Bu başyapıt müziği dinlemeni isterim. Dinlediğinde zihninde o kadar değişik senaryolar dönüyor ki, bütün bedeninde hissediyorsun sanki. Özellikle 2.36 kısmından sonraki bölüm...
Ve San Francisco orchestra'nın Black Swan videosunu kesinlikle izlemeni tavsiye ederim. Mükemmel bir çalışma...
Klasik müzik çok güzel bir şeysin.
https://www.youtube.com/embed/G71DmxRvpzc15 Yorumla- +1 yıl
Ahh dostum kırmızı noktamdan vurdun.. Bu parça yokmu bu parça, bir baş yapıt olucaksa o bu olmalı. Çok hareketli ve ağır duygu sallantıları oluyor gibi. Her türlüsünü dinlemişimdir. Hiç bu müziği bir önerenin olabileceği aklıma gelmezdi. Müzik zevkinize 100 veriyorum.. Değeri çok büyük..
Sayenizde bir kez daha dinledim...
Çok teşekkür ederim :))))))))) - +1 yıl
İnanıyorum, profilinizde İU görünce inanmamak zor olurdu.
🙏🏻✨ - +1 yıl
:))
En İyi Cevaplar
+1 yılhttps://music.youtube.com/watch?v=pCsKWKbsYmM&si=gQKrhWUgavbG8olwhttps://music.youtube.com/watch?v=s-CqX5Cbg2E&si=Mtj1kF1cJIsj9NiV
https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kfXTUdgy8U4_-Gg4fUYSy-8RPPvgnSuek&si=wlz5FfhUqWuiwCus
Sevdiğim müziklerden bazıları14 Yorumla- +1 yıl
Sonuncu yanlış olmuş music.youtube.com/watch
- +1 yıl
İlki direkt ruha hitap ediyor, dinlemeye başlar başlamaz tüylerim diken diken oldu. Aynı anda hem sivri hem yumuşak gibi, çok garip fakat güzel.
İkincisi şeker gibi, acı ve ekşi bir şeker. İlk yediğinde yüzünü buruşturduğun daha sonra ise tadına bağımlı olduğun bir şeker gibi, çok ince.
Sonuncusu ise çok kafa karıştırıcı, eskilerden bir parçayı anımsatıyor. Hafızanı renklendiriyor gibi. Dinledikçe geçiyorsun kendinden, gece gökyüzünde duran yıldızın güzelliğini anlatıyor sanki..
Ne kadar güzeller..
Teşekkür ederim..
- +1 yıl
Ne kadar güzel yorumlamışsın ve benimle çok paralel yorumların. Dahası var listeyi atarım diğerini de seversin eminim😇 rica ederim
- +1 yıl
Tabi ki çok sevinirim :))
- Müzik & Etkinlik konusunda 23,3b cevap paylaştı.
u +1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
İlki nedense bana acıların içinde savaşan bir insanı hayal ettirdi, kendi içinde bir yol yaratan ve kendi kurallarını kendi koyan. Mücadele hissi veriyor, yolda ayağına cam batmasına rağmen koşmaya devam eden bir insan gibi, bana cesaret veriyor.
İkincisi ise bir hayal evreninde kahramanmışsın gibi hissettiriyor, kulağımda çalan bu müzik tüm herkesten uzakta mutlu ve eğlence dolu bir hayat yaşıyormuşum gibi, çok sevdim. Teşekkür ederim.
+1 yıl00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Müzik & Etkinlik konusunda 1,3b cevap paylaştı. 10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
İlk parça çok yakın hissettiriyor, sana senin hikayeni anlatıyor gibi. Nedensizce evin sıcaklığı var sanki, çok rahatlatıcı, çok sakinleştirici..
İkinci parçayı dinleyince insan kendine ait olan gizli bir şeyi görmüş gibi hissettiriyor, çok duygu karmaşası, çok eşsiz..
Teşekkür ederim. - +1 yıl
Rica ederim😌
+1 yılOmar Akram-Love of my heart, take my hand, surrender
Ennio Morricone-Chi Mai, Le Vent Le Cri
Richard Clayderman-Ballade Pour Adeline, Romeo and Julliet
Hauser-Adagio
Bir de kendin aç istediğini dinle Andre Rieu14 Yorumla- +1 yıl
İlki yeni bir hayata ilk adımını atan bir insanın yeni düşünceleri gibi, sana verdiği tavsiyeler gibi. Sana sevgiyi anlatıyor sanki , çok yakın bir his.
