Müzik & Etkinlik Gülşen'in yeni şarkısını nasıl buldunuz? u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor BAL BAL :D Güncellemeler+1 yıl Şarkıya kimse yorum yapmamış herkes klip ve Gülşen'e odak :D Gülşen'in yeni şarkısını nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl silahı aç kurşunlara hazırım vur tam yerine derken ne demek istiyor şimdi bu gacı 😂😂 3 3 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Sonda da vurgu yapıldığına göre niyet iyi olamaz :D merakettimmişte +1 yıl bu kadının şarkıları hep mi imalar içerir ya edepsiz kadın u Dark_Scourge +1 yıl Evet hepsi toplumsal mesaj içerikli :D
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Vur tam yerine derken toplumsal mesaj içerikli mi degil mi diye düsünmedim degil. dsfhgsfsd 2 1 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Kesinlikle toplumsal mesaj :D Yorumla
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bence bu kadın yaş bunalımında haraketlere bak ya her seyi gec bi annesin artık ucuz bi klip 1 3 Yorumla Venüstengeldimm +1 yıl Ayrıca saç rengi hiç gitmemiş Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Peki ya şarkı? :D :D Yorumla Venüstengeldimm +1 yıl Şarkı da zorlama olmuş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sesleri birşeye benzemiyor vücutlarını açıyorlar daha fazla dinlenme alabilmek için yazık valla bizim saf insanlarda ağızları açık izliyor 1 5 Yorumla ApolloCreed123 +1 yıl Sanane qçamazlarmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben rahatsız oluyorum sevgilimin karşısına çıkarsa ya Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Sevgiline o kadar güvenmiyorsan niye sevgilin :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilime güveniyorum sonuçta karşısına çıkıp değişse bile görecek ya hani bilmem anlatabildim mi Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Sevgilin zaten rahip hayatı yaşıyor anlıyorum :D Yorumla
Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben bi tek gülşen şarkısı severim o da şey gel bizim oralara ortalık karışsın djdnjd 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Erotik. Tam gülşen tarzı. Yataktaki beyaz sütyeni beğenmedim demode bi garip durmuş. 1 0 Yorumla
Agresifhatun25 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 8 ay Bir yıl once cıkmıs ama ben ilk defa goruyorum 1 5 Yorumla u Dark_Scourge 8 ay Soruyu nasıl buldun o da ayrı 😂 Yorumla Agresifhatun25 8 ay Seni stalkladım Yorumla u Dark_Scourge 8 ay Tanışıyor muyuz sebep? Yorumla Agresifhatun25 8 ay Yok be benzer soru sordum diye karsıma cıktı Yorumla u Dark_Scourge 8 ay Hee anladım Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl selams,Aslında biseylerden umutlanmam ya da anlam çıkarma çabasına girmem ama bu şarkı sanki s2ş var der gibi😄 1 0 Yorumla
Mahşerin_Tatlısııı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Gülşen'i severim ben çok beğendim şarkısını daNeden nedenn nedeenn yine sana düştüm beennnn hobaa 💃 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 14b cevap paylaştı. Dinlemedim😬 1 1 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Boşuna mı koyduk soruya 😂😂 Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bu şarkı değil ki. Erotik klip. 1 4 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Klibi sormadım zaten şarkıyı sordum :D Yorumla Bubifake24 +1 yıl Ben Gülşen'in şarkılarını laptopun sesini komple kısıp dinliyorum. :) Telefondan da operasyon müziği açıyorum hahahaha Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Sesi full kısıp izliyorsun anladım :D Yorumla Bubifake24 +1 yıl Ya işin aslı itici bi kadın. Lepçük tiplinin biri. Ne kadar açarsam o kadar varım modunda. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dinleyip yazayım djjdj 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
silahı aç kurşunlara hazırım vur tam yerine derken ne demek istiyor şimdi bu gacı 😂😂
Sonda da vurgu yapıldığına göre niyet iyi olamaz :D
bu kadının şarkıları hep mi imalar içerir ya edepsiz kadın
Evet hepsi toplumsal mesaj içerikli :D
Vur tam yerine derken toplumsal mesaj içerikli mi degil mi diye düsünmedim degil. dsfhgsfsd
Kesinlikle toplumsal mesaj :D
Bence bu kadın yaş bunalımında haraketlere bak ya her seyi gec bi annesin artık ucuz bi klip
Ayrıca saç rengi hiç gitmemiş
Peki ya şarkı? :D :D
Şarkı da zorlama olmuş
Sesleri birşeye benzemiyor vücutlarını açıyorlar daha fazla dinlenme alabilmek için yazık valla bizim saf insanlarda ağızları açık izliyor
Sanane qçamazlarmı
Ben rahatsız oluyorum sevgilimin karşısına çıkarsa ya
Sevgiline o kadar güvenmiyorsan niye sevgilin :D
Sevgilime güveniyorum sonuçta karşısına çıkıp değişse bile görecek ya hani bilmem anlatabildim mi
Sevgilin zaten rahip hayatı yaşıyor anlıyorum :D
Ben bi tek gülşen şarkısı severim o da şey gel bizim oralara ortalık karışsın djdnjd
Erotik. Tam gülşen tarzı. Yataktaki beyaz sütyeni beğenmedim demode bi garip durmuş.
Bir yıl once cıkmıs ama ben ilk defa goruyorum
Soruyu nasıl buldun o da ayrı 😂
Seni stalkladım
Tanışıyor muyuz sebep?
Yok be benzer soru sordum diye karsıma cıktı
Hee anladım
selams,
Aslında biseylerden umutlanmam ya da anlam çıkarma çabasına girmem ama bu şarkı sanki s2ş var der gibi😄
Gülşen'i severim ben çok beğendim şarkısını da
Neden nedenn nedeenn yine sana düştüm beennnn hobaa 💃
Dinlemedim😬
Boşuna mı koyduk soruya 😂😂
Bu şarkı değil ki. Erotik klip.
Klibi sormadım zaten şarkıyı sordum :D
Ben Gülşen'in şarkılarını laptopun sesini komple kısıp dinliyorum. :) Telefondan da operasyon müziği açıyorum hahahaha
Sesi full kısıp izliyorsun anladım :D
Ya işin aslı itici bi kadın. Lepçük tiplinin biri. Ne kadar açarsam o kadar varım modunda.
Sözleri tam birine göndermelik.. 😅
Dinleyip yazayım djjdj
Tam bir Gülşen klasiği
Bu nası thumbnail lan çıplak sandım.
Dinlemedim bile
Dinlemiyorum dinlemeyecemmm
Güzelmiş şarkı
Gülşeni sevemedim gitti
Gülşen kalite ya
Gülşen kim