Müzik & Etkinlik Bu kadın şarkıcılardan favoriniz hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ariana grande Lana del rey Dua lipa Billie Ellish Selena Gomez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu kadın şarkıcılardan favoriniz hangisi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ariana grande severim, beğenirim ama dinlemem. Eskiden dinlerdim. 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Ben hala dinlerim ama eskiden daha prime dönemleriydi Yorumla ßlueოoon 1 yıl Evet önceden çok dinlerdim. Tüm müziklerini Yorumla Soran 1 yıl Favori albümüm dangeorus woman favori şarkım thank u next di senin hangisiydi Yorumla ßlueოoon 1 yıl Side to sideBe my baby7 ringsTrue LoveThe WayRight ThereTouch itThank u next Yorumla Soran 1 yıl Ohaa hepsine bayılıyorum ama side to side başkaydı yaa touch it de çok duygusaldı Yorumla ßlueოoon 1 yıl Side to side en güzeliydi Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikleee young ariana run pop Yorumla ßlueოoon 1 yıl Side to side gibi bir müzik cikarsin dinlerim o zaman Yorumla Soran 1 yıl Evett yaa the boy is mine çıktı güzel ama side to side çok başkaydı Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 683 cevap paylaştı. Kesinlikle Billie Eilish , kadinin sesi ve sarki sozleri o kadar guzel ki , her dinledigimde ahhh ne guzel diyorum. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Billie Ellish zaten sessi mükemmel 🎀 Yorumla
kirazz777 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl ay hepsiii 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ayyy ohaa bizdensin o zaman 💖 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ariana 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Benim favorim de öyle 💅 Favori albüm dangerous woman Yorumla
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Hwasa 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Hwasa derken hiç duymadım Yorumla Soran 1 yıl Aaay baktım şimdi ilk defa duyuyorum djdjdhhdhdd Yorumla Dismanio 1 yıl Çok sevdiğim birisidir. Tam bir ikon Yorumla Soran 1 yıl Hemen dinlemeye başlayacam 💖 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ariana grande severim, beğenirim ama dinlemem. Eskiden dinlerdim.
Ben hala dinlerim ama eskiden daha prime dönemleriydi
Evet önceden çok dinlerdim. Tüm müziklerini
Favori albümüm dangeorus woman favori şarkım thank u next di senin hangisiydi
Side to side
Be my baby
7 rings
True Love
The Way
Right There
Touch it
Thank u next
Ohaa hepsine bayılıyorum ama side to side başkaydı yaa touch it de çok duygusaldı
Side to side en güzeliydi
Kesinlikleee young ariana run pop
Side to side gibi bir müzik cikarsin dinlerim o zaman
Evett yaa the boy is mine çıktı güzel ama side to side çok başkaydı
Kesinlikle Billie Eilish , kadinin sesi ve sarki sozleri o kadar guzel ki , her dinledigimde ahhh ne guzel diyorum.
Billie Ellish zaten sessi mükemmel 🎀
ay hepsiii
Ayyy ohaa bizdensin o zaman 💖
Ariana
Benim favorim de öyle 💅
Favori albüm dangerous woman
Hwasa
Hwasa derken hiç duymadım
Aaay baktım şimdi ilk defa duyuyorum djdjdhhdhdd
Çok sevdiğim birisidir. Tam bir ikon
Hemen dinlemeye başlayacam 💖