Mesela hangi şarkıya kalkıp oynarsınız? Var mı sevdiğiniz muzikler.😄
Halaydan sonra meydan benim 😎😂
Mesela hangi şarkıya kalkıp oynarsınız? Var mı sevdiğiniz muzikler.😄
Halaydan sonra meydan benim 😎😂
Düğünde bu ekiple @fesfs @wineandorange @ertugrulkartal1903 @Tuğberk_Bey @Cendere1910 @merakettimmişte @alien9 ile bu bu şarkıda oynamayı çok isterdim ❤️ tam bizlik bir ortam 😂😂
https://www.instagram.com/reel/C6IwKJTNK6f/?igsh=dmtybHJscGI5NWlw
İşte böyle işte böyle 🤣
ben oynamayı sevmiyorum ki alkış tutarım ama 😂
Bunlar gibi oynamak lazım 😄
Yeminle sesli güldüm comolokko 😂 bu küçük şapkalı olan habire oynayan samuray @fesfs 😂😂
@alien9 hep birlikte oynıycaz 😂
Ahahhaaha🤣 bunlar gibi oynasak bizi şehire almazlar sjsjsjsj ama çılgın ortam ajsjajaj
@Cendere1910 😂😂😂
@alien9 aynı o harbi 😂
@merakettimmiste Aaa. o natıl töz duymamıt olayım vallahi dalılım 😂 tultanımm 😂
https://youtu.be/ZluDTGtVu6s?feature=shared
tamam iki üç parmaklarımı şıklatırım 😃
@merakettimmişte deli dana gibi oraya buraya zıplarız işte 😂 bize kır düğünü lazım 🤣 mekanlara sığmayız
Ahhahaa bu ekip her masa da var düğün kına nişan her şekilde matrax yıkım ekibi olabilir güldükçe hasan can kaya gibi güldükçe çogalın hep bir sonraki etikketlerde dolmuşu fazlalaştırın🤣🤣🤣 @r_engarenkyollar @ErtugrulKARTAL1093 @Cendere1910 @merakettimişte ve son olarak
@Edameda06 ve daha niceleri bekleriz😂😂🤫
@fesfs sensiz samuray dansı da olmaz ayrıca🤣🤣🤣
@Tuğberk_Bey 🤣 Olur oynarız 💃
@alien9 ya Alien şöyle gözümde canlandırdım , yemin ederim krize girerdim ben sizi izlerken 😂 @ertugrulkartal1903 da çekirge gibi bir oraya bir buraya zıplardı comolokko comollo diye 😂😂😂
@Tuğberk_Bey oynarız sallana sallana 🤣
@r_engarenkyollar bizi eğlence yaptın kendine 😂
@Tuğberk_Bey 😂 valla su video güldüm çok o şapkalı bizim samuray 😂
@Tuğberk_Bey bixim ekibin adı yıkım ekibi olsun bundan sonra 😂
@ertugrulkartal1903 yavrum sennn ortada salinsan yeter 😂 sen varlığınıla ateş ediyorsun 🔥💥😂😂
@r_engarenkyollar eyvallah renkli kadın. İşin sonunda şu da var
https://youtu.be/KGUanhho8rU?si=PB8gTOYa86P7SHB1
@ErtugrulKARTAL1903 anaaa adam hıgitti 😂 hayatım gözümün önünden kayıp giderken ben temsili 😂
Ahaha gülersin sen yine 😄
@ErtugrulKARTAL1903 valla ölmezde sağ kalırsam birlikte güleriz 😂
@r_engarenkyollar Ahaha aynen renkli kadın 😀
@Cendere1910 @alien9 @ertugrulkartal1903 @Tuğberk_Bey yaa yemin ederim sizi de en sonunda kendime benzettim 😂 siz bu hallere düşecek insanmiydıniz 😂 hadi bakalım eller havaya oturmaya mı geldik 😂 comolokko 😂🤣
Yıkım ekibi baş olarak olaya el atıyorum arkadaşlar akımı başlatıyorız @r_engarenkyollar @fesfs hadi bakalım, 🤣🤣
@r_engarenkyollar harbi alemsin maviş sen 😂
@r_engarenkyollar benim yoldan çıkmaya gönlüm dünden razıymış 😂
@ErtugrulKARTAL1903 evet senin içinde varmış 😂
@Cendere1910 ayıptır söylemesi biraz alemiimdir 🤣 @Cendere1910. ne güzel işte ilerde ben burdan gidince beni tebessüm ederek anarsınız sizlere güzel anılar bırakıp gitmiş olurum 🙋🥰🤗
