Müzik & Etkinlik Sizi romantik bir dansa kaldırıp dans edermiydim söyleyim mi? ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/VgbY9knw9vs?si=bfRplFIUQ_XHcu1Cİyi akşamlar..🪻 Güncellemeler1 yıl Düğüne gidiyorum hepinize yarın cevap veririm..🪻 Sizi romantik bir dansa kaldırıp dans edermiydim söyleyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Dansı boş ver uzat serçe parmağını 🤙 önce kurtlarımızı dökelim 😂 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Yorgunum 😅 Yorumla
m ByBrawo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biz etmeyelim 😂 1 4 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Sen olmaz 😅 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Bi zahmet yani 🤣🤣🤣 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Seninle halay çekerim sadece 😅 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Bende 😂😂 Yorumla
Masalll_Perisi Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Tek olmayı tercih ederim 🙄 herkese mavi boncuk dağıtacaksan istemem. 1 3 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Bir kere dans sadece hanımefendi Yorumla Masalll_Perisi 1 yıl Kalsın Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Peki teşekkürler yinede.. Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 744 cevap paylaştı. Kolbastıya daha bi okeyim ben😃 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Çok yorgunum yapamam, yapsamda bilmiyorum 😅 Yorumla
McBlingPrincess97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kerimoğlu oynayalım karşılıklı yiğidim 🤓🤓 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Tamam olur 😅 Yorumla
Çocukgelişimciiks Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet söyleyebilirsin. 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Olur ederiz..👍🏻 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 410 cevap paylaştı. Romantik dans şemmame ise olur😂 1 2 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Onu bilmiyorum 😅 Yorumla tortitotilla 1 yıl Tüh🥲 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 574 cevap paylaştı. Biraz şımarıklık yapayım beni kaldırırdın🫠 1 5 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Tabiki memnuniyetle..🙂 Yorumla u Aybuke6 1 yıl 🙃🙃 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Benimle dans ettiğin için teşekkür ederim..🥀 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Ben de teşekkür ederim Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl 🙃🙃 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 352 cevap paylaştı. Söyle bakalım 2 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Ederim tabiki..🌿 Yorumla
m3rt97 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Söyle 🥰 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Çok düşündüm edemem seninle 😅 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,5b cevap paylaştı. Ederdn 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Tabiki ederdim..🪻🌹🍫 Yorumla
soygazlar Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Edemezsin ama sebebini sor bir😀😀 1 9 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Sevgilin vardır 😅 Yorumla soygazlar 1 yıl Hayır cevap bu değil 😀😀 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Nedir sebebi 😅 Yorumla soygazlar 1 yıl Cunku romantik danslari bilmiyom benim bildigim halaydır oyun havasidir😀😀 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Çok basit aslında iki sağa sola hareket et yeter 😅 Yorumla soygazlar 1 yıl Olmiyir iste kolay degil😀😀 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Sen etme kalsın 😅 Yorumla soygazlar 1 yıl 😀😀ben dedim benle edemezsin diye Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Tamam 😅 Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl edwrdin bence🙄 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Bilmem olabilir belkide Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Olur söyleyin lütfen 1 6 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Tabiki memnuniyetle hemde..🥀 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl ☺️☺️☺️ Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Teşekkür ederim dans için..🌹 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Etmiş kadar olduk rica ederim dhdgdf Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Bende öyle düşünüyorum günün güzel olsun.. sbdjdj Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Size de güzel günler Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olur 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Tabiki memnuniyetle..🍂 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım 1 3 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Etmem Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Neden sjsbsb Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Yaşın Ufak Yorumla
Mutfağınleydisi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Olur 😃 1 5 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Ederim tabiki benimle bu dansı lütfeder misin? 😅 Yorumla Mutfağınleydisi 1 yıl O zaman dans😀 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Teşekkür ederim hanımefendi buyurun..😅 Yorumla Mutfağınleydisi 1 yıl https://youtu.be/fUaRzOcxl8E?si=JbU5jLO_olSAXv8fBuyurun Ankaralı 😀 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Olur olur buda olur 🪻 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Olur. 1 5 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Ederim..🪻 Yorumla Hemeraa 1 yıl Farklı bir cevap bekliyordum Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Benimle bu dansı lütfeder misin? Yorumla Hemeraa 1 yıl Ne tür bir dans halay horon vs olabilir mi 😅 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Belinden sarılarak romantik dans 😅 Yorumla
Güneşimikaybettimmm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Olur 😄 1 3 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Ederim 😅 Güneşimikaybettimmm 1 yıl 😄🌷 ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl 🌹😅
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur söyle 0 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Tabiki memnuniyetle hemde..🪻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dansı boş ver uzat serçe parmağını 🤙 önce kurtlarımızı dökelim 😂
Yorgunum 😅
Biz etmeyelim 😂
Sen olmaz 😅
Bi zahmet yani 🤣🤣🤣
Seninle halay çekerim sadece 😅
Bende 😂😂
Tek olmayı tercih ederim 🙄 herkese mavi boncuk dağıtacaksan istemem.
Bir kere dans sadece hanımefendi
Kalsın
Peki teşekkürler yinede..
Kolbastıya daha bi okeyim ben😃
Çok yorgunum yapamam, yapsamda bilmiyorum 😅
Kerimoğlu oynayalım karşılıklı yiğidim 🤓🤓
Tamam olur 😅
Evet söyleyebilirsin.
Olur ederiz..👍🏻
Romantik dans şemmame ise olur😂
Onu bilmiyorum 😅
Tüh🥲