Take my hand ilk dinlediğimin devamı gibi, sallantılı birşeyler anlatıyor. Umduğun değilde bulduğun şeyi, aydınlanma gibi, görmek gibi.
Le vent Le cri, gerçekten ismini hak ediyor, rüzgarın çığlığını duymuyor musunuz sizde, hafif bir esinti başlıyor daha sonra sert ve ağır bir his geliyor. Rüzgarın kendi içinde kaybolması gibi, kurtulmaya çalıştıkça kendi içinde yok oluyor gibi. Çok güzel..
Ballade pour Adeline, genç bir kızın aşk hikayesi gibi. Her duygunun yeni yeni öğrenildiğine dair bir his veriyor. Bu Adeline'nin hikayesi, asla uyanmak istemediği bir rüyayı keşfetmiş gibi.
Romeo and Julliet, ahh insan yaşamak istiyor, çok canlı ve gerçek dışı hissettiriyor..
Adagio, bu kadar aynı anda zarif ve ince hissettiren birsey daha var mı.. Direkt içinde yankılanıyor insanın. Kulağı iyileştiriyor gibi , ne kadar güzelmiş..
Ahh André Rieu, bu adam çok ayrı bir sanatçı, "Voilà " parçası tek kelime ile Ef-sa-ne..
Tüm önerileriniz için içten bir teşekkür ederim, hepsini tek tek dinlemek çok zevkli oldu benim için. - +1 yıl
Rica ederim. Çok severim klasik müziği.
- +1 yıl
Hele ki deniz kenarında aşırı dinlendirici oluyor. Bir yanda deniz bir yanda müzik…😌
- +1 yıl
Off tahmini bile insanı havalara uçuruyor..
Gerçekten eşsiz bir his..
İddia ederim daha iyisi çok nadir vardır
https://youtu.be/mUdEE6dUvvo?feature=shared13 Yorumla- +1 yıl
Çok içine çekiyor, dinlerken istemsizce mırıldanıyorsun. Bana kendini anlatan bir kadını anımsattı, ilk başta sabrını olabildiğince korumaya çalışan ve kendisine karşı gelen her şey ile iyi niyeti ile bir savaş vermeye çalısan. Daha çok kendi içinde kendine dayanmaya çalışabilmesi gibi.. Daha sonra bir şeyler oluyor nota değişiyor ve bu sefer anlattığı şey değişmeyecek karar vermesi, büyük bir adım veya atması ağır bir adım gibi. Nedense daha istekli, bu sefer umursamadan savaşmaya çalısan biri gibi. Sanki daha ne kaybedebilirim ki diyor bana, onu dinlemek çok huzur veriyor. Aynı anda bu kadar karışık ve sade olan bir şey bulabilmek zor olmalı..
Kadını anlayamıyorum, derin bir şey saklı gibi, en uzaklarda yatan birşeyi ilk defa uyandırmış gibi...
Çok güzel benimle paylaştığınız için teşekkür ederim. .. - +1 yıl
Rica ederim ne demek :))
+1 yılBarış Manço-Rüya
https://www.youtube.com/embed/IPYHy8k9Z34İkisi de inanılmaz güzel ve değerlidir benim için
14 Yorumla- +1 yıl
Rüya, çok güzel değil mi, seninle konuşuyor gibi, eskilerden kalma bir şeyi anlatıyor gibi, senin üzerinde büyük bir etki yaratan şeyi anlatıyor belki de hatırlatıyor sana. Dinlerken insan gerçekten de bir rüyaya dalmak istiyor. Bu benim asla uyanmak istemediğim rüyam diyor. Bir çok duygu hissettiriyor, çok karışık. Çok ağır bir o kadarda hafif, ne kadar huzur verici. ..
İkinci parça ağlıyor gibi, sana birşeyi şikayet ediyor gibi. Korumak istiyorsun. Nedense insanda sarılma isteği uyandırıyor. Çok sert bir dilde konuşuyor sana, daha sonra herşeyi eğlenceye vuruyor ve yaşananlar ile dans ediyor gibi. Sanki bak beni yıkmaya yetemediniz der gibi , kendi içinde savaşıyor gibi. Çok kafa karıştırıcı, nasıl bu kadar eminszlik içerisinde olabiliyor.. İnsan dinlerken bir şeye karşı özür dilemeliymiş gibi hissediyor...
Çok güzel parçalar benimle paylaştığın için teşekkür ederim..