@r_engarenkyollar sen kal burada kal ben herkesten önce gider gibiyim 😂
Vallahi tam ihtiyacım olan şey biliyor musun @r_engarenkyollar ❤️❤️ derslerden filan bıktim şöyle sabahlara kadar halay çekip düğün havasında oynayasım var
@Cendere1910 neye güldün loo
@fesfs şapkalı aynı sen videoyu izle yorumun başındaki 😂
@Cendere1910 yav sizin iş yerleri babanız dukkanimi patronmusunuz nesin mk🤣 35 dakika seansa giriyorum ortalık yikilmis
@fesfs valla bizim maviş bizi habire alıyor hahah ama o sensin bak şapkalı aynı sen ben direk ona güldüm aklıma sen geldin 😂😂😂
@fesfs ortalık alev almış sen seaans diyorsun acaba buranın seaans hep devam ediyor baksana son samuray bükücü olarak göreve çağırıyoruz seni,🤫🤫😂😂
@Tuğberk_Bey @wineandorange yaa çiçeğim hoş geldin 🙋 yaa valla izledikçe videoyu bunksriu gözümun önünde canlandırıyorum biz oturur onları izlesek yeter 😂 çok güzel ortam degilmi ama tam bizlik
@Tuğberk_Bey olum ekmek parasi🤣 16 20 de mesai bitti eve gel duş al yemek ye nedek, video izlemedim daha , benim iş sıkıntı malum özel Çocuklarım dikkat istiyor
@wineandorange Çekeriz ormana dobloyu 😂 müziği son ses açarız dummm tıs dum tısss 😂 sen çekirge gibi zıplar comolokko comolokko diye bağırırsın 😂😂 stresten eser kalmaz 😂
@fesfs önce iş güç reel hayat tabii ki 👏✌️🤌
@fesfs hanım önce elbette iş ve özel çocuklardır hiç bir iş kolay değildir sonra da malum reel hayat koşturması kendine ayırdığın zaman gelir 😂 ama kahve falı baktırdığında anlamıştım yoğun bir tempoda olduğunu hocalara selam yola devam🤫😂
@Cendere1910 maviş bizi habire alıyor ne laa 🤣 narkotik polisimiyim ben 😂
@r_engarenkyollar olabilir 😂 narkotikciye benziyon kiz 😂
Ahahaha😂😂😂😂😂 Ay sen de olmasan bizi kim güldürecek ya @r_engarenkyollar ❤️
Aynadan gözel her düğünde çalınır. Lezginka dansı.
Pek oynamayi sevmem ama kardeşim bir zeybek oynarız 😌
Eywalalh Kardeşim ☺️
Tskrler kardeşim
Cevap
6Cevap
düğünlerden nefret ederim
Hepimiz oynayalım arkadaşlar @ErtugrulKARTAL1903 @Edameda06 @Cendere1910 hopp eller havaya yıkım ekibi olarak olaya el atıyorum😂😂😂
Oynayalım. Bir daha mı geleceğiz dünyaya 😂
Ben izleyici olayım 😂
Zaten angaralılar güzel oynar arkadaşlar öyle demeyin alınırım,🤣🤣🤣🤣 @Edameda06 @Cendere1910 @ErtugrulKARTAL1903 ve diğerleri @fesfs ve
@ r_engarenkyollar
@Edameda06 dilber gibi olma zaten de ama ondan daha güzel oynarsın eminim ağır oynar inceden misali,🤫🤗
@Edameda06 vet sendeki tam bir Angara havası modern elit kültür seviyeli 💥🤗
😃😃🤣
Düğünlere gitmem gitsemde taki takar cikarim, çünkü ben oynamayı bilmiyorum 😂
Erik dalı gevrektir calinmayan düğün düğün değildir.
Kesinlikle😎
Hiç oynamayı sevmem 😂
Dügünlerde dans etmem hiç etmedimde sevmem
Dugunden kacan tayfayim
Ben dans etmek değil yeme içmeyi seviyorum
Ben das etmem izlerim
düğün sevmiyorum bende
Düğün sevmem
Damat halayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?