Müzik & Etkinlik En çok sevdiğiniz şarkı sözü nedir? Kimolimon Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Mesela bu aralar iki söz;Bu galaksi dar bize , Bu zamana ait değil asi ruhlarımız. Peki ya sizin en sevdiğiniz ve yahut sizi yansıtan şarkı sözü nedir?:)) En çok sevdiğiniz şarkı sözü nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 14b cevap paylaştı. " Bir bakışın saf akışı, karla kışı yaktı geçti.. Bir komadan bir komaya, dalga bana vurdu geçti hey.." şu an bu şarkıyı dinliyorum o yüzden bunu paylaşmak istedim.. https://www.youtube.com/embed/EOE68in-Pbg 1 1 Yorumla Kimolimon +1 yıl Adamlar güzeldir 🎶 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl “𝐻𝑒𝑟 𝑖𝑛𝑠𝑎𝑛 𝑏𝑖𝑟𝑎𝑧 𝑟𝑜𝑚𝑎𝑛𝑑𝚤𝑟, 𝑘𝑎ℎ𝑟𝑎𝑚𝑎𝑛𝑑𝚤𝑟 𝑏𝑖𝑟𝑎𝑧𝑑𝑎 𝑦𝑎𝑙𝑎𝑛𝑑𝚤𝑟." 𝐒𝐞𝐳𝐞𝐧 𝐀𝐤𝐬𝐮 1 1 Yorumla Kimolimon +1 yıl Aa çok güzelmiş Yorumla
adenalan67 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dünyada sevenler bahtiyar olmaz. 1 1 Yorumla Kimolimon +1 yıl Belki.. Yorumla
ceranemo4242 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Leave a moment alone. Gojira-Stranded 2 0 Yorumla