Hayatınıza dokunan bir şarkı alabilir miyim lütfen :)
Şarkıların, Gerçek hayata dokunduğuna inanır mısınız?
Hayatınıza dokunan bir şarkı alabilir miyim lütfen :)
Şarkılar insanlara dokunuyor, insanlar hayata. Eh bu durumda şarkılar hayata dokunur.
Çok mantıklı.
Öyle.
Tabi dokundukları hayatların direkt olarak insan hayatı olması da ayrı bir metafor. Sizin söylediğiniz durumda, hayatın insan hayatı olup olmadığı belirsiz :)
:) ne fark eder ki? Her türlü insana ucundan kıyısından dokunur. İnsan hayatı olmasa da insan o hayatı gözlemler, içselleştirir bir şekilde onun içindedir.
İnsan hayatına doğrudan etki etmek zorunda değildir aslında. Sadece cevap verme hakkı doğduğu için yazıyorum. Örnek vererek anlatayım, zira kelime haznem açıklayacak kadar geniş değil. Müzikle sineklerin hareketleri kontrol edilebiliyor, ve bu konuyla alakalı deneyler mevcut. İnsan hayatına dokunmasından söz edecek olursak, buradaki tek dokunuş müziğin insan elinden çıkıyor olması. Kırıcı olursam uyarın lütfen.
Tam olarak aynı şeyi söylüyoruz aslında, ben ilk yorumu matematikteki mantık doğrultusunda yaptım ancak tabii ki doğanın kendisini yok sayamayız. Zaten müzik dediğimiz şey doğadan yansıyanlarla ortaya çıkmıştır. Bu nedenle hayatın tümüne dokunması gayet doğal bir durum. Hayır herhangi bir kırıcılık yok.
Keyif aldım. Mantık çerçevesindeki cevaplar için teşekkürler :)
Rica ederim. :)
Evet inanıyorum ama şimdiki şarkılar değil. Özellikle 1990 yıllarına ait şarkılar
https://www.youtube.com/watch?v=wvQDIL5BrBY bunun gibi değil mi
Yok be yıldız Tilbe Sezen Aksu kerim tekin
En iyi cevap için teşekkürler
Cevap
2Cevap
İnanmam.
Evet öyle
Şarkılar hayal ürünü degl
İç dünyamızn bir yansıması
Farklı bir bakış açısı
İnanıyorum evet bu ara Sertab Erenerin yeni bir ben lazım şarkısını dinlemeye başladım 😄
Harika seçim.
Hozan dino'nun bütün şarkıları hayatıma dokunuyor. Özellikle oy yare şarkısı
https://youtu.be/BwD4bSLngb8?si=hcxfzK0tnv0zqTy4heviya dılen sari miydi?
Teşekkürler açtım dinledim.
Evet kesinlikle
Harika seçimlerle özellikle 😄
Inandım gitdi
Allah razı olsun ya :)
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar