Sia - Eye of the Needle The Lumineers - Life In The City Lord Huron - The Night We Met Ane Brun - All My Tears P! nk - Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess Justin Timberlake - Mirrors Dün Gece Seyrim içinde Margaret - Kolęda Warszawska Tove Lo - Thousand Miles Imagine Dragons – Demons Until I Found You Set Fire to the Rain – Adeşe Ends of the Earth – Lord Huron All My Tears – Ane Brun Je Veux – Zaz Raging – Kygo-Kodaline Life in the City – The Lumineers
Arabanı sür soğuk Aralık'ta Buz gibi sev beni, yokuş aşağı İzi kalır lastiklerin asfaltta Kalamadım onlar gibi bi' tarafta Yüzeyine pul gibi yeni yaşlar At çöpe, yaz yeniden başla Sarı yanıyo'sa bas gaza daha fazla Gelişine konuş ya da bırak onu yolda Söylediğimi değil, söylemediğimi anla, Bugünümü değil, yarınımı bana kolla Onlar yanlışlar yapar, durdukça senden yanar Vermem lazım hep karar, yok zarar Arabanı sür soğuk Aralık'ta Buz gibi sev beni, yokuş aşağı İzi kalır lastiklerin asfaltta Kalamadım onlar gibi bi' tarafta Yüzeyine pul gibi yeni yaşlar At çöpe, yaz yeniden başla Sarı yanıyo'sa bas gaza daha fazla Gelişine konuş ya da bırak onu yolda
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hadi bunlar olsun bugunde.. Kulagima guzel gelen her seyi dinliyom...