Müzik & Etkinlik Müzik prödüktörü yahut müzik sanatçısı tanıdığı olan var mı? MasumiyetveKader Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Abi ben akşamları erken uyuyorum. Mutlaka iletişimde kalalım Müzik prödüktörü yahut müzik sanatçısı tanıdığı olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Var demistim sana 0 19 Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Bende mesaj atmanı rica etmiştim. İstersen buradan açık konuşalım Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl burada mısın Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Kardeşim bir görünüp bir kayboluyorsun Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Abi neden görünüp kayboldun Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Abi bir yazsan be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl TRT de var dostum sen ne istion onu sole Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Şarkı sözlerim var. İnan çok güzeller. 90lar esintisi var. TRT sanat müziği türkü ağırlıklı değil mi. Yinede şansımızı deneyebilir miyiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eskiden unkapanı vardi şimdi işlermi bilmiyorum trt deki sanat muzigi evet ali ibicek hattasina kendisi Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Yok unkapanı bitik. Ali beyin çevresinde değerlendirebilecek birileri illaki vardır. Aşk acısı üzerine zaten belki sanat müziğine de uyarlanabilir. Rica etsem ulaştırabilir miyiz Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Sanat müziği çok kurallı bir müzik tane tane tüm kelimeler anlaşılır olmalı zeki müren gibi bunun bilincindeyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl mesajin kapali Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Abi çok sağol beni ekle ben yazayım Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl İrtibatımızı koparmayalım abi Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Abi işim çıkmıştı yazamadım ekle beni ben sana yazayım Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Abi irtibatı koparmayalım Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Abi sık girmiyorsun herhalde Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Abi hayatım karardı. Her umuda sarılıyorum. Dönüş sağlayamaz mısın Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Abi beni görmüyor musun Yorumla MasumiyetveKader 1 yıl Abi bir umut oldun kayboldun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Var demistim sana
Bende mesaj atmanı rica etmiştim. İstersen buradan açık konuşalım
burada mısın
Kardeşim bir görünüp bir kayboluyorsun
Abi neden görünüp kayboldun
Abi bir yazsan be
TRT de var dostum sen ne istion onu sole
Şarkı sözlerim var. İnan çok güzeller. 90lar esintisi var. TRT sanat müziği türkü ağırlıklı değil mi. Yinede şansımızı deneyebilir miyiz
Eskiden unkapanı vardi şimdi işlermi bilmiyorum trt deki sanat muzigi evet ali ibicek hattasina kendisi
Yok unkapanı bitik. Ali beyin çevresinde değerlendirebilecek birileri illaki vardır. Aşk acısı üzerine zaten belki sanat müziğine de uyarlanabilir. Rica etsem ulaştırabilir miyiz
Sanat müziği çok kurallı bir müzik tane tane tüm kelimeler anlaşılır olmalı zeki müren gibi bunun bilincindeyim
mesajin kapali
Abi çok sağol beni ekle ben yazayım
İrtibatımızı koparmayalım abi
Abi işim çıkmıştı yazamadım ekle beni ben sana yazayım
Abi irtibatı koparmayalım
Abi sık girmiyorsun herhalde
Abi hayatım karardı. Her umuda sarılıyorum. Dönüş sağlayamaz mısın
Abi beni görmüyor musun
Abi bir umut oldun kayboldun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!