@Maça-As ay çok pardon ben yanlış anladim su an. Keko değilim dedin ya ben de bilemiyorum yazınca hani beni nasıl onlarla aynı yere koyarsın gibi anladim, pardon. Senin yorumunun kenarında "yorumla" diye bir şey var oraya basıp cevapladım. Bu şekilde oldu
@Maça-As işte yorum yazdın ya su an ben de cevaplamak için şimdi yazdigin yorumun kenarındaki "yorumla" kısmına basıp cevap veriyorum. Sonra da kullanici isminle cevap vermiş oluyorum
Arkadaşlarınla plajdasın tek sizler varsınız güneş tepede deniz hafif dalgalı sağın solun her yer plaj kum ayaklarını yakıyor bir bira elinde şu şarkı eşliğinde koşarak denize giriyorsunuz. Yaşadım hisettiğim şu an o plajın kokusunu hahaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şu anlık aklıma gelen bu var..
Bence yazın turkce daha iyi oluyor
https://youtu.be/iGut_MVMcUY
Bodrum tarzında şarkılar iyi gidiyor Hande yener demet akalın
League of legends giants. Dyastie and dystopia. sagu&aysun azerice remix
kız cuf cuf yap biraz daha çok kişi yazsın😜
cuf cuf az gelmiştir veya😜
Diğer Yarım nedenini bilmiyorum ama bu şarkı bence öyle
Evet bencede öylee
Yaz gecesi sarıyor onu dinlemek, arabada baslı şekilde
@Maça-As evettttt
Di mii
Kesinliklee, izmirdeyken ful ses açıyordum 😅
Keko gibi değil tabi keko değilim.
@Maça-As bilemiyorum artık 😅 ama güzel oluyor ablamla dinlemistim bi kere hoştu
Nasıl benim ismimi oraya koyabiliyorsun? Göstersene banada
@Maça-As nereye koydummmm aaaa 😅😅
Cevap yazarken ismim önde öyle cevap yazıyorsun ya o
@Maça-As ay çok pardon ben yanlış anladim su an. Keko değilim dedin ya ben de bilemiyorum yazınca hani beni nasıl onlarla aynı yere koyarsın gibi anladim, pardon. Senin yorumunun kenarında "yorumla" diye bir şey var oraya basıp cevapladım. Bu şekilde oldu
Hahaha probleem yok :) hayır şöyle @kisbahcesiyim işaret atıyorsun bunu merak ediyorum
Bende mavi yazılı olmuyor
@Maça-As işte yorum yazdın ya su an ben de cevaplamak için şimdi yazdigin yorumun kenarındaki "yorumla" kısmına basıp cevap veriyorum. Sonra da kullanici isminle cevap vermiş oluyorum
Ben uygulamadan girmiyorum acaba sen uygulama mı kullanıyorsun
Belki onunla ilgilidir.
%90 onunla alakalı ben uygulamadan telefondan giriyorum. Fark oradadır. Timam teşekkürler :)
@Maça-As evet yüksek ihtimal uygulama-site farkından olabilir rica ederim 😊
Bi de şu an denedim "@" yazıp kullanıcı adını büyük küçük harf ve işaretlere dikkat ediyo yazınca da oluyor galiba. @Maça-As
Edip*
@kisbahcesiyim @Kisbahcesiyim uygulamadan kaynaklı sanırım. Ahhaaha soru soran neden kimse yazmıyor demiş biz sitenin-uygulamanın testini yapıyoruz ahahahah
Oldu mu sana bildirim geldi mi?
@Maça-As yorum olduğu için bildirim geldi de mavi değil, uygulamayla ilgili o zaman 😔 olmuyo demek ki
Çok gıcık. Neyse çok önemli değil teşekkür ederim :)
@Maça-As rica ederimm
Danza kuduro, mabel matiz fan
Fan güzelde kuduro hiç dinlemedim
Danza kuduro favorim hatta betimleyeyim sana
Arkadaşlarınla plajdasın tek sizler varsınız güneş tepede deniz hafif dalgalı sağın solun her yer plaj kum ayaklarını yakıyor bir bira elinde şu şarkı eşliğinde koşarak denize giriyorsunuz. Yaşadım hisettiğim şu an o plajın kokusunu hahaha
Dinleyeceğim şimdi merak ettimm
Hadiseyle Mustafa Sandalın Şarkıları
Yalin yeniden
Off en iyisi bence yenidenn
Ve benimki