var
Bayağı biliyorsun hee kafenin sahibi siz olabilir misiniz acep 🤔