@BaygınTeke sus cahil, Dr. Dre olmasaydı bu adamların çoğunun ismini bile duymamıştık muhtemelen, hepsinin altyapısını o hazırladı araştır biraz. Hatta bunların arasında Snoop Dogg da var, onu yazmayı unutup Tupacı 2 kere yazmışım dalgınlıkla ve daha bir çok isim var.
Ne dkdkdkdkdk kusura bakma her fikre saygım vardır ama bu nedir ya. Yukarıda ne isimler yazdım insan Türkiye'den örnek vericekse Şehinşah, defkhan, Allame falan der çakal nedir hanımefendi hadi merdivenleri in keko sevgilin bmw'sinin içersinde seni bekliyor ne bekliyorsun kornaya basıyor🤣
Doğru diyorsun benim canım ama pisikolojim bozuldu çevremde Uzi, çakal, lvbel c5 dinleyen kekoların kızları arabaya atıp gitmesinden kafam artık kızlar hep keko erkek seviyor heralde diye kodlandığı için kültürlü kadın görünce afallıyor saygılar gerçek hanımefendi snskdkdk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dr. Dre çünkü adam tam bir yetenek avcısı, Eminem, Tupac, Eazy E ya da Tupac gibi çoğu efsane ismi o keşfetti ve yetiştirdi.
Hayır ya saçmalama 😂
@BaygınTeke sus cahil, Dr. Dre olmasaydı bu adamların çoğunun ismini bile duymamıştık muhtemelen, hepsinin altyapısını o hazırladı araştır biraz. Hatta bunların arasında Snoop Dogg da var, onu yazmayı unutup Tupacı 2 kere yazmışım dalgınlıkla ve daha bir çok isim var.
Nasıl gizli sorup da burada adın çıkıyor @lordofjungle 😂
Goat=keçi yani ben 😂
@BaygınTeke ne diyon
Benim ayol 😂
Seçeneklerde niye ben yokum
Admin soruya benim Nick i yazarmisin 😅
Eminemmmm..🤙🏻😎🤟🏻😂
Baygintekeeee
Sagoo mikrofonu aç, ya içimi okşa ya da yol baş saç
Çakal ne diyorsun lan sen Çakal en iyisi 🥰😘😍🤩 (!)
@bayginteke yi dinledin mi hiç
@BaygınTeke Su an dinliyorum⭐ ama şarkı değil yorum şarkı varsa ismini alayim
Çekilin yoldan ceza yazmaya geliyorlar
Tupac. Sonrası Eminem.
Goat ne demek?
Keçi demek 😅
çakal
Ne dkdkdkdkdk kusura bakma her fikre saygım vardır ama bu nedir ya. Yukarıda ne isimler yazdım insan Türkiye'den örnek vericekse Şehinşah, defkhan, Allame falan der çakal nedir hanımefendi hadi merdivenleri in keko sevgilin bmw'sinin içersinde seni bekliyor ne bekliyorsun kornaya basıyor🤣
neden ironi yaptığımı anlamadın ki
Keşke ünlem koysaydın be anlardım bende gece gece koptum beni güldürdün neyse gerçek fikrin olmaması mutluluk verici
ünleme gerek var mıydı çakal için hajsmslwmsn
Doğru diyorsun benim canım ama pisikolojim bozuldu çevremde Uzi, çakal, lvbel c5 dinleyen kekoların kızları arabaya atıp gitmesinden kafam artık kızlar hep keko erkek seviyor heralde diye kodlandığı için kültürlü kadın görünce afallıyor saygılar gerçek hanımefendi snskdkdk
boş ver onlar mal
Aynen bende öyle diyorum artık gece gece beni Güldürdün artık ismini bilmiyorum ama Allah'ta seni güldürsün iyi geceler dilerim ✍️
teşekkürler sanada iyi gecelerr
Marshall
Eminem
Old contra
Eminem