Tarkan’ın yeni albümü “Kuantum 51” 14 Haziran’da yayında! Tarkan dinliyor musunuz?
https://x.com/muzikvetv/status/1797614550528991449?s=46&t=JN3rF8hiK1owhmhfoil1QA
Tarkan’ın yeni albümü “Kuantum 51” 14 Haziran’da yayında! Tarkan dinliyor musunuz?
https://x.com/muzikvetv/status/1797614550528991449?s=46&t=JN3rF8hiK1owhmhfoil1QA
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hayır ben dinlemem.
Dört gözle bekliyorum gadası
Karma albümünden daha iyisini kendisi bile yapamaz... ama tarkan işte adı üstün de dinleriz sjskskkxk
Tarkan markadır…. 2000 lerde kuzu kuzu çıktığında tüm türkiye kol düğmeleri açık gömlek ve ispanyol paça pantolonla geziyodu… vay be ne güzeldi ya
şöyle genç tarkan tadında bi albüm yapsa da kendimize gelsek
Dinlerim tabiki , iki yaşındayken Şımarık, Ölürüm Sana şarkısında oynarmisim ahahejdjfk Bekliyoruz bakalım nasıl bir şey geliyor.
Bayılırım 🙂
Asla. Öyle Atatürk üstünden prim kasıp Disney+ ses çıkarmayanla işimiz olmaz.
Tarkan'ın çocukluktan beri hayranıyım. Yakın zamanda Fanta festivalinde yaşadığım şehre konsere gelecek. Hem konseri hem de yeni albümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu adamin şarkilari 1 kereden fazla dinlenmiyor ya. Bir garip yapisi var. Uzun süreli dinlenmiyor bence
Çizgisini bozmadan ilerleyen ve geldiği noktada yerini koruyabilen ender sanatçılardan biri
Bana göre her şarkısı ayrı güzel ama Kış Güneşi şarkısını geçebilen bir parçası yok kanımca. Neyse şarkısı çıksın dinleriz..
Albümün ismi ilginç 😀şu kuantum kadar sıkça cümle içinde kullanılıp hatta üzerine o kadar çok söylenip yine de bilinmeyen çok az şey vardır
Tarkan'ın tüm albümleri sever im. erzincan. konseri. iptal oldu
Sirf tarkan söylüyor diye kotu sarkiyi dinlemem hele son sarkilari aman Allahim rezalet
son iki şarkısı çok saçma olmuştu. bu albümden de pek beklentim yok ama bi şans veririm mutlaka
Evet dinlerim yeni albümünu bekliyorum
Evet dinlerim
Bu adam neden hala yakışıklı ki
Ben şarkı dinlemiyorum sjfhs
Tarkan'ın eski tadı artık hiç yok
Evet çok severim
Megastar dinlenmez mi
Evet dinliyorum
Nefret ederim kendisinden
Evet severek dinlediğim bir sanatçı
Çok severim kendisini
Dinleriz bir ara. Anam çok sever