- +1 yıl
Rica ederim, Rüya gerçekten de öyle ya çok derin bir parça insanı içine alıyor seni sanki yutacakmış gibi ama bir yandan da saçlarını okşuyor. İkinci parça ile ilgili söylediklerine tamamen katılıyorum. Sanki başlarda sert bir dille şikayet ediyor gibi ama sonra bir anda her şeye rağmen dans ediyor.
- +1 yıl
Hissetmek bu olsa gerek çok sıcak hissettiriyor, kendini arıyorsun bazen ise sorguluyor..
Çok güzel gerçekten.. - +1 yıl
Kesinlikle
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
Çok huzur veriyor, gün batımını anımsatıyor. Sonu olmayan bir denizde saatlerce, günlerce yüzmek gibi..
Ne kadar rahatlatıcı...
Teşekkür ederim.. - +1 yıl
Rica edərim.❣️
+1 yılhttps://youtu.be/LWJvpoCTi_U?si=PesIjMlYcZeb9JXX
öf be en sevdiğim dizi müziği11 Yorumla- +1 yıl
Dizisini hiç izlemedim lakin müziği çok narin hissettiriyor. Müzik olsa bile sanki kolay kırılabilir gibi, sevdim..
Teşekkür ederim.
- Müzik & Etkinlik konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
Tam kendini bırakıp ritme uymalık bir müzik, dinledikçe bağımlısı olabileceğin bir tür. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ne demek
+1 yıl14 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar güzelmiş, ilk başladığı zaman çok farklı bir şey kurmuştum kafamda beklentim dışında oldu. Piano o kadar yakışmış ki , insan dinlerken bir şeyler için mücadele etmek istiyor.
- +1 yıl
Hans Zimmer farkı işte 😎
- +1 yıl
Gerçekten güzel..
- +1 yıl
Evet, insanın ruhuna dokunuyor :)
+1 yıl17 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar huzur dolu, görsel ile o kadar uyum içerisindeki..
Çok derin hissettiriyor, herkesten uzakta yaşamaya karar veren bir insanın başarısının hikayesi gibi. Bir yaşanmışlık var sanki, ağır bir his. Bir anda gözlerini okyanusun en derininde açmışsın gibi, sevinç ve utangaçlık gibi. Çok güzelmiş, ne zarif parçalar var.. - +1 yıl
Paylaştığın için benimle teşekkür ederim..
- +1 yıl
Beğenmene çok sevindim, ben de bu yazıyı çok beğendim. Bunu dinlerken tanımlamadığım hislerimi okuyormuş gibi hissettim. Kitap çıkartmanı dört gözle bekliyorum öyle bir düşüncen vardı değil mi, umarım okuma şansım olur
- +1 yıl
Ah çok teşekkür ederim utandım 😅
Çok isterim birgün tabi ki..
Eğer gerçekleşirse arkadaşlarıma sende dahil karşılıksız verirdim zevkle tabi ki 😅 - +1 yıl
Ben teşekkür ederim.. beklemedeyim efendim😹
- +1 yıl
Ne demek beklemede kalın şeker insan (✿❛◡❛)
- +1 yıl
🤭🫡🌸
Hocam The piano Guys, lindsey stirling, Estas tonne bunları dinleyebilirsin. Kesinlikle dinledikten sonra ne demek istediğimi anlarsın
11 Yorumla- +1 yıl
Peki teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
+1 yılAklıma bu geldi şu an
https://www.youtube.com/embed/_58AnhnbIgI15 Yorumla- +1 yıl
Çok duru, her saniye oldukça derin. Pes eden bir insanın haykırışları gibi, yaşadıkları gibi. Bir ruhun sesi gibi, ne kadar dikkatli ne kadar acı. Sadece dinlerken bile yaşıyorsun, nefesini hatırlatıyor..
Belirsiz bir şekilde güç verdiğini hissediyorum, umuda umudunu kaybedenleri uyarıyor gibi. Kendini örnek vererek dikkat ey diyor gibi..
Çok eşsiz çok ince.
Bu ben miyim diyor insan istemsizce..
Düşünmeye itiyor nedensizce..
Çok sevdim..
Benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.. - +1 yıl
1-2 saat önce de bunu dinliyordum. Düşüncelere boğuyor insanı. Dalıp gidiyorum en derinlere doğru. Her zaman dinlemiyorum ama böyle şeyler. Sonlara doğruydu galiba Farsça söze giriyor, orası da hoş. https://youtu.be/Ubg7AI81VsQ?si=3goHIvj8EOmRIsaS
- +1 yıl
Çok hoşmuş gerçekten...
