Müzik & Etkinlik Baloya toplu taşımayla gidilirmi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dalga geçmeyin ciddiyim Abiye giyceğem üstüne ferace giyceğem yani gözükmeyecek Baloya toplu taşımayla gidilirmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Gidilir evet 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl gidilirama bana desenseni özel arabayla atardım 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Canım senden bişey isteyen olmadı sağol Yorumla S93S94 +1 yıl bizde uçup gelmedik Yorumla Soran +1 yıl tm Yorumla S93S94 +1 yıl yolun açık olsun Yorumla S93S94 +1 yıl gittin mi Yorumla Soran +1 yıl Gittim. Dönüşte arkadaşımın dedesi bıraktı. Yorumla S93S94 +1 yıl ya ne iyidemek dünyada iyi insanlar warrilkinde beni yanlış anladın Yorumla Soran +1 yıl Evet çok tatlıydı dedesi hatta arkadaşımın annesi keşke bize söyleseydin dediler. Ama bişey olmaz gittim eğlendim geldim. Yorumla S93S94 +1 yıl güzel miydigittiğine değdimive normalde ferraceli misin Yorumla Soran +1 yıl Evet çok güzeldi. Feraceliyim Yorumla S93S94 +1 yıl kapalı giyimitercih edenlerinelleri cennet görsün.. Yorumla S93S94 +1 yıl naber cann Yorumla S93S94 +1 yıl yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl Napcaksın Yorumla S93S94 +1 yıl sordum yaaa Yorumla Soran +1 yıl 18. Yorumla S93S94 +1 yıl ya we kapalısın Yorumla Soran +1 yıl Ee yani nolmus Yorumla S93S94 +1 yıl ee si iyisin lann Yorumla S93S94 1 yıl cansss Yorumla Soran 1 yıl kes Yorumla S93S94 1 yıl puuu.. (( Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Niye gidilmesin ki? Herkes taksiyle gidecek diye bir kanun yok Ayakkabılarıda poşete koy orada değiştir 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gidilir ya ya da arkadaşların alsın farece giymene gerek yok giy mont niye gidilmesin ki gidilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya kimseden bişey istemek istemiyorum Yorumla Black1710 +1 yıl Gidebilirsin ya neden farace giyeceksin abiyenin üzerine bir mont bence çokta güzel olunur gidilir Yorumla Soran +1 yıl Ya abiyemin rengi kırmızı bu yüzden. Yorumla
acemihemsire Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% +1 yıl gidilir tabii ki kasmana gerek yok herkesin durumu bir değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olur kanki niye gidilmesin ama topuklu işini nasıl çözüceksin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl orada değiştireceğem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fakirliğin gözü kör olsun yok mu lan arabası olan biri Taksi paran da mı yok 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya babam gebzeye gitti ya hsdgahd erkek kuzenimin var ondan da bişey istemem yani toplu taşımayla gitsem daha iyi. Cevap sahibi +1 yıl Giderken iyi de Geç satte dönerken sıkıntı Soran +1 yıl Erken döneceğem 11 de bitiyor ben ordan 9 da çıkacağam
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kızlar arasında mı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Projectmachinee +1 yıl Feraceden görünmez kş Yorumla Soran +1 yıl orada çıkaracağam feracemi ya Yorumla Projectmachinee +1 yıl Eee tamam ne sıkıntııs olcak kş Yorumla Projectmachinee +1 yıl Bakim ne giycen Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,5b cevap paylaştı. At arabasıyla git 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gidilir evet
gidilir
ama bana desen
seni özel arabayla atardım
Canım senden bişey isteyen olmadı sağol
bizde uçup gelmedik
tm
yolun açık olsun
gittin mi
Gittim. Dönüşte arkadaşımın dedesi bıraktı.
ya ne iyi
demek dünyada iyi insanlar warr
ilkinde beni yanlış anladın
Evet çok tatlıydı dedesi hatta arkadaşımın annesi keşke bize söyleseydin dediler. Ama bişey olmaz gittim eğlendim geldim.
güzel miydi
gittiğine değdimi
ve normalde ferraceli misin
Evet çok güzeldi. Feraceliyim
kapalı giyimi
tercih edenlerin
elleri cennet görsün..
naber cann
yaş kaç
Napcaksın
sordum yaaa
18.
ya we kapalısın
Ee yani nolmus
ee si iyisin lann
cansss
kes
puuu.. ((
Niye gidilmesin ki?
Herkes taksiyle gidecek diye bir kanun yok
Ayakkabılarıda poşete koy orada değiştir
Gidilir ya ya da arkadaşların alsın farece giymene gerek yok giy mont niye gidilmesin ki gidilir
Ya kimseden bişey istemek istemiyorum
Gidebilirsin ya neden farace giyeceksin abiyenin üzerine bir mont bence çokta güzel olunur gidilir
Ya abiyemin rengi kırmızı bu yüzden.
gidilir tabii ki kasmana gerek yok herkesin durumu bir değil
Olur kanki niye gidilmesin ama topuklu işini nasıl çözüceksin
orada değiştireceğem
Olur o zaman
Fakirliğin gözü kör olsun
yok mu lan arabası olan biri
Taksi paran da mı yok
Ya babam gebzeye gitti ya hsdgahd erkek kuzenimin var ondan da bişey istemem yani toplu taşımayla gitsem daha iyi.
Giderken iyi de
Geç satte dönerken sıkıntı
Erken döneceğem 11 de bitiyor ben ordan 9 da çıkacağam
Araban yoksa gidecen mecbur
Otele mı gidcen
Kızlar arasında mı
Evet
Feraceden görünmez kş
orada çıkaracağam feracemi ya
Eee tamam ne sıkıntııs olcak kş
Bakim ne giycen
Katırla git