Akşam 9’dan sonra yürüş güncellemesi gelir caddeye doğru iner havanı alır gelirsin. Yürüyüş arkadaşım Selimoya tşk🤓🫠😍 benden max bu kadar romantikıl bir insan olabiliyor sjjxjd

Akşam 9’dan sonra yürüş güncellemesi gelir caddeye doğru iner havanı alır gelirsin. Yürüyüş arkadaşım Selimoya tşk🤓🫠😍 benden max bu kadar romantikıl bir insan olabiliyor sjjxjd

Evet çok severim bende.. gece o serin hava da temiz hava almak dışarıda yürümek.. bazen de kedi köpeğe denk gelip sevmek.. sonra da biraz dolaşmak
Cevap
12Cevap
Pek sevdiğim söylenemez, ben spor olayını işyerinde öğle arasında yapıyorum, 2 saat yeterli oluyor...
sarı selim gelmiş gözün aydın kız sabriii sjdj yalnız yorumları okudum da bir vakitler aynı sitede havayi paylaşım yapmışız bak ben ayrı şok sjsjsj
Sarı selim ilk kez çok kalıcak çok mutluyum şakirim sorma valla sjxjsjs nasıl yani Ankara’da mı? 😅
ooo hadi iyisin bir ketenpeleye getir tak yüzüğü hiç gidemesin shshshsh evet arkadaşım aynı sitede oturuyor geçen sene gelmiştim oralara sjsjs
Ben bir de bizim sitenin apartman yöneticisiyim skxjsjj yani bizim bloğun. Sarı selimin en sevdiği konudur evlilik 😅 belki yine gelirsin karşılaşırız benim deli manyaqueliğimden tanırsın :sdddd
inat ettim arkadaşım gelmeden gelmeyecegim ejdjd ama belli de olmaz tabii durusu tarafı sakindi o vakitler bir daha gelirsem daha dikkatli bakarim shshs
Ankara’ya zaten hatır için gelinir gezmek için tercih edilecek şehir değil ama benimle gezersen aşırı eğlenirsin sjxnsj
gelirsen Esenboğadan beni alırsın sabriiimo 😘
Alırım tabii emniyet kemerini biner binmez takmanı rica ederim ama ajxnsjdj
kelleyi koltuğumun altına almayı garantiledim ben zaten hshsh kemer bile fayda etmez senin aura kurallarına sjsjs
Kimse benim sürdüğüm arabayı binmeyi tercih etmezken senin bu söylediklerin valla bir duygulanmadım değil…. Nsjxjs
bu cümleden ve gördüğümüz verilerden sonra bende bir şüpheye düşmedim değil dhdhd
Şakirim artık kontrollü sürüyorum saçım kırk yıl elektiriklensin ki doğru bu dediğim ajzsnxjs
bu bedduaya güvendim tamam skdjdj
Kasjsjaj kraliçe hoş geldin yav bir saattir gözüm seni arıyor skxnsjs
hoşbuldum sabriiimo 😘 yoktum kız bugün buralarda çok sjsj
Bende yoktum şakirim eve geldim yayıldım aldım teli elime benim en sevdiğim rutin anajsj
Akşam yürüyüşü olmazsa olmazım sabriye hanım. Özellikle akşam saatlerinde sitedeki güzel kızlara yürürüm daha aktif oldukları için
Sitede güzel kız stoğu bitti sayende bütün hepsini toplamışsın diye duydum
Stok azaldı yenilenmesini bekliyorum Sabriye Hanım 'Gelince Haber Ver' seçeneğini işaretledimm
Kaızjsxkjdkxjskd allah çarşına pazar versin ne diyim sjxjd
Cok seviyorum ama kagithane gibi bir ilcede cok da guvenli degil
Kendine dikkat et gündüzleri telafi edersin 🙏
Evet her akşam yaparım. Arabadan eve. Göksu parkında ya da mahallede sigara müzik yaparım.
Göksu mu parkı? Aboriii iyi has karşılaşmamışız
nE? E abi canlı konum verdin bir nevi sjxjssn evet göksuya yakın olunca otomatik kaşmire de yakın oluyorsun zatii akxjsjs
Estağfurullah. Bilseler de bulamazlar şu an evde çay içiyom sjxnsjdns
Bu fotoyu mu yok caaanım benim pp gayet güzel skxndnd
Ay yok ben salondan mutfağa yürürken üşeniyorum 😂😂
Gece veya gündüz farketmeksizin yürüyüş yaparim..
Kısa mesafelerde 30 40 dakikada gidebileceğim yerlere asla araç kullanmam yürürüm.
7 gibi çıkar 8 gibi dönerim
Canım isteyince bazen
Her gece 3 4 5 arası yürürüm 5 ila 10km
3,4,5 mi?
Saat olarak 3 4 5 yani kimi gün 3 kimi gün 4 kimi gün 5 sabah saatleri
Hava aydınlanmamış iken hem de ilginçmiş ben o saatlerde haaa pışşşş uyumayı tercih ediyorum sjxnsj
Benim bünye gece uykusuzluğa alışık yaa yarasa gibiyim kan em eye başlıcam yakında
Uzak dur hepimizden o zaman sızjsjs
Ben yorgun bir dracula yım uzak mesafeysen gelemem korkma ama şah damarımdan biraz alsın şu gariban dersen bileti al gel sen parası benden bi çay bardağı kadar alsam yeterli shsshb
Yok ama yollayabileceğim muadiller var djxjdj
Sipariş veriyorum 0 rh negatif olsun zor bulunsun ki değerli hissedeyim kendimi dhsjsj
O iş bende djxjs
Ahahah sağol dişi çaki sshshsb
Akşam koşusunu aksatmam evet
Erit göbeğini
Göbeğim yok yalnız?
Ay pardon.
pardon çıkalı da neyseee
Üzüldün mü
Üzülme hissiyatına sahip değilim benim için maddi bir değerin yok
Haspama bak. Neden zaten bir değerim olsun senin için slk ana
yani o yüzden çok kasma hadi iyi geceler
Naıdjsjxsjjsjs cürmüne bakmadan konuşma kendi kendine halislenip triplenme ağzının ortasına çakarım yol al
tabi yaparsın evet.
aksamlari yuruyus teyim 1 saat
severim
Sevmem
Yapıyorum
Cok severim
Özellikle gece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?