Müzik & Etkinlik Selamlar farsça müzikler ilginizi çekiyor mu? BenZeeh Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kulağıma aşırı hoş geliyor..Anlamları, müzikleri o kadar büyüleyici ki.. Selamlar farsça müzikler ilginizi çekiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. hiç dinlemedim. 0 0 Yorumla
gözlemci_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Evet melodi olarak da güzel gelen müzikler var. 1 12 Yorumla BenZeeh 1 yıl Rapor nerede rapor hazır mı? 😅 Yorumla gözlemci_ 1 yıl Bitmedi ya vallahi o kadar uğraştım ama artık yarına sabahın köründe başlarım 😅😅 Yorumla BenZeeh 1 yıl Beğenmedim performansını 😅 Yorumla gözlemci_ 1 yıl Aa bak yine çok ayıppp 😅😅 Yorumla BenZeeh 1 yıl Oluyor arada alış😅 Yorumla gözlemci_ 1 yıl Alışıyor gibiyim 😅😅 Düzeltirim de geçer inşallah artık 😅 Yorumla gözlemci_ 1 yıl Sen ne yaptın anlat da seni görelim biraz 😅 Yorumla BenZeeh 1 yıl Şair ne demiş;Beni soracak olursan,İyiyim..Zaten ne sen sorarsınNe de ben iyiyim..Ama sordun sağ ol : D Yorumla gözlemci_ 1 yıl Bu gün susturdun ama olsundu 😅İyi olmadığında söyle bir şairinde dediği gibi " Göğe bakalım " :D Yorumla BenZeeh 1 yıl Iyi değilim maalesef.. Yorumla gözlemci_ 1 yıl Hadi o zaman göğe bakalım. Ve bir şeyler söyle bana iyi olman için neler yapalım? Yorumla BenZeeh 1 yıl Bu acının tarifi yok. Yorumla
Melikeaarzu Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Ben İbrahim Tatlıses domdom kurşunu dinliyorum bacım sen ne anlatıyorsun 0 3 Yorumla BenZeeh 1 yıl Ahhah 😅 Yorumla Melikeaarzu 1 yıl Şaka şaka kültürlüyüm dinlerim de modum ekte😂 Yorumla BenZeeh 1 yıl Dinlemene sevindim😍😄 Yorumla
aslan1916 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl Yoo hayır Peki senin 0 4 Yorumla BenZeeh 1 yıl Brlirttim. Yorumla aslan1916 1 yıl Türk müzikleri dinle Yorumla BenZeeh 1 yıl Kulağıma ne hitap ediyorsa onu dinliyorum. Yorumla aslan1916 1 yıl Hmm en çok bu mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hiç dinlemedim.
Evet melodi olarak da güzel gelen müzikler var.
Rapor nerede rapor hazır mı? 😅
Bitmedi ya vallahi o kadar uğraştım ama artık yarına sabahın köründe başlarım 😅😅
Beğenmedim performansını 😅
Aa bak yine çok ayıppp 😅😅
Oluyor arada alış😅
Alışıyor gibiyim 😅😅 Düzeltirim de geçer inşallah artık 😅
Sen ne yaptın anlat da seni görelim biraz 😅
Şair ne demiş;Beni soracak olursan,
İyiyim..
Zaten ne sen sorarsın
Ne de ben iyiyim..
Ama sordun sağ ol : D
Bu gün susturdun ama olsundu 😅
İyi olmadığında söyle bir şairinde dediği gibi " Göğe bakalım " :D
Iyi değilim maalesef..
Hadi o zaman göğe bakalım. Ve bir şeyler söyle bana iyi olman için neler yapalım?
Bu acının tarifi yok.
Ben İbrahim Tatlıses domdom kurşunu dinliyorum bacım sen ne anlatıyorsun
Ahhah 😅
Şaka şaka kültürlüyüm dinlerim de modum ekte😂
Dinlemene sevindim😍😄
Evet özellikle Maher Zain
Hoş müzikleri var ilgimi çekiyor
Evet kulaga guzel grliyor
Evet dinlerim arada
Bazılarını seviyorum
Yoo hayır Peki senin
Brlirttim.
Türk müzikleri dinle
Kulağıma ne hitap ediyorsa onu dinliyorum.
Hmm en çok bu mu