Müzik & Etkinlik Konuşanlari izliyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkes izliyor ortam gerçekten öyle mi açıkça küfür ediyor Güncellemeler+1 yıl @r_engarenkyollar Güncellemeler+1 yıl Günaydın hayırlı sabahlarKimler izliyor konuşanları Konuşanlari izliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Hayır.İlk zamanları güzeldi ama sonradan artık tiyatral bir şeye dönüştü.Ayrıca millet kendisiyle alenen hakaret edilmesini ne çok seviyormuş. 0 0 Yorumla
TürkçüBirKatun Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Açıkça kulağımızın arkasının bile işleme maruz kaldığı bu dönemde sözlere pek takılmıyorum dbdbnd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum haklısınız Yorumla
Revolutioner Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl seyirciler için izliyorum yoksa hasanı pek beğenmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Selam kirli tuvalet fircam benim günaydın Hayır o adamı zerre komik bulmuyorum izlemem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Selam günaydınKirli tuvalet fırçam derken bu nasıl bir konuşma üslubu ayıptir kendinize yakışanı yapin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır.
İlk zamanları güzeldi ama sonradan artık tiyatral bir şeye dönüştü.
Ayrıca millet kendisiyle alenen hakaret edilmesini ne çok seviyormuş.
Açıkça kulağımızın arkasının bile işleme maruz kaldığı bu dönemde sözlere pek takılmıyorum dbdbnd
Anlıyorum haklısınız
seyirciler için izliyorum yoksa hasanı pek beğenmem
Selam kirli tuvalet fircam benim günaydın
Hayır o adamı zerre komik bulmuyorum izlemem
Selam günaydın
Kirli tuvalet fırçam derken bu nasıl bir konuşma üslubu ayıptir kendinize yakışanı yapin
Adam sövüp para kazanıyor rahat iş
Hiç izlemedim
Olabilir