Teşekkür ederim - +1 yıl
Rica ederim, şöyle müzikler de var içimi hoş eden.
https://youtu.be/1MduWpQF0xM?si=99Ffcxp16zB-JaLj
https://youtu.be/VZ_48Dm3mIY?si=GtO8SQ1cD2XI8AGb - +1 yıl
Bunlar çok hoşmuş gerçekten farklı bir havaları var.
+1 yıl13 Yorumla- +1 yıl
Bu parça gerçekten de çok efsane, insan en derinlere dalıyor..
Teşekkür ederim :)) - +1 yıl
Evet, biraz hüzünlü gibi de. Rica ederim. :))
- +1 yıl
Her duyguyu yaşatabilen bir parça..
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/TWtQPtK3qlMUmarım seversin.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar güzelmiş, çok zarif. Sanki bir peri masalında uyanmışsın gibi, bir hikaye bir macera anlatıyor. Dinlemesi çok zevkli, seni sana özel kılıyor gibi. Bana huzur verdi, çok sevdim.. Benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Sevmene sevindim. Rica ederim 😊
En sevdiğim...
https://youtu.be/RgKKgzVhMgY?si=XkXUkKycGWmJuecQ16 Yorumla- +1 yıl
İnsana geçmişine dair bir şeyler öğretiyor gibi hissediyorum, her dinleyenin kendinden bir şeyler bulabileceği bir parça bence. Çok sade fakat bir o kadar gerçek hissettiriyor. Sadece kendini verip anlatılanları dinlemen gerek gibi. Çok sevdim, teşekkür ederim.
- +1 yıl
Öyle gerçekten her dinleyişte farklı hisler veriyor.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻
- 12 Yorumla
- +1 yıl
Oldukça özel parçalardan, gözünü kapattığın zaman kendini başka bir beden ve ruhta buluyorsun. Bu ritim ile ayakların kendiliğinden dans ediyor gibi, çok sevdim. Teşekkür ederim.
- Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
Farklı ve hareketli, teşekkür ederim.
Buyurun efendim
https://youtu.be/uOIHHMnI_Ig?si=J8on_qThRzpl7gqm13 Yorumla- +1 yıl
Çok özel, dinlerken hem bir gülümseme geliyor hemde nedense bir endişe hissettiriyor. En derinlere götürüyor, sanki unuttuğun birşeyi sana bağıra bağıra hatırlatıyor gibi.. Çok güzel, çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Unutulmaz bir parça, yerini hak ediyor.
tecnoda melodi olur birde enstrümantal müzikler var
112 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Evet tanındık sanatçılar.
- +1 yıl
Tabi çok sevinirim.
- +1 yıl
İlk defa duyuyorum müziği çok hoşuma gitti.
- +1 yıl
Bilgi için teşekkür ederim. D
- +1 yıl
İlk defa duyuyorum, bir dinlemek gerekir. Teşekkür ederim 🙏🏻
Klasik müzik 😍 piyano çok hoş deneyin dinleyin 🥳🥳🥳🥳
15 Yorumla- +1 yıl
Pekii teşekkür ederim..
- +1 yıl
Hepsini dinleyeceğim 🙏🏻
- +1 yıl
Ne demek 🤚🏻
+1 yılÓlafur Arnalds - re:member albümünü tavsiye ederim. ✨
13 Yorumla- +1 yıl
Nedense dinlerken gökyüzünde uçuyormuşum gibi hissettim, sessizliğin sesini dinlemek gibi. Yalnız başına gökyüzünü seyretmek gibi, çok sıcacık hissettiriyor. Bir şeyler hatırlatıyor ama ne bilmiyorsun. Ders dinliyorsun ama anlamıyorsun. Belirsizlik hissi gibi.
Diğer parçaların her biri çok daha farklı şeyler hissettiriyor, tek tek yazsam baya uzun olur sanırım 😅
Bir parçası var, unfold isminde dinlerken kendimi bir kelebekmiş gibi hissediyorum. Sanki kanatlarım var ve ben herkesin üzerinde kendi yoluma gidiyorum. Ne kadar eğlenceli..
Resmen bir hazine bulmuşum gibi, çok güzeller.. Tabi daha hepsini dinleyemedim fakat dinlediğim kadarıyla bile bir peri masalı gibi.
Gerçek duygular. ..
