Müzik & Etkinlik Ajdar ile bir gün geçirme fırsatın olsaydı neler yapardın? katayyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben sevdiğim insalara o günü hediye ederdim genelde işlerim oluyor müsait olamıyorum Ajdar ile bir gün geçirme fırsatın olsaydı neler yapardın? Cevapla İş Soruları Hediye Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Karaoke yapardık şah, şah, şah- dam, dam, dam- ar, ar, ar- Şahdamar, Şahdamar AJDAAAAR😂 0 14 Yorumla katayyyy +1 yıl Aman tanrım didim o ne öyle😱 Yorumla katayyyy +1 yıl Eğer öyle bir durum olursa haber ver lütfen şehir dışında işlerim var onları halletmeye gideceğim😂 Yorumla onlyteenage +1 yıl Olmaz öyle Yorumla onlyteenage +1 yıl Karaoke yapıcaz sen nereye gidiyorsun? Sende bize eşlik et, bir şeyler çal. Yorumla katayyyy +1 yıl Ah üzgünüm yakında ülke dışına çıkacağım da hatta bu Mars bile olabilir ben olmasam dahi eğlenmenize bakın Yorumla onlyteenage +1 yıl Sus bakiyim şapşal. Bensiz ve küçük hanımsız marsa mı çıkılırmış?🥹 Yorumla katayyyy +1 yıl Ya ben gitsem daha iyi olur o anki şah damar şarkısında kapılıp damarlarımı kesebilirim yoksa😢 Yorumla katayyyy +1 yıl Bunu mu istiyorsun yani Yorumla onlyteenage +1 yıl Allah korusun. O zaman çikita muzu sana hiç dinlemeyelim🙄😂😂 Yorumla onlyteenage +1 yıl Dinletmeyelim🙄 Yorumla katayyyy +1 yıl Tövbe estağfurullah 😂 Yorumla onlyteenage +1 yıl Hiç öyle yapma sen kaşındın.😂 Yorumla katayyyy +1 yıl Acımasızsın mrs y😬 Yorumla onlyteenage +1 yıl Rica etmem gerekiyor mu?😌😂 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 419 cevap paylaştı. geçirmem onunla psikolojim bozulur SOSJWGSODKSOAOAOSLSKSSKWMŞ 0 2 Yorumla katayyyy +1 yıl Ama ajdar üzülmezmi Yorumla bsrtpl +1 yıl umrum dışı 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevmediğim akrabalarimi çağırır konser verdirirdim🤣 0 1 Yorumla katayyyy +1 yıl Yakışır Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayatın bana sunduğu max fırsat bumu🤦♀️ 0 11 Yorumla katayyyy +1 yıl Hayır Ajdarın sunduğu max fırsat bu Yorumla Imtomriss +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 kalsın istemez o fırsatı bunu başka bir ünlüyle değiştirme şansımız yok mu Yorumla katayyyy +1 yıl Sen kim istersin Yorumla Imtomriss +1 yıl Sen kimi verirsin😏 Yorumla katayyyy +1 yıl Düşünmem lazım düşününce aklıma apaçi Mustafa geliyor Yorumla katayyyy +1 yıl Yani Ajdar yerine Mustafa'yı verdik sana bir zahmet kabul ediver yahu Yorumla Imtomriss +1 yıl Seni oppalıktan reddediyorum😒 Yorumla katayyyy +1 yıl Hadi ama ya kötü bir şey mi dedim şimdi Yorumla Imtomriss +1 yıl Yo yo hiç kötü değil ben mustafa'ya çok hayranım zaten bayılıyorum oppama Yorumla katayyyy +1 yıl Alacağın olsun beni oppalıktan reddedip Mustafa'yı mı oppa dedin 😭 Yorumla Imtomriss +1 yıl Bana onu öneren sensin ağla şimdi Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 506 cevap paylaştı. Çikita Muz söylerdim. 0 3 Yorumla katayyyy +1 yıl Yakışır ama lütfen kimsenin olmadığı bir yerde soyleyin insanlarin ne zaman uyudugu belli olmuyor rahatsızlık vermemek gerek Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Haha. Peki peki. Yorumla PontiacShelby +1 yıl profilimdeki sorulara bakarsanız sevinirim Yorumla
kafasıkarışık131415 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben sevmediğim insanlara hediye ederdim 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl O fırsatı değerlendirmezdim 😂 0 1 Yorumla PontiacShelby +1 yıl profilimdeki sorulara cevap verirseniz sevinirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karaoke yapardık şah, şah, şah- dam, dam, dam- ar, ar, ar- Şahdamar, Şahdamar AJDAAAAR😂
Aman tanrım didim o ne öyle😱
Eğer öyle bir durum olursa haber ver lütfen şehir dışında işlerim var onları halletmeye gideceğim😂
Olmaz öyle
Karaoke yapıcaz sen nereye gidiyorsun? Sende bize eşlik et, bir şeyler çal.
Ah üzgünüm yakında ülke dışına çıkacağım da hatta bu Mars bile olabilir ben olmasam dahi eğlenmenize bakın
Sus bakiyim şapşal. Bensiz ve küçük hanımsız marsa mı çıkılırmış?🥹
Ya ben gitsem daha iyi olur o anki şah damar şarkısında kapılıp damarlarımı kesebilirim yoksa😢
Bunu mu istiyorsun yani
Allah korusun. O zaman çikita muzu sana hiç dinlemeyelim🙄😂😂
Dinletmeyelim🙄
Tövbe estağfurullah 😂
Hiç öyle yapma sen kaşındın.😂
Acımasızsın mrs y😬
Rica etmem gerekiyor mu?😌😂
geçirmem onunla psikolojim bozulur SOSJWGSODKSOAOAOSLSKSSKWMŞ
Ama ajdar üzülmezmi
umrum dışı 😂
Sevmediğim akrabalarimi çağırır konser verdirirdim🤣
Yakışır
Hayatın bana sunduğu max fırsat bumu🤦♀️
Hayır Ajdarın sunduğu max fırsat bu
🤣🤣🤣🤣 kalsın istemez o fırsatı bunu başka bir ünlüyle değiştirme şansımız yok mu
Sen kim istersin
Sen kimi verirsin😏
Düşünmem lazım düşününce aklıma apaçi Mustafa geliyor
Yani Ajdar yerine Mustafa'yı verdik sana bir zahmet kabul ediver yahu
Seni oppalıktan reddediyorum😒
Hadi ama ya kötü bir şey mi dedim şimdi
Yo yo hiç kötü değil ben mustafa'ya çok hayranım zaten bayılıyorum oppama
Alacağın olsun beni oppalıktan reddedip Mustafa'yı mı oppa dedin 😭
Bana onu öneren sensin ağla şimdi
Çikita Muz söylerdim.
Yakışır ama lütfen kimsenin olmadığı bir yerde soyleyin insanlarin ne zaman uyudugu belli olmuyor rahatsızlık vermemek gerek
Haha. Peki peki.
profilimdeki sorulara bakarsanız sevinirim
Ben sevmediğim insanlara hediye ederdim
Hahaha buna hazır değilim
Karaoke bara gideedim
O fırsatı değerlendirmezdim 😂
profilimdeki sorulara cevap verirseniz sevinirim
ağzını bantlardım
çikita muz söylerdim