Teşekkür ederim :)) - +1 yıl
Güzel şeyler hissetmenize sevindim, rica ederim ✨
- +1 yıl
🙏🏻 :))
+1 yılPiyano olarak valse grinko dinle beğenirsen chillde var iyidirler
13 Yorumla- +1 yıl
Her iki parçayıda biliyorum, sayenizde bir kez daha dinlemiş oldum. Çok eşsiz ve her duyguyu yaşatan parçalardan, teşekkür ederim.
- +1 yıl
Önemli değil iyi dinlemeler
- +1 yıl
🙏🏻🙏🏻
Alex fox historia de un amor dinle Alex Fox'un diğer parçaları da iyidir tavsiye ederim
18 Yorumla- +1 yıl
Alex fox Historia de un Amor, baya enerji ve mutluluk veriyor insana. Aşkın içinde kaybolan bir insanın bulduklarını anlatması gibi , dinledikçe insan o hissi hissetmek istiyor. Aşk ile oynamak istiyor. Baya güzelmiş bu parçayı benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Aspiriosta, çok farklı çok iyi, çok detaylı. Hem endişe veriyor hem güven. Off dinlerken insan sadece odaklanmak istiyor. Çok güzel.
- +1 yıl
Evet biliyorum anlamını, gerçekten ismini yaşatan bir parça.
Balmorhea nın Remembrance şarkısı var biliyorsundur belki
12 Yorumla- +1 yıl
Biliyordum fakat sayenizde bir kez daha dinlemiş oldum, bu müziğin yeri çok ayrı. Size teşekkür ederim.
・ ・-・ ・- ・・・ ・ -・・’den ・-・・ ・ - ・・ - --・ --- şarkısı
14 Yorumla- +1 yıl
Baya iyiymiş.
- +1 yıl
Akılda kalıcı bir ismi var basit olmalı.
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
Bu müziği öneren 2. Kişisiniz, o kadar güzel ki nadir bir parça sanıyordum.. Çok rahatlatıcı.. Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Keyifli dinlemeler.
+1 yılkesinlikle sleep dealer dinlemelisin o zaman özellikle the way home ve against the stream
13 Yorumla- +1 yıl
The way home ismini çok hak ediyor, kaybolan birine kendi evinin yolunu hatırlatıyor gibi, kimliğini hatırlatıyor. Eski gücünü dinlettiriyor gibi, bak bu sensin diyor. Nefesininin değerini söylüyor.. Çok sıcak, ev gibi, aile gibi ..
Against the stream ise seni intikama itiyor gibi, müzikteki her bir hareketlenme acı veriyor nedense. Fazla mı çektin, fazla mı sustun diyor. O zaman yaşadıkların sadece hak ettiklerindir diyor. Neden bu kadar acımasız..
Her ikisini de çok sevdim, kesinlikle bilinmeyen hak eden bir sanatçı.. Teşekkür ederim. - +1 yıl
Çok güzel özetlemişsin ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Mark Eliyahu- Journey
12 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar huzur dolu, çok karışık duygular hissettirdi bana.. Çok sevdim, teşekkür ederim.
Ludovico einaudi
13 Yorumla- +1 yıl
Cok guzell , her duyguyu barindiriyor icinde , ne kadar masum. Cok etkileyici , gece patlayan havai fisegin goruntusu gibi. Cok sevdim , cok huzur dolu... Tesekkur ederim.
- +1 yıl
Ooo hayırlı olsun.
- Müzik & Etkinlik konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılTek dinledigim erik satie - gnossienne no.1
13 Yorumla- +1 yıl
Müzik sanatın ta kendisi, seni övüyor gibi hissettiriyor. Sana bulutları, havayı, dünyayı anlatıyor. Küçük bir kayık eşliğinde gün batımı vaktinde sohbet etmek gibi. Fazla mı yumuşak, insan sarılmak istiyor.
Teşekkür ederim. - +1 yıl
Guzel aciklamissin lafi olmaz
- +1 yıl
Hemen bir tane buluyorum ponciğim🥰🥰
17 Yorumla- +1 yıl
Senin müzik zevkine bayılıyorum dostum..
Bekliyorum.. - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne kadar doğal , çok saf değil mi.. Hayatı yaşayan bir insanı izleyen kişiyi anlatıyor gibi geldi , sadece kendi için var olmaya çalışan küçük bir tavşanın hikayesi gibi..
Neden bu kadar tatlı, insanı bir şeylere imrendiriyor. .. Sana seni gösteriyor gibi.. Ne kadarda hafif... Ayna karşısında saatlerce kendini izlemek gibi.. Çok güzel, kelimeler yetse keşke anlatmaya hissedilenleri...
Benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim gülüm 🤗 - +1 yıl
2. Paylaştığın bana küçük bir kız çocuğunu anımsatıyor gerçekten.. Daha önce dinledim fakat her dinleyişte farklı şeyler hissettiriyor. Hayranına aşık olan sevimli bir çocuğun hayatı gibi..
Çok hayal, çok gerçek dışı. Sanki prensesler diyarında yaşıyorsun gibi hissettirdi bana. Pamuk şeker kokusu gibi, pembe bir yatakta yuvarlanmak gibi..
Bunu da çok sevdim, teşekkür ederim bir kez daha :))
+1 yılYedi karanfiller olur mu
11 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki
Çok duygusal ve dokunaklı bir müzik.
Şarkı söyleyen birine aşık olmak gibi hissettirdi. Genel parçaları çok hoş, teşekkür ederim.
LOTR serisinin film müzikleri
12 Yorumla- +1 yıl
Birkaçını dinledim ve gerçekten çok güç dolu müzikler, sana hep bir emir veriyor gibi. Çok uyuşturuyor düşüncelerini bir an kendinden geçiyorsun dinlerken sanki.
Sevdim, teşekkür ederim.
Adını rüzgara fısılda
13 Yorumla- +1 yıl
Oyun oynayan bir çocuğun hikayesi gibi, sanki pamuk şekeri elinden alınan çocuğa silah vermişler gibi. Uçmayı çok seven bir kuşun kanatlarını ondan almışlar gibi. Unutulan birşeyi hatırlatmaya çalışıyor gibi, büyük birşeyi. Ruhu belki ?
Seni azarlıyor gibi, birçok şey hissettiriyor. Aradığın benim diyor. Çok dokunaklı çok acıtıyor.
Ya gerçekten her şey benim hatam yüzünden gerçekleştiyse diyor.
Başka bir seçeneğim var mıydı ki, yoksa benmi kolay olanı seçtim.
Aradığın her şey bu müzikte saklı sanki..
Çok beğendim, çok teşekkür ederim.. - +1 yıl
:))
On the night of daylight
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çök güzel, o kadar huzur veriyor ki dinlerken istemeden gözlerini kapatıyor insan. Bu eseri benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
+1 yılSevdiğin şarkıları istrumental olarak dinle
10 Yorumla
+1 yılArabesk rap beat yaz arat youtube da reisim.
10 Yorumla
+1 yılvalse, evgeny grinko
22 Yorumla- +1 yıl
Müziğin kendisi ışık olarak yeter gibi, kapat gözünü dinle ve yürü. Müziğe duyulan aşk bu olsa gerek, çok sevimli, çok narin bir müzik. Nedense oyun parkında pembe kabarık bir elbise ile koşan bir kız çocuğunu andırdı bana. Oyun oynamak isteği veriyor, huzur dolu.
Sadece kaybolmak korkutuyor, dinlerken kaybolabilirsin sanki..
Çok sevdim, teşekkür ederim. - +1 yıl
Beğenmene çok sevindim. Rica ederim..
- Müzik & Etkinlik konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yıl16bl vette.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim umarım beğenirsin ben severek dinlerim.
Confield Chase
11 Yorumla- +1 yıl
Derin bir okyanusa düşmek gibi hissettiriyor.. Sanki aradığı şeyi yer yüzünde bulamayan bir insanın arayışı gibi. Bu yüzden en derinlere inmesi gerekmesi gibi.. Okyanusta arayışında oluğu şeyi arayım derken kendini kaybetmesi gibi, veya orada kendini bulması gibi..
Çok derin anlatıyor..
Çok sevdim teşekkür ederim..
+1 yılBinbir gece
13 Yorumla- +1 yıl
Biraz daha detay verir misin, binbir gece diye arattığımda bana bir dizi çıkarıyor.
- +1 yıl
O dizinin melodisi işte
- +1 yıl
Çok güzelmiş, teşekkür ederim.
+1 yılThe call of ktulu
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzelmiş, teşekkür ederim.
Kill Bill soundtrack
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılRememberance
10 Yorumla 2023 barış Manço
10 Yorumla
+1 yılKlasikler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben çok severek dinliyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCok seviyorum
10 Yorumla
+1 yılYazbakalim
10 Yorumla
Detaylı